Personal Training Alphen aan den Rijn

Het feit dat jij je aan het oriënteren bent op onze website, betekent dat je wellicht een doelstelling voor ogen hebt die je graag in de toekomst wil bereiken. Misschien wil je wel afvallen of wil je juist een betere conditie opbouwen? Met ons Fit for Life programma zorgen wij ervoor dat welke doelstelling jij ook hebt, je deze gaat behalen samen met jouw personal trainer.

Een mooie bijkomstigheid van dit programma is dat je start met een gratis gezondheidscheck. Hiermee krijgen wij een goed beeld van jouw huidige conditie en de doelen die je hebt. En nog een pluspunt: mocht je jouw doelstellingen onverhoopt niet halen dan gaan wij kosteloos door, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.
 

Actie: GRATIS proefweek fitness Alphen aan den Rijn

Zit je kleding te strak? Wil jij weer lekker in je vel zitten en heb je behoefte aan een personal trainer die jou dat extra zetje in de rug geeft? Twijfel dan niet, vul onderstaand formulier in en neem deel aan de gratis proefweek fitness. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. 

Maak gebruik van onze actie en zet vandaag nog de stap naar een gezonde(re) levensstijl!

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Van je slechte gewoontes af met personal training in Alphen aan den Rijn

Slechte gewoontes zijn lastig af te leren en dat begrijpen we bij personal training in Alphen aan den Rijn maar al te goed. Daarom willen we jou met ons Fit for Life programma voor goed uit de sleur halen en je de gewoonten aanleren die wel goed voor je zijn. Gewichtsverlies is alleen permanent als je bereid bent veranderingen te maken. Wij vertellen je precies welke veranderingen dit zijn en maken van jou een nog betere versie van jezelf.
 

Personal training in Alphen aan den Rijn werkt met lange termijn plannen

In tegenstelling tot crash diëten en wonder afslankmiddelen kijken wij naar de lange termijn. Onze personal trainer in Alphen aan den Rijn maakt een persoonlijk plan voor jou dat realistisch en haalbaar is. Daarnaast is het gevarieerd en train je zowel buiten als binnen. Al onze trainers zijn gecertificeerd en weten hoe ze jou moeten uitdagen en motiveren.
 

Gezond eten en mentale kracht

Nu je aan het trainen bent is het tijd om je slechte gewoontes te doorbreken. Onze voedingscoach helpt je bij het koken van gezonde en gebalanceerde maaltijden. Onze mentale coach is er om je ook doorzettingsvermogen en wilskracht te geven, zowel tijdens je leven als tijdens het gehele proces. Personal training in Alphen aan den Rijn maakt jouw lichaam zowel fysiek als mentaal gezond en dat levert een 100% succesbelofte op.
 

Boek een intakegesprek

Waarom kom je niet naar onze studio in Alphen aan den Rijn zodat je zelf kunt zien en horen hoe wij werken. Een personal trainer in Alphen aan den Rijn stelt je voor aan het team, laat je de ruimte zien en bespreekt je doelstellingen. Vanaf het moment dat jij onze deur geopend hebt en initiatief hebt getoond, wil je vast niet meer terug.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum