Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Verminder fysieke klachten

Verminder fysieke klachten

Fysieke klachten zijn klachten die betrekking hebben op je lichaam. Fysieke klachten kunnen ontstaan in bijvoorbeeld je nek, rug, heup of knieën. Veel mensen hebben last van fysieke klachten. Fysieke klachten ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde (werk)houding, overgewicht, stress, (sport)ongeval.

Fit for Life programma om fysieke klachten te verminderen

Personal Fitness Nederland heeft het unieke ‘FIT for LIFE’ programma ontwikkeld. De drie belangrijkste punten in dit programma zijn beweging, coaching en voeding. Het is bewezen dat sporten en gezonde voeding helpt bij het herstellen van fysieke klachten. Onze deskundige personal trainers bekijken samen met jou wat de fysieke klachten zijn en zullen hierop een persoonlijk plan maken om deze klachten te verminderen.

Waarom kiezen voor Personal Fitness Nederland?

✓ Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gelukkiger en gezonder
✓ 100% resultaatgarantie – Geen resultaat = geld terug
✓ Vier jaar op een rij gekozen tot Beste Personal Trainer & Lifestyle Coach in diverse regio’s
✓ 1 op 1 Personal Training en Coaching
✓ Deelname Small Group Trainingen
✓ Werkboeken en persoonlijk voedingsadvies
✓ Gratis fitness set voor thuis

100% Resultaatgarantie

Door de persoonlijke aanpak van onze Personal Trainers en het unieke Fit for Life programma kunnen wij 100% resultaatgarantie op jouw persoonlijke doelen bieden. En mochten de resultaten toch nog niet helemaal behaald zijn, dan trainen we kosteloos door. Want afspraak = afspraak!

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen