Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in..... Naaldwijk

  Per 11 februari kan je ook in Naaldwijk terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in..... Rijswijk

  Je kan nu ook in Rijswijk terecht bij PFN voor jouw eigen personal trainer di...

  Lees meer
Meer nieuws

Wil jij graag afvallen?

Wil jij graag afvallen?Gegarandeerd de kortste weg naar succes*

Zie jij op tegen je welverdiende vakantie omdat jij je onzeker voelt in je bikini of zwembroek? Kan jij je lievelingsspijkerbroek niet meer aan omdat deze zo strak zit dat je er onpasselijk van wordt? Wil je afvallen, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp! 10 tot 20 kilo afvallen, het kan écht.

Afvallen, weg met die onzekerheid

Overtollig vet op je rug, buik of benen irriteert en het maakt je onzeker. Gevaarlijk is het trouwens ook. Want wat jij ziet in de spiegel, daar moeten je hart- en bloedvaten dagelijks mee dealen. De hoogste tijd om vandaag nog in actie te komen dus. Níet met tovermiddeltjes, poedertjes, pillen en wonderdiëten maar met het bewezen Fit for Life programma. Hierbij staan uitdagende, persoonlijke trainingen, op maat gemaakte voedingsschema’s en mental coaching sessies centraal.

Veranderen van binnen naar buiten

Dát is het principe waarmee wij werken. Ieder mens is in staat om te veranderen. Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we aan een oplossing op de lange termijn. Stapsgewijs, met persoonlijke aandacht en met eindeloos geduld begeleiden we jou naar de eindstreep. Jouw eindstreep! Wat je doel ook is, samen gaan we er voor de volle 1000% voor.

De Fit for Life werkwijze

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek maak je kennis met ons team aan gecertificeerde personal trainers en onze lifestyle studio. Aan de hand van een gezondheidscheck brengen we de huidige situatie van jouw gezondheid in kaart en bespreken we je persoonlijke doelen. Vervolgens stippelen we een plan van aanpak uit waarmee we stapsgewijs werken aan jouw doelen. Zonder plan, geen resultaat. We gaan ‘niet voor even’, maar voor resultaten voor de rest van je leven!

Effectief afvallen, fit worden én blijven

Jouw drukke baan, allergieën, een mindere rug of andere omstandigheden vormen geen belemmeringen, maar slechts een drempel. Samen stappen we daar overheen op weg naar een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Mét jouw lievelingsspijkerbroek en zónder onzekerheden aan het zwembad. Go for it, go for fit! 

* Personal Fitness Nederland doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren van persoon tot persoon.

 • * velden zijn verplicht.

Op zoek naar een Personal Fitness studio in de buurt? 

Bekijk ook:

Afvallen Deventer
Afvallen Arnhem

 

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in..... Naaldwijk

  Per 11 februari kan je ook in Naaldwijk terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in..... Rijswijk

  Je kan nu ook in Rijswijk terecht bij PFN voor jouw eigen personal trainer di...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Fitness Aalten


Hogestraat 16
7122 BV Aalten

06-12830481
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Angelie (43)

  "Ik ben 30 kilo afgevallen en heb mijn eetpatroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat."

  Angelie (43)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)