Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Trainer worden

Trainer worden is een unieke manier om mensen te begeleiden

Je wilt trainer worden? Dan bieden wij je de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan door je eigen personal fitness studio te openen. De locatie mag je zelf bepalen. Onze franchiseformule geeft je de mogelijkheid om zelfstandig en professioneel te functioneren als trainer. Ervaringsgericht leren staat centraal. Heb je een sportopleiding genoten? Dan is dit een pré. Ons concept is ook geschikt voor voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten die het roer om willen gooien. Ben je benieuwd of dit iets is voor jou? Vraag dan vandaag nog om vrijblijvende informatie.

Trainer worden is een vak voor mensen met idealen

Met onze informatie kun jij je een beter beeld vormen van wat wij verwachten en nog belangrijker, of dit is wat je wilt. Onze formule heeft heldere en meetbare doelstellingen, want een goed begin is het halve werk. De informatie zal je inzicht geven in wat wij bedoelen. Personal trainer worden is een vak dat niet alleen mooi is, maar je kunt ook kansen creëren. Voor jezelf en voor je klanten kun je doelstellingen bepalen. Dit kan heel divers zijn. Sommige mensen gaan naar een fitnessstudio om af te vallen, meer te bewegen of te herstellen na een ziekte. Het is een vak dat vraagt om idealen waarbij trainers hun werk op een persoonlijke manier doen. Ondanks alle kennis hoe te bewegen en hoe vaak, zijn de sociale aspecten nog het belangrijkste. Kortom, een goede trainer beschikt over goede intermenselijke eigenschappen die helpen om een goede klantrelatie op te bouwen.

In de praktijk zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een carrière als trainer. Trainer worden met een eigen bedrijf is de ultieme droom, want behalve dat je mensen kunt helpen, ben jij je eigen baas. Heb je er wel eens aan gedacht om trainer en ondernemer tegelijkertijd te zijn, maar weet je niet hoe je dit kunt verwezenlijken? Dan helpen wij je graag. Personal Fitness Nederland heeft maar liefst 85+ vestigingen in Nederland die werken volgens onze succesformule. Die formule willen je graag met je delen, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. Enthousiasme, gedrevenheid en een eigen locatie is belangrijk. Voor de rest lossen we het samen wel op.

Je eigen Personal Fitness Nederland studio

Het hebben van een eigen Personal Fitness Nederland studio betekent hard werken, maar dit weegt niet op tegen het plezier. Het plezier dat je hebt als je klanten hun doelstellingen behalen, waarna ze een stuk blijer en fitter door het leven gaan. Trainer worden is een zinvol beroep, want je creëert voor veel mensen een gezonde leefstijl. Dit doe je door middel van goede voedingsadviezen en doordachte trainingsschema’s. Het is maatwerk, want iedere klant train je met een specifiek doel.

Trainer worden met een passievolle missie zorgt voor helderheid. Met een bepaald doel voor ogen kun je gerust je eigen fitnessstudio starten. Wij staan je met raad en daad bij en zorgen voor gebaande paden. Wil je personal trainer worden met een eigen vestiging? Lees dan meer informatie op www.mijneigenstudio.nl of vul het onderstaande formulier in en dan nemen we contact met je op om je vrijblijvend meer informatie te sturen.

 

Goed idee! Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heb jij interesse om een eigen Personal Fitness Nederland studio te openen? Vraag dan informatie aan via het contactformulier hieronder en dan nemen wij contact met je op.

Informatie aanvragen is uiteraard geheel vrijblijvend!

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen