Trainer worden is een unieke manier om mensen te begeleiden

Je wilt trainer worden? Dan bieden wij je de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan door je eigen personal fitness studio te openen. De locatie mag je zelf bepalen. Onze franchiseformule geeft je de mogelijkheid om zelfstandig en professioneel te functioneren als trainer. Ervaringsgericht leren staat centraal. Heb je een sportopleiding genoten? Dan is dit een pré. Ons concept is ook geschikt voor voedingsdeskundigen en fysiotherapeuten die het roer om willen gooien. Ben je benieuwd of dit iets is voor jou? Vraag dan vandaag nog om vrijblijvende informatie.
 

Trainer worden is een vak voor mensen met idealen

Met onze informatie kun jij je een beter beeld vormen van wat wij verwachten en nog belangrijker, of dit is wat je wilt. Onze formule heeft heldere en meetbare doelstellingen, want een goed begin is het halve werk. De informatie zal je inzicht geven in wat wij bedoelen. Personal trainer worden is een vak dat niet alleen mooi is, maar je kunt ook kansen creëren. Voor jezelf en voor je klanten kun je doelstellingen bepalen. Dit kan heel divers zijn. Sommige mensen gaan naar een fitnessstudio om af te vallen, meer te bewegen of te herstellen na een ziekte. Het is een vak dat vraagt om idealen waarbij trainers hun werk op een persoonlijke manier doen. Ondanks alle kennis hoe te bewegen en hoe vaak, zijn de sociale aspecten nog het belangrijkste. Kortom, een goede trainer beschikt over goede intermenselijke eigenschappen die helpen om een goede klantrelatie op te bouwen.

In de praktijk zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een carrière als trainer. Trainer worden met een eigen bedrijf is de ultieme droom, want behalve dat je mensen kunt helpen, ben jij je eigen baas. Heb je er wel eens aan gedacht om trainer en ondernemer tegelijkertijd te zijn, maar weet je niet hoe je dit kunt verwezenlijken? Dan helpen wij je graag. Personal Fitness Nederland heeft maar liefst zes vestigingen in Noord-Brabant, die werken volgens een succesformule. Die formule willen je graag met je delen, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. Enthousiasme, gedrevenheid en een eigen locatie is belangrijk. Voor de rest lossen we het samen wel op.
 

Je eigen personal fitness studio

Het hebben van een eigen personal fitness studio betekent hard werken, maar dit weegt niet op tegen het plezier. Het plezier dat je hebt als je klanten hun doelstellingen behalen, waarna ze een stuk blijer en fitter door het leven gaan. Trainer worden is een zinvol beroep, want je creëert voor veel mensen een gezonde leefstijl. Dit doe je door middel van goede voedingsadviezen en doordachte trainingsschema’s. Het is maatwerk, want iedere klant train je met een specifiek doel.

Trainer worden met een passievolle missie zorgt voor helderheid. Met een bepaald doel voor ogen kun je gerust je eigen fitnessstudio starten. Wij staan je met raad en daad bij en zorgen voor gebaande paden. Wil je personal trainer worden met een eigen vestiging? Aarzel niet en vraag direct om meer informatie.
 

Personal trainer worden en direct je eigen studio openen?!
Dat kan makkelijk met je eigen franchise-studio!

Laat hier je gegevens achter voor alle informatie

  • * velden zijn verplicht.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum