Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Alphen aan den Rijn

De medewerkers van onze studio in Alphen aan de Rijn zijn bekend met de vele fabeltjes die er zijn als het over afvallen en gezonde voeding gaat. Zo zouden er wondermiddeltjes bestaan en zou je nooit meer vet mogen eten. Ditzelfde geldt voor pasta en aardappelen én het ontbijt overslaan zou een goed idee zijn als je af wil slanken. Allemaal pure onzin als je het ons vraagt. De perfecte combinatie om verantwoordelijk af te vallen en hierbij blijvend resultaat te boeken is voldoende bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Heb je hier hulp bij nodig? Train met onze deskundige personal trainers op basis van het Fit for Life programma: een combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching. Wekelijks train je samen met je personal trainer en ontvang je voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Je staat versteld van je eigen kracht, het resultaat en het gemak waarmee je dit behaalt.* Dit alles doordat je de juiste mensen om je heen hebt.

Ben jij jouw overtollige kilo’s beu? 

Wil je graag afvallen, lekkerder in je vel zitten en die ene mooie broek of dat mooie overhemd weer passen dat al jaren achterin je kast ligt? Maak dan vandaag nog vrijblijvend kennis met onze deskundige trainers en reken definitief af met jouw overtollige kilo’s! Het Fit for Life programma is zo succesvol dat wij onze klanten 100% resultaat garanderen. Of het nou gaat om afvallen of een betere conditie, onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelstelling behaalt. *

Gewoon doen! 

Je bent slechts een halve minuut verwijderd van jouw eerste stap naar een gezonder leven. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. And remember: 'A goal without a plan is just a WISH..'. So let's go!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Alphen aan den Rijn


Flemingweg 18k
2408 AV Alphen aan den Rijn

06-14938257
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)