Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Verminder stress

Verminder stress en herstel van je burnout!

Het is algemeen bekend dat sporten gezond is. Door deadlines en overvolle agenda’s staat sporten vaak onderaan het prioriteitenlijstje. Dit terwijl het een goed middel is om de alledaagse stress te verminderen. Ervaar jij veel stress? Thuis of op je werk? Loop je op je tandvlees? Zie je door de bomen het bos niet meer? Lees dan snel verder wat wij voor jou met ons Fit for Life programma kunnen betekenen.

Voorkom stress en een burn-out met sporten onder begeleiding

Iedereen heeft wel eens last van stress. Maar als dit een langere tijd aanhoudt herstelt het lichaam onvoldoende. Dit kan leiden tot burn-out gerelateerde klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, huilbuien, vergeetachtigheid en concentratie-problemen. Één miljoen Nederlanders loopt rond met deze klachten. Dat is veel, heel veel! Met het bewezen succesvolle Fit for Life programma gaan wij burn-outs en stress tegen door aan de slag te gaan met sporten onder begeleiding, voeding en mental coaching. Wij willen liever voorkomen dan genezen!

Burn out herstel en stress verminderen of voorkomen met mental coaching

Jezelf iets aanleren wat je niet gewend bent, oftewel je gewoontes veranderen, is niet gemakkelijk. Maar het is te doen. Heel goed zelfs! Hierbij is het belangrijk dat de verandering van binnenuit komt. In jezelf zit de kracht om blijvende veranderingen aan te brengen in jouw leven. Met diverse mental coaching-sessies helpen we je die kracht vinden en gebruiken. Tussentijds ongemotiveerd afhaken zit er niet in. We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt!

Een gezond voedingspatroon

Tijdens ons Fit fot Life programma werken wij samen met jou aan alle aspecten die burn out en stress kunnen voorkomen. Een gezond voedingspatroon is hier een belangrijk onderdeel van. Onze voedingsconsulent begeleid jou op een persoonlijke manier. Samen werken we aan een gezonde lichamelijke gezondheid, hierdoor zit jij lekkerder in je vel en krijg je jouw klachten sneller onder controle.

Fit for Life programma: sporten onder begeleiding

Door te sporten onder begeleiding van een personal trainer kun je, je hoofd leegmaken. Even ontstressen door uit de waan van de dag stappen en jezelf uit te laten dagen tot het uiterste te gaan tijdens een workout. Duizenden anderen gingen jou al voor. Stuk voor stuk mensen zoals jij met een doel voor ogen. Zij creëerden met het Fit for Life programma een nieuwe levensstijl die ervoor zorgde dat ze vandaag de dag fit en gezond zijn, minder stress ervaren en bruisen van de energie. Dat wil jij toch ook?!

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✓ Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger
✓ 100% resultaatgarantie
✓ Vijf jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✓ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✓ Deelname Small Group Trainingen
✓ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✓ Gratis fitness set voor thuis

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent

Als enige partij in de sportbranche in Nederland garanderen wij daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk in al onze studio’s in Nederland 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen