Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Amstelveen

Goede voornemens met nieuwjaar, afvallen voor de zomer, na de kerst, of voor je trouwdag? Hoeveel pogingen heb jij al gedaan? En hoeveel pogingen daarvan bleken effectief? Om nog maar niet te spreken over alle shakes, repen en crashdieets… Waarschijnlijk komt dit door de honderden bedrijven die jou beloofden om af te vallen. Het verschil tussen deze bedrijven en Personal Fitness Nederland? Wij garanderen daadwerkelijk resultaat.* Wij houden vast aan onze gouden combinatie: voeding, beweging en mental coaching, waardoor wij deze garantie kunnen bieden. Dit betekent niet dat het afvallen vanzelf gaat, het blijft namelijk een proces van hard werken en doorzetten. Ons zogeheten Fit for Life programma heeft al talloze mensen geholpen om hun persoonlijke doelstellingen te behalen, met verbluffende resultaten als gevolg. 

De Personal Fitness studio in Amstelveen

In onze studio in Amstelveen bieden wij een afwisseling van cardio, kracht en parcours. Hierdoor blijft trainen een uitdaging en wordt het niet eentonig. Mocht het een dag wat minder gaan, dan zorgt jouw personal trainer voor dat extra zetje in de rug. Daarnaast wordt er voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt plan van aanpak aangemeten. Ieder lichaam reageert namelijk anders en iedereen heeft immers andere doelen.

Doe een (geslaagde) poging bij ons

Is dit al poging nummer drie om jouw doelstellingen te behalen? Of moet jouw eerste poging nog komen? Bij Personal Fitness Amstelveen bereik jij jouw doelstellingen gegarandeerd.* Schrijf je nu in voor een gratis proefweek! Vul onderstaand formulier in en wij bellen je binnen één werkdag terug om een afspraak in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Amstelveen


Mr. Troelstralaan 25
1181VD Amstelveen

06 80 11 16 30
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*