Klantervaringen ✔️

Hieronder lees je de verhalen en ervaringen van klanten van Personal Fitness Nederland:

Martijn

"Ik wilde graag mijn gezondheidsklachten aanpakken, maar wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Toen ik met Personal Fitness Nederland in contact kwam, besloot ik het roer om te gooien. Door samen met mijn personal coach een plan op te stellen en intensief samen te werken, heb ik mijn doelen bereikt. Ik ben veel kilo's verloren en mijn gezondheidsklachten zijn zelfs verdwenen!

Dankzij het voedingsschema van Personal Fitness Nederland weet ik nu ook welke voeding goed is. Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker. Jongens, super bedankt!"
 Jolanda

Klant Jolanda aan het woord: Half december kwam ik op FB een kennis tegen die via Personal Fitness Nederland 20 kilo was afgevallen! Zij was mijn voorbeeld! Ik heb haar gebeld en gevraagd wie haar begeleid had en zo kwam ik diezelfde week nog bij Marielle in de studio langs!

Als ik nu terugkijk besef ik niet hoe makkelijk het mij is afgegaan. Ik geloof dat de mindset ‘te gaan bewegen’ alles heeft bepaald. Ik had al 35 jaar alle diëten gevolgd... maar had er nooit bij gesport, omdat ik daar een hekel aan had.

Ik was zoekende naar hulp - een personal coach - die mij voor in ieder geval 1 jaar bij de hand zou nemen als dat nodig was... en die heb ik gevonden!

Door geen snoep of koek meer te nemen, en de negatieve tijd van de Covid om te buigen naar een positieve tijd om in mezelf te investeren, ben ik nu een ander mens geworden! Ik voel namelijk geen druk van ‘niet mogen eten’ wat in een dieet altijd als een zware stempel drukt! Ik mag namelijk alles van mijzelf, als ik er maar bewegen tegenover zet! Ik voel me zo enorm fit, dat ik het snoepen niet eens meer wil!

Ik heb de regie nu en niet meer het eten! Dat is het resultaat van deze lifestyle! Ik ben het hele team van Marco dankbaar! Dankzij Covid-19 en alle top coaches die Zoomlessen gaven heb ik dit kunnen bereiken!
Emmely

Vorig jaar bereikte ik een gewicht dat ik alleen tijdens mijn zwangerschappen had gezien. Dat was het moment dat er echt structureel iets moest gaan veranderen. Ik kwam terecht bij Personal Fitness Nederland in Hilversum. Wat mij vooral aansprak in hun programma was de persoonlijke coaching in combinatie met training én voedingsadviezen.

Mijn doel was om een paar kilo’s af te vallen en vooral weer lekkerder in mijn vel te zitten. Mijn lange termijn doel was fit genoeg zijn om een halve marathon uit te kunnen lopen. Ondanks de lockdown konden de trainingen gelukkig online doorgaan. Al snel begon ik de eerste kilo’s af te vallen en werden mijn spieren sterker. Op advies van personal coach Sietse ging ik in een lagere hartslagzone hardlopen om de vetverbranding en de duurconditie te verbeteren. Hierdoor kon ik steeds langere afstanden lopen en lag de halve marathon binnen mijn bereik.

Na negen maanden van zware kracht- en cardio trainingen werden mijn inspanningen beloond en heb ik een halve marathon uitgelopen in een prachtige tijd. Dit geeft een kick en smaak naar meer, wie weet wel een hele marathon. Ik had niet gedacht dat ik een jaar later zoveel meer had bereikt dan alleen die paar kilo’s afvallen. Ik voel me fitter, energieker én sterker, letterlijk en figuurlijk! Super bedankt Sietse!
Nancy

Na een pittige tijd besloot ik dat het tijd was om gezonder te gaan leven en af te gaan vallen. Ik had in het verleden wel vaker gelijnd, maar zocht nu iets wat ik door kon zetten en niet met het bekende jojo-effect zou zitten. In september 2020 zag ik Bess voor mijn intakegesprek en werd ik gewogen. Direct viel mij op hoe enthousiast ze vertelde en gaf mij hoop dat Personal Fitness Nederland iets voor mij kon zijn.

Ik ging op de weegschaal staan en schrok hiervan. Ik wist wel dat ik zwaarder was geworden in de loop der jaren, maar niet zo zwaar! Met een startgewicht van 98 kilo gingen we van start.

Het sporten was pittig in het begin, zeker omdat ik dit in de avonden doe na de zorg voor het gezin en huishouden in plaats van netflixen en chips eten. Toch merkte ik na twee maanden dat het steeds beter ging om dit vol te houden en na 3 maanden miste ik het zelfs als ik een avond niet sportte.

Iedere week ontving ik gemotiveerde berichten van coaches Teun, Jasper en Bess wat mij zeker hielp om door te zetten! Ook kon ik altijd bellen of een bericht sturen als ik ergens mee zat of een week had die gewoon niet lekker liep.

Na een korte onderbreking door een operatie hielpen zij mij ook toen ik voor mijn gevoel weer opnieuw moest beginnen in november 2020. Nu, 6 maanden na de start, zijn de eerste 20 kilo’s eraf. Ik spaar voor nieuwe kleding want die is straks zeker nodig!

Dank jullie wel Teun, Jasper en Bess voor alle support waardoor het ook lukt om mijn doel na te streven. Jullie zijn kanjers!
Maureen

Hoi, ik ben Maureen en ben 46 jaar oud. Afvallen is voor mij altijd een grote uitdaging geweest. Vorig jaar september ging de knop om, ik wilde me fitter voelen en beter voor mezelf gaan zorgen! 

Ik besloot te starten bij Personal Fitness Nederland - Amsterdam Oost en met de hulp van personal coach Vincent, sporten en een gezonde levensstijl ben ik in 22 weken 20 kg afgevallen! Daarnaast heb ik ook het Fit For Life FITBOOST programma gevolgd waardoor ik echt meer energie kreeg.

Wauw wat ben ik trots op mezelf! De complimenten die ik krijg laten mij stralen. Goede begeleiding van mijn personal coach heeft mij geholpen bewust te worden over voeding en voldoende beweging.  Ik ben nog steeds gemotiveerd door te gaan dus ik ga dit vasthouden!Luc

In april 2020 begon ik bij Personal Fitness Nederland met het grote doel om 20kg af te vallen en lekkerder in mijn vel te zitten.
Nu bijna 12 maanden later, kan ik met trots zeggen dat dit is gelukt. In het afgelopen jaar ben ik heel ander persoon geworden. Ik ben weer heel positief in het leven gaan staan en voel mezelf fysiek zowel als mentaal echt heel goed.

In het afgelopen jaar heb ik geleerd wat gezond eten en veel bewegen allemaal met je doet. Ik ben hierdoor veel zelfverzekerder geworden en heel fit.

Omdat het afgelopen jaar zo goed is bevallen, heb ik besloten om mijn abonnement nog eens met 6 maanden te verlengen. In deze 6 maanden wil ik mijn laatste vet% omlaag halen, spieren opbouwen en trainingen voor een Viking Run. Maar ik wil vooral zo in het leven blijven staan zoals ik nu sta en dat is als een gezonde, vrolijke en sportieve jongen.Wouter

Eind juli was ik het beu. Met de lockdown die al even bezig was werd het lastig om in de klimhal te sporten. Ook merkte ik tijdens het klimmen dat ik niet genoeg kracht en conditie had om lastige routes te klimmen. Thuis oefeningen doen deed ik wel eens, maar na een paar keer ging de motivatie ook weg om dit thuis te blijven doen.

Ik zocht een manier om mijn conditie en kracht op te bouwen en daarbij ook wat kilo’s kwijt te raken. Via een collega hoorde ik van Personal Fitness Nederland. Hij vertelde zijn ervaring en wat hij bereikt heeft. Dit wekte mijn interesse en heb contact opgezocht.

Na het intakegesprek met Bess hebben we samen doelen opgezet. Mijn doel werd 17 kilo afvallen, spiermassa opbouwen, een gezonder vetpercentage en een betere conditie.

In het begin was het best wel omschakelen. Anders gaan eten, opletten met boodschappen doen en ik ging anders koken dan dat ik gewend was. Ook het sporten viel in het begin tegen. Thuis tijd maken om oefeningen te doen was in het begin lastig om ritme in te vinden.

