Personal Training Almere

Maximaal resultaat behalen aan de hand van goede persoonlijke begeleiding en eigen inzet. Dáár maken wij ons bij Personal Fitness Nederland - Almere dag in dag uit hard voor. Welke ambities heb jij op het gebied van je gezondheid? Wil je meer spiermassa opbouwen? Je conditie dusdanig verbeteren? Of meerdere kilo’s afvallen? 
 

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent

In onze studio in Almere werken we met het Fit for Life programma. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team en de studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we jouw doelen.

Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit. Wat jouw sportieve doelstelling ook is, samen gaan er voor de volle 200% voor. In onze studio werken we met resultaatgarantie. We trainen net zolang door totdat al jouw doelen behaald zijn, want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Word een betere versie van jezelf

Aan de hand van drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching gaan we aan de slag. Met wekelijks wisselende en bovenal uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsconsulent en de nodige sessies aan mental coaching werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een betere versie van jezelf.
 

Ja ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

That’s the spirit! Zo horen wij het graag. Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven door hieronder je contactgegevens achter te laten. Binnen één werkdag nemen we contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Go for it, go for fit! 

  • * velden zijn verplicht.

 

Personal training met Fit for Life: een fitter lichaam voor de rest van je leven

Een fitter lichaam betekent meer energie, een gezonder leven en een slankere lijn. Daar wordt iedereen gelukkig van. Bij Personal Fitness Nederland hebben we als doel al onze leden in Almere van een fit en gezond lichaam te voorzien. Personal training is voor ons een belangrijke pijler in het Fit for Life programma. Je werkt met een personal trainer in Almere die voor jou interessante en afwisselende sessies organiseert, zowel in onze oefenruimtes als buiten. Door hier twee andere tools aan toe te voegen, zorgen we ervoor dat je niet alleen meer beweegt, maar ook dat je dit voor de rest van je leven volhoudt.
 

Drie pijlers bij Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland kijken we naar resultaat op de lange termijn. We geloven niet in crash diëten en afslankpillen, maar helpen je je oude gewoontes te veranderen en hier tweede natuur van te maken. Daarvoor bieden we je in ons Fit for Life programma drie pijlers aan die samen succes garanderen:

  • Beweging: personal training met onze gecertificeerde trainers.
  • Gezonde voeding: wekelijkse sessies met onze voedingsdeskundige over gebalanceerde maaltijden en het maken van de juiste keuzes.
  • Mental coaching: dit alles gaat nooit lukken zonder de juiste mindset. Onze mental coaches helpen je de uitdagingen en verleidingen te weerstaan.

Een gratis proefweek

Bij Fit for Life verander je je leven. Wij bieden je in Almere alle steun en tools aan om hier een succes van te maken. Bekijk daarom onze studio en boek een gratis proefweek om zelf te zien wat we voor je kunnen betekenen. Met een 100% succesgarantie en drie specialisten tot je beschikking maken we van jou ook de beste versie van jezelf.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum