Personal Training Almere

Maximaal resultaat behalen aan de hand van goede persoonlijke begeleiding en eigen inzet. Dáár maken wij ons bij Personal Fitness Almere dag in dag uit hard voor. Welke ambities heb jij op het gebied van je gezondheid? Wil je meer spiermassa opbouwen? Je conditie dusdanig verbeteren? Of meerdere kilo’s afvallen? 
 

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent

In onze studio in Almere werken we met het Fit for Life programma. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team en de studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we jouw doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit. Wat jouw sportieve doelstelling ook is, samen gaan er voor de volle 200% voor. In onze studio werken we met resultaatgarantie. We trainen net zolang door totdat al jouw doelen behaald zijn, want wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Word een betere versie van jezelf

Aan de hand van drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching gaan we aan de slag. Met wekelijks wisselende en bovenal uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsconsulent en de nodige sessies aan mental coaching werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een betere versie van jezelf.
 

Ja ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

That’s the spirit! Zo horen wij het graag. Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven door hieronder je contactgegevens achter te laten. Binnen één werkdag nemen we contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Go for it, go for fit! 

  • * velden zijn verplicht.

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen

Dankzij Personal Fitness Nederland heb ik weer een gezonde levensstijl en zijn mijn klachten verdwenen!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen

Ik ben weer fit, sterk, energiek en heb een compleet nieuwe levensstijl dankzij Personal Fitness Nederland!

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vier jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum