Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Afvallen Alphen aan den Rijn

De medewerkers van onze studio in Alphen aan de Rijn zijn bekend met de vele fabeltjes die er zijn als het over afvallen en gezonde voeding gaat. Zo zouden er wondermiddeltjes bestaan en zou je nooit meer vet mogen eten. Ditzelfde geldt voor pasta en aardappelen én het ontbijt overslaan zou een goed idee zijn als je af wil slanken. Allemaal pure onzin als je het ons vraagt. De perfecte combinatie om verantwoordelijk af te vallen en hierbij blijvend resultaat te boeken is voldoende bewegen in combinatie met gezonde voeding.

Heb je hier hulp bij nodig? Train met onze deskundige personal trainers op basis van het Fit for Life programma: een combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching. Wekelijks train je samen met je personal trainer en ontvang je voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Je staat versteld van je eigen kracht, het resultaat en het gemak waarmee je dit behaalt.* Dit alles doordat je de juiste mensen om je heen hebt.

Ben jij jouw overtollige kilo’s beu? 

Wil je graag afvallen, lekkerder in je vel zitten en die ene mooie broek of dat mooie overhemd weer passen dat al jaren achterin je kast ligt? Maak dan vandaag nog vrijblijvend kennis met onze deskundige trainers en reken definitief af met jouw overtollige kilo’s! Het Fit for Life programma is zo succesvol dat wij onze klanten 100% resultaat garanderen. Of het nou gaat om afvallen of een betere conditie, onze personal trainers zorgen ervoor dat jij je doelstelling behaalt. *

Gewoon doen! 

Je bent slechts een halve minuut verwijderd van jouw eerste stap naar een gezonder leven. Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. And remember: 'A goal without a plan is just a WISH..'. So let's go!

 • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*