Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Amersfoort-Zuid

Wanneer je in google ‘afvallen’ intypt komen er duizenden websites van bedrijven naar boven die jou zogenaamd gaan helpen met afvallen. Het verschil tussen deze bedrijven en Personal Fitness Nederland? Wij garanderen daadwerkelijk resultaat.* Middels het gouden trio: voeding, beweging en mental coaching kunnen wij deze garantie bieden. Dit betekent niet dat het afvallen vanzelf gaat, het blijft hard werken en doorzetten. Ons zogeheten Fit for Life programma heeft al tallozen mensen geholpen om hun persoonlijke doelstelling te behalen, met verbluffende resultaten

De studio

In onze studio in Amersfoort bieden wij een afwisseling van cardio, kracht en parcours. Hierdoor blijft trainen een uitdaging en wordt het niet eentonig, mocht het een dag wat minder gaan zorgt jouw personal trainer voor dat extra zetje in de rug. 

Onze methode bewijst zich dagelijks weer

Bij Personal Fitness Nederland geloven wij niet in wondermiddeltjes die helpen bij het afvallen. De juiste voeding, voldoende beweging en een positieve mindset werken daarentegen wel. Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. 

 • * velden zijn verplicht.

 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Amersfoort


Paulus Borstraat 37
3812 TA Amersfoort


 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*