Ondertussen ben ik al ruim een half jaar bezig en al iets meer dan 10 kilo kwijt. Mijn conditie gaat goed vooruit en mijn spierkracht gaat ook vooruit. Het ritme vinden om thuis oefeningen te doen gaat goed. Ik zit een stuk beter in m’n vel en merk ook dat ik op andere vlakken mezelf minder druk maak. Zelf had ik niet gedacht dit al te kunnen bereiken in deze tijd.

De komende maanden wil ik me focussen op mijn einddoel en zorgen dat ik het ook daarna vol kan blijven houden. Maar samen met de hulp en motivatie van Bess moet dat goed komen.
Ik heb zin in de komende maanden om te werken aan mijn doelen en ben trots op wat ik tot nu heb bereikt in de afgelopen maanden.

Groetjes,
WouterYvonne

Al jaren struggle ik met instabiele gewrichten en snel overbelasting in mijn pezen en spieren. Hiervoor meerdere specialisten en fysiotherapeuten bezocht, maar deze konden me maar tot op zekere hoogte helpen. Ik ben van nature een sporter en was ontzettend gefrustreerd dat me dat niet meer goed lukte. Ik had vaak na trainingen te veel pijn waardoor ik weer moest stoppen en nadien weer vanaf 0 moest opbouwen.

Erg demotiverend.

Ik heb mijn probleem voorgelegd aan Bess tijdens het intakegesprek en zij beloofde mij dat ze konden helpen. Enigszins sceptisch ben ik begonnen aan mijn traject van een half jaar bij Personal Fitness Nederland, locatie Eindhoven. Maar wat ben ik BLIJ dat ik deze keus gemaakt hebt! Ik kreeg perfecte begeleiding waardoor ik leerde omgaan met mijn beperkingen, maar er ook achter kwam dat ik veel meer kan dan ik had gedacht. Zo zei ik aan het begin dat ik nooit zou kunnen opdrukken met mijn zwakke schouders, maar na 2 maanden kon ik 15 keer opdrukken.

Ik heb geleerd om niet op te geven als ik pijn heb, maar om mijn trainingen aan te passen en vooral door te gaan. Afvallen is nooit een doel van mij geweest omdat ik dit niet nodig vond.
Echter was het mooi meegenomen dat ik na 2 maanden 4 kilo (!) kwijt was (zie foto).

Ik zat gewoon wat strakker en fitter in mijn vel. Mede dankzij het voedingsadvies wat je meekrijgt. Ik at van tevoren al gezond, vond ik, maar ik heb nog beter leren eten. De recepten zijn echt heel erg lekker, mijn man geniet er ook van.

Na 2,5 maand kwam ik erachter dat ik zwanger was. Ook hierin heb ik goede begeleiding gekregen bij mijn misselijkheid en later bekkeninstabiliteit. Al die tijd heb ik (aangepast) door kunnen sporten.

Mijn tijd bij Personal Fitness Nederland zit er helaas bijna op maar ik heb handvatten gekregen voor de rest van mijn leven. Dank je wel Bess voor het gepush tijdens de trainingen en de aandacht tussen de trainingen door.

Ik ga jullie missen! 


 

Femke

Al vaker had ik pogingen gedaan om wat kilo’s kwijt te raken. Vaak lukte die eerste paar kilo’s wel, maar wanneer mijn motivatie wegzakte, vlogen ze er ook weer net zo snel aan. Toch voelde ik me nooit slecht over mijn lichaam. Dat veranderde tijdens de eerste lockdown, in maart vorig jaar. Ik moest opeens thuiswerken en had daardoor weinig beweging. Op dat moment besloot ik dat het tijd was om er iets aan te doen.

Toch heeft het aanmelden nog maanden geduurd. Mijn broer en zusje, die beiden veel zijn afgevallen door behulp van PFN, hebben mij gestimuleerd om de telefoon te pakken en aan te melden bij PFN-Eindhoven. Na een superfijn intakegesprek, waarin we mijn doelen bespraken, kon ik al vrij snel beginnen. Ik heb me direct aangemeld voor een jaar. Mijn motivatie was groter dan ooit!

Sinds mijn aanmelding, in juni, ben ik nu 25,5 kilo kwijt en voel ik mij beter dan ooit! Mijn levensstijl is enorm veranderd. Ik eet veel bewuster en gezonder. Ook sport ik voortaan minimaal vijf dagen in de week. Hier haal ik mijn energie uit en geeft mij een gevoel van ontspanning.

Het komende half jaar ga ik mij nog richten op het verlagen van mijn vetpercentage en het kwijtraken van de laatste paar kilo’s. Met de goede coaching van Jasper gaat mij dat zeker lukken!

Jasper, bedankt voor al je hulp en goede coaching! Zonder jou was het niet gelukt.

Groetjes Femke
 


 

Joyce

In maart 2020 werd het tijd om aan mezelf te werken. Ik voelde me niet meer gelukkig. Ik had geen energie meer voor wat dan ook. Mijn kleding zat niet lekker meer. Mijn humeur was niet de beste. Alles kostte me heel veel moeite. Dus ik ging op zoek naar iets wat bij mij zou werken en moest echt een stok achter de deur hebben.

Ik kwam bij Personal Fitness Nederland - Breda terecht. Daar had ik mijn intake met Jan. De meting was confronterend en ik wilde er nu zeker voor gaan. Ik ben gestart met het Fit for Life programma en zelfs in de lockdown konden we door. Via Zoom en buiten training gingen we verder op weg naar doelen. Nooit gedacht dat ik ooit het sporten echt heel erg leuk zou vinden. Maar niks is minder waar. Ik sport nu heel graag en het is vaak nog wel erg zwaar, maar wanneer ik klaar ben heerst er een voldaan en trots gevoel.

Kijkende naar deze foto's van mijn behaalde resultaten blik ik terug op 10 maanden keihard werken met af en toe momenten loslaten, genieten en accepteren. Ik voel me beter, gelukkiger, energieker en heb de smaak te pakken voor het sporten. Ik kan er mijn hoofd leegmaken haal er energie en voldoening uit. Via deze weg wil ik graag met jullie delen wat dit voor en met mij gedaan heeft. Wat positiefs in deze zware tijd.

Stay safe!
 Nancy

"Sinds ik lid ben van Personal Fitness Nederland zit ik veel lekkerder in mijn vel. Mijn rugklachten zijn verdwenen en ik heb weer overal energie voor! 

Ik raad iedereen aan die ook lichamelijke klachten heeft en graag een gezondere levensstijl wil, contact op te nemen met Personal Fitness Nederland. De begeleiding is top en de personal coach heeft echt persoonlijke aandacht voor jou. Echt top!"


 

Diana 

Begin 2017 vond ik dat er echt iets moest gebeuren. Ik was veel te zwaar, snel moe, lusteloos en had een conditie van niks. Ik heb toen voor mezelf besloten: hier moet ik iets aan doen. Ik ben gaan sporten en op mijn eten gaan letten en in een jaar tijd ben ik 13 kilo afgevallen. Vanaf dat moment viel ik niet meer af ondanks het sporten en op het eten letten, maar gelukkig kwam ik ook niet aan.

Ik wilde toch nog wat kilootjes kwijt en wist dat ik daar wat ondersteuning bij nodig had. Via een goede kennis ben ik bij Personal Fitness Nederland terecht gekomen.

In augustus 2019 ben ik gestart met het fit for life programma. Na mijn intake ben ik begonnen met de trainingen en het volgen van de voedingsschema’s. Deze zijn heel goed vol te houden en er staan lekkere recepten in. De persoonlijke trainingen waren zeer zinvol en met goede adviezen werd ik iedere week weer gestimuleerd om door te gaan. Naast de wekelijkse persoonlijke trainingen ben ik ook 2x per week naar de groepstrainingen geweest. Ik heb bijna geen training gemist.

Ik heb geleerd om anders om te gaan voeding en prioriteiten stellen.

Het resultaat van dit alles is dat ik 16 kilo ben afgevallen waarvan 15 kilo aan vet. Ook mijn omvang is met 15 cm afgenomen. In totaal ben ik nu bijna 30 kilo kwijt. Ik voel me fit en energiek en ook mentaal gezien heb ik flinke stappen gemaakt.

Ik ga de groepslessen en de persoonlijke trainingen zeker missen maar na een jaar wordt het tijd om het zelf te gaan doen. Ik heb veel geleerd over goede voeding en de juiste keuzes maken waardoor ik er zeker van ben dat me het gaat lukken om op gewicht te blijven of misschien nog wat kilootjes kwijt te raken.

Ik wil Jeffrey en Nadine heel hartelijk bedanken voor de steun en de goede adviezen en begeleiding die ze me hebben gegeven. Zij hebben me op sommige momenten er doorheen gesleept en ervoor gezorgd dat ik niet opgaf.

Ik ben super trots op wat ik heb bereikt!


 

Rianne

“Al jaren roep ik dat ik te dik ben. Op een gegeven moment kocht ik een weegschaal waarop stond dat ik obesitas had. Ik woog 95 kg.
Ik zei vaak dat ik er iets aan moet doen, maar ik houd van lekker eten en stelde steeds uit.

Toen zag ik een oproep op Facebook: mensen gezocht voor Personal Fitness Nederland. Ik heb gereageerd, baat het niet dan schaadt het niet.

Sceptisch ging ik naar mijn intake. De coach begon met te vragen of ik hier aan wilde beginnen. Ik wist het nog niet. Ik zag het wel. Aan het eind van het gesprek vroeg ze het nog een keer: wil je dit? Ik zei ja en als ik ja zeg ga ik er voor de volle 100% er tegenaan. Dat heb ik geweten!

Geen suikers meer en 6 keer per dag eten!
Elke dag sport ik: 5 dagen een kwartier thuis, 1 keer per week Zumba en een keer per week in de studio bij mijn coach. Daarnaast dans ik en maak ik iedere week een wandeling van ongeveer 15 km.

Nu, 7 maanden later ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46), en eet ik nog steeds lekker!”Marjolein

Een half jaar geleden, precies na de eerste lockdown was voor mij de maat vol, ik moest echt iets aan mijn lijf gaan doen. Toen ik een advertentie van PFN tegen kwam heb ik mij direct aangemeld en werd ik dezelfde dag nog gebeld voor het plannen van een intakegesprek.

Mijn doel was toen 5 tot 10 kilo afvallen in 1 jaar tijd. Ik vond het spannend om te beginnen. maar ging er voor de volle 100% voor. Aan het begin was ik de hele dag bezig met eten voor mijn gevoel, gelukkig vond ik daar wel gauw mijn weg in. Ik hield me aan het begin strak aan mijn schema, nu kan ik het iets mee loslaten, wat me meer rust geeft. Ondanks dat ik aan het begin wat gezondheidsklachten heb gehad ben ik ontzettend blij dat ik niet de handdoek in de ring heb gegooid en mede dankzij de steun van de trainers ik heb doorgezet!

Inmiddels ben ik al bijna 10 kilo afgevallen en bijna 10cm buikomvang kwijtgeraakt. Ik had nooit verwacht dat ik dit in een half jaar al bereikt zou hebben! Het komende half jaar ga ik me vooral richten op het verder opbouwen van mijn spiermassa en afbreken van mijn vetmassa en hoop ik natuurlijk de -10 kilo ook nog aan te tikken! Maar met de hulp van Jasper van PFN Eindhoven moet dat zeker lukken!

Ik kijk uit naar het komende half jaar, waar ik mijn lichaam nog verder ga ontwikkelen. Ik mag onderhand wel zeggen van mezelf dat ik trots ben op wat ik in een half jaar tijd heb bereikt!

Groetjes, MarjoleinWillem Jan

Ik heb altijd gezegd boven de 100 kg moet ik wat aan mijn gewicht gaan doen. Ik ben internationaal chauffeur en kwam elk jaar wel 1 kg aan. 

Vorig jaar september woog ik 101 kg en heb toen stappen ondernomen. Op Facebook las ik dat ze bij Personal Fitness Nederland mensen zochten van 50 jaar om mee te doen om af te vallen. Daar heb ik op gereageerd en werd de zelfde week gebeld voor een intake gesprek.

Ik heb toen aangegeven dat ik 11 kg wilde afvallen, dus mijn streven was 90 kg. Nu zijn we 11 maanden bezig en zit nu op 85,2 kg. Tijdens mijn trainingen kreeg ik ook soms last van mijn onderrug. Dit komt door mijn zittend beroep als chauffeur. Ik heb daar extra oefeningen voor gekregen om dit aan te sterken en dat gaat langzaam steeds beter. Ook mijn conditie is een stuk verbeterd in deze maanden. 

Ik heb nog 1 maand te gaan, maar ben nu al heel tevreden met de resultaten die we behaald hebben samen met mijn Personal Coach. Mijn levensstijl is veranderd, ook het sporten is nu toch een hobby geworden. Als je je aan de richtlijn houdt die ze bij de personal training geven, heb je gegarandeerd resultaat en geen jojo effect wat je zo vaak te horen krijg bij andere diëten. 

Meld je aan en je gaat je een stuk beter voelen! ✔️Hariette

Eind november 2018 durfde ik de telefoon te pakken en naar Personal Fitness Nederland in Veenendaal te bellen. Op dat moment zat ik in een stevige dip, ik was veel te zwaar, had maat 46 en nergens zin in. Dit was al een tijd zo en door de dood van mijn moeder een half jaar daarvoor was het alleen nog maar erger geworden. Ik was in een gat gevallen en ik functioneerde alleen maar op mijn wil. 

Wat was er van mij geworden? Vroeger veel gesport, fitness, bruine band karate, diepzee duiken, bodypump, hardlopen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Door artrose in mijn rug en jarenlang de pijnpoli in en uit te zijn gegaan heb ik al mijn sporten op moeten geven en dan gaat het snel de verkeerde kant op. 

Uiteindelijk durfde ik iets te gaan doen. Ik kreeg Jolanda aan de telefoon, we hebben wat gepraat en er werd een intake gesprek gepland. Toen ik de telefoon neerlegde voelde ik me al zoveel beter. Er zou iets gaan veranderen in mijn leven, er zou iets aan gedaan worden! 

Ik ben begonnen met de trainingen trouw te volgen, ik kreeg voedingsadviezen en begeleiding van Jolanda, Rodney en Bryan. Heerlijk was dat, en ik viel nog af ook! Het heerlijke aan Personal Fitness Nederland vind ik dat we eigenlijk zonder toestellen trainen, maar wel met gewichten, TRX, elastieken en dergelijke. Als je namelijk blessures hebt, zoals ik, kun je gewoon lekker meedoen en als het niet lukt wordt de oefening zo aangepast zodat je wel mee kan doen. Dat was in het verleden wel anders, want dan moest ik steeds vaker dingen overslaan, waardoor de motivatie snel verdwijnt en je er steeds minder heen gaat. Nu sla ik nooit over tenzij ik met vakantie ga. 

Maar nu komt het: ik ben rond de 20 kilo afgevallen, van kledingmaat 46 naar 40. Maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen en heb overal weer zin in. Ik ben weer zo actief geworden, eigenlijk zoals ik vroeger was. Bedankt Personal Fitness Nederland dat ik weer in mezelf geloof, me fit voel en weer heerlijk in mijn vel zit. Ik kan dit iedereen aanraden! Twijfel niet en pak de telefoon! Bert-Jan 

"De afgelopen jaren was ik altijd al wat te zwaar. Vorig jaar bereikte dat toch wel een dieptepunt. Na de zomervakantie schrok ik echt van de foto's waar ik op stond en van het getal wat de weegschaal liet zien. Lange tijd stak ik mijn kop in het zand en wilde ik er niets aan doen. Ik ben een levensgenieter en voelde me toch gelukkig? Niets bleek minder waar. Nadat ik begin 2019 op het mentale vlak met mezelf aan de slag ben gegaan, wilde ik na de zomervakantie vorig jaar ook bezig gaan met afvallen. Ik kon niet echt een manier of dieet vinden dat me aansprak.

Totdat ik eind oktober op internet bij Personal Fitness Nederland - Wezep uitkwam. Marcel nodigde me uit voor een kennismaking en hij heeft me echt enthousiast gemaakt. Halverwege november is mijn verjaardag. Een nieuw levensjaar leek me dan ook een mooi moment om te starten met het Fit for Life programma. 

Doel was om mezelf weer een stuk fitter te voelen, plezier te krijgen in het sporten en na een jaar ongeveer 20 kilo kwijt te raken.

