Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal fitness Amersfoort-Zuid

Via Personal Fitness Nederland is een personal trainer bereikbaarder dan je denkt. Doordat de personal trainer er helemaal voor jou is, zorgt dit ervoor dat jij alles uit jouw trainingen haalt. De gezondheidscheck, welke voor het traject wordt uitgevoerd, zorgt dat de personal trainer jouw grenzen kent én kan daardoor alles uit jouw training halen zonder kans op blessures of overbelasting. Ook zorgt de personal trainer voor extra motivatie die helpt om jouw einddoel te behalen. 

Kies voor Personal Fitness Amersfoort  

Het succes van Personal Fitness Nederland is niet onopgemerkt gebleven. Tot nu toe zijn er 20 studio's die wekelijks iedereen persoonlijk naar hun einddoel begeleiden. Alle ervaringen van de verschillende studio's worden in de maandelijkse evaluatie meegenomen om Personal Fitness Nederland positief te blijven ontwikkelen. 

Alle Amersfoortse opgelet

In Amersfoort beschikken wij over een eigen studio waar in alle privacy getraind kan worden. Kom erachter hoe een personal trainer de bij jou de perfecte balans kan vinden tussen wat je kan en waar je naartoe zou willen. Kom langs en bekijk zelf deze luxe ingerichte studio welke centraal is gelegen aan de Paulus Borstraat 37. 
Er is voldoende gelegenheid om zowel uw auto maar ook uw fiets gratis te parkereren. 

Adres
Paulus Borstraat 37
3812 TA Amersfoort

 

Trainer: Marcel Hagmanns
E:  info@personalfitnessamersfoort.nl
M: 06 4810 3803

 

Tot snel in de studio.

Sportieve groet,
Marcel Hagmanns

 

 

Tijdelijke actie: GRATIS Proefweek Fitness in Amersfoort

Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen één werkdag op om een afspraak te maken. De proefweek is tijdelijk helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Amersfoort


Paulus Borstraat 37
3812 TA Amersfoort


 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*