Verantwoord afvallen? Fit for Life Nederland is de totaaloplossing voor succes

Verantwoord afvallen is afvallen op een gezond tempo, zonder dat je voedingsstoffen tekort komt en je lichaam ongezonde dingen aandoet. Dat betekent dat je gezond eten combineert met voldoende beweging. Het resultaat is een fitter lichaam en dat is waar het met afvallen allemaal om draait. Crash diëten, afslankpillen en shakes: ze werken wel en je verliest gewicht, maar vaak is dat maar van korte duur en het is zeker niet op een verantwoorde manier afvallen. Probeer de aanpak van Personal Fitness Nederland en je krijgt van ons de begeleiding die je nodig hebt en waarmee je wel lange termijn resultaten boekt.
 

Verantwoord afvallen met onze drie pijlers

Wij geloven dat iedereen een gezond en fitter lichaam kan hebben, maar dat je er met meer bewegen alleen niet komt. Je inspanningen in de trainingsruimte hebben veel meer effect als je dat ondersteunt met gezonde voeding. En zonder de juiste mindset is het veel moeilijker om verleidingen te weerstaan en je doelen te halen. Wij helpen je gezond en verantwoord af te vallen door ons te richten op drie pijlers in plaats van één:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Training en coaching
     


 

Falen is geen optie meer

Iedereen die bij ons komt krijgt een 100% resultaatgarantie. Samen met je persoonlijke coach richt je je op de bovenstaande drie punten en begin je met verantwoord afvallen tot je je doelen hebt bereikt. Door deze drie pijlers te combineren leveren we je alle tools aan die je nodig hebt om succesvol te zijn en de weg te leggen naar een fitter en gezonder leven.
 

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum