Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Touwtje springen voor een goede conditie

Touwtje springen voor een goede conditie

Als kind heb je misschien wel vaak touwtje gesprongen op het schoolplein of thuis in de tuin. Maar wist je dat touwtje springen niet alleen populair onder kinderen is, maar ook onder volwassen? Dat is niet voor niets: naast dat het een goede vorm van bewegen is om calorieën te verbranden en coördinatie te trainen, kun je namelijk heel goed je conditie opbouwen door touwtje springen. Dit komt onder andere door de hoge intensiteit en het feit dat er automatisch veel spieren in je lichaam door worden getraind. Wil je met touwtje springen conditie opbouwen? Pak het dan wel op de juiste manier aan.

Zo bouw je conditie op met touwtje springen

We praten niet voor niets over opbouwen. Het is belangrijk om in stapjes vooruitgang te boeken om blessures te voorkomen en sneller jouw doel te bereiken. Met een schema kun je effectief je conditie opbouwen met touwtje springen en steeds een beetje het tempo en de intensiteit ophogen. Tot je je doel hebt bereikt en je fit voelt!

Resultaatgericht conditie opbouwen met het Leefstijl Programma

Zoek je hulp bij een goed schema om je conditie op te bouwen? Zoek niet verder: Personal Fitness Nederland kan je helpen. Met ons Leefstijl Programma bepalen we wat nodig is om jouw persoonlijke conditiedoelen te bereiken. Wij bieden jou de juiste tools, oefeningen, coaching en handvaten. Dat alles gebaseerd op drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op en hoor, zie en ervaar wat wij voor jou kunnen betekenen.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
5 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen