Afvallen Almere

Wanneer je eenmaal besluit dat er wat kilo’s af moeten, dan nog liever gisteren dan vandaag. Als de wiedeweerga ga je aan de slag. Voor even loop je de deur van de sportschool plat en ga je vreselijk op rantsoen. Het gevolg hiervan? Binnen no-time belanden jouw sportschoenen onder in de kast en hang je weer onderuitgezakt op de bank onder het mom ‘dit werkt voor mij niet’. Je valt terug in je oude patroon en bent eigenlijk geen stap verder. Dit moet en kan ábsoluut anders. 
 

Personal Fitness Nederland - Almere begeleidt, ondersteunt en adviseert

De kunst is om jezelf tijd te gunnen, tijd om je levensstijl aan te passen. Bij Personal Fitness Almere werken we stapsgewijs aan je doelen. We begeleiden, ondersteunen en adviseren jou op weg naar de eindstreep. Opgeven? Dat is geen optie!  We geven jou net hét zetje dat je nodig hebt om op het goede spoor te blijven. Met uitdagende trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies werken we aan een duurzaam resultaat. Bij ons zijn resultaten niet voor even, maar voor de rest van jouw leven.
 

10 tot 20 kilo afvallen, het kan!

Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland bewijst zich keer op keer. Met ruim 50 studio’s gevestigd door heel Nederland gingen ruim duizenden mensen je voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Zij gaan na een intensief samenwerkingstraject allen vol zelfvertrouwen, gelukkig, fit en vitaal door het leven. Dat wil jij toch ook?!
 

Tijdelijke actie: gratis proefweek

Ben jij er klaar voor om onder professionele begeleiding de uitdaging van je leven aan te gaan? Laat dan hieronder je contactgegevens achter. Binnen één werkdag neemt ons team contact met je op een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw nieuwe leven. Jij kunt dit!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum