Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Amstelveen

Goede voornemens met nieuwjaar, afvallen voor de zomer, na de kerst, of voor je trouwdag? Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crashdieets… Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Het verschil tussen deze bedrijven en Personal Fitness Nederland? Wij garanderen daadwerkelijk resultaat.* Wij houden vast aan onze gouden combinatie: voeding, beweging en mental coaching, waardoor wij deze garantie kunnen bieden. Dit betekent niet dat het afvallen vanzelf gaat, het blijft namelijk een proces van hard werken en doorzetten. Ons zogeheten Fit for Life programma heeft al talloze mensen geholpen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen, met verbluffende resultaten als gevolg. 

De Personal Fitness studio in Amstelveen

In onze studio in Amstelveen bieden wij een afwisseling van cardio, kracht en parcours. Hierdoor blijft trainen een uitdaging en wordt het niet eentonig. Mocht het een dag wat minder gaan, dan zorgt jouw personal trainer voor dat extra zetje in de rug. Daarnaast wordt er voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak aangemeten. Ieder lichaam reageert namelijk anders en iedereen heeft immers andere doelen.

Doe een (geslaagde) poging bij ons

Is dit al poging nummer drie om jouw doelstellingen te behalen? Of moet jouw eerste poging nog komen? Bij Personal Fitness Amstelveen bereik jij jouw doelstellingen gegarandeerd.* Schrijf je nu in voor een gratis proefweek! Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Amstelveen


Mr. Troelstralaan 25
1181VD Amstelveen

06-80111630
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)