Ik had het niet verwacht dat het afvallen zo snel zou gaan. Na zes weken was ik al tien kilo kwijt! Nu ben ik 36 kilo afgevallen en mijn volgende doel is om onder de 100 kilo te wegen en dit zo te houden. 
Ik ben ontzettend blij met dit resultaat! En met een compleet nieuwe garderobe. 

Ik heb mijn leefstijl behoorlijk moeten aanpassen. Omdat ik gemotiveerd was om hiermee aan de slag te gaan, kostte het me weinig moeite. De eerste maanden heb ik me echt strak aan het voedingsadvies gehouden en heb ik ook een tijd geen alcohol gedronken. Inmiddels lukt het me goed om hierin een balans te vinden. 

Door het Fit for Life programma te volgen, ben ik erachter gekomen dat het helemaal niet zo lastig is om een gezonde leefstijl aan te nemen. Ik voel me fitter dan ooit en ik wil nooit meer terug naar hoe ik was!"

Echt een metamorfose! Bert-Jan wat zie je fantastisch uit.Rolinka

Wat kan er in een half jaar veel gebeuren, in een traject met Personal Fitness Nederland. 
Jij denkt vast, net als ik, aan een indrukwekkend gewichtsverlies. Want dat willen we zien toch?! Maar nee, ik liep voornamelijk tegen dikke barrières op. Onverwerkte dingen, pijngrenzen, een schildklier die niet in balans was en antidepressiva (dikmaker!) waar ik al 12 jaar aan vast zat. Dit alles bij elkaar saboteerde elke poging die ik deed. Daarnaast was ik net 2 maanden 'schoon' na een gevecht tegen kanker. 

Al snel brak ik. Doordat ik keihard tegen die barrières aanknalde. En ook dankzij mijn coach, die me de juiste vragen stelde op het juiste moment. 

Afhaken? Opgeven? Nee! Toch een succes verhaal? Ja en nee. Niet de gewenste kilo's eraf, maar VRIJ (!) van mijn antidepressiva medicatie, die jarenlang al mijn emoties had uitgewist en afgevlakt. Afgerekend met onverwerkte emoties. Dit nam tijd en nam vele ups en diepe downs met zich mee... Ik heb mezelf een nieuw, gezond eet- en beweegpatroon eigen gemaakt en ik straal weer! Van binnen en van buiten.

Mijn traject bij Personal Fitness Nederland stopt nu. Maar ik ga nu zonder die barrières verder met mijn nieuwe levensstijl! 

Rodney allereerst, maar ook Bryan, BEDANKT voor de manier waarop jullie mij gesupport hebben. Bedankt dat jullie je niet blind staarden op de kilo's, maar dat jullie MIJ zagen, en mij hebben gesupport in dit vooral mentale traject!

Ik heb dikke winst behaald! En inmiddels tikken de kilootjes/onsjes ook langzaam weg. 

Ik ga jullie nog missen! Jullie zijn super! ❤️Suzan

Al vanaf mijn jonge jaren ben ik bezig met mijn gewicht. Een zware strijd tegen allerlei emoties, een lastige jeugd en tienertijd.
Lang op zoek naar mezelf en naar mensen in mijn omgeving, maar die vond ik nooit. Maar waarom niet? Het antwoord is ‘niet gelukkig met jezelf zijn maakt dat je andere ook niet gelukkig kan maken en dat niks anders je gelukkig maakt’. Behalve eten, maar dat geluksmoment is tijdelijk. 

Na jaren struggelen, hard werken en niet de leukste mama en vrouw te zijn geweest, was er een moment dat mijn kind van toen 7 jaar iets tegen mij zei. Dat kwam binnen... Ik ging op zoek naar hulp. Die vond ik in de vorm van haptotherapie waar ik leerde dat ik er mag zijn. Daarna kon ik werken aan datgene waar ik aan toe was, mijn overgewicht.

Ik kwam terecht bij Jeroen. Na een intake besloot ik in april 2019 het avontuur aan te gaan. 
Ik begon intensief te sporten en ging aan de slag met alle voedings- en sportadviezen voor thuis. Het koste de eerste maandjes energie en doorzettingsvermogen. Maar met mijn nieuwe geest en de goede resultaten, was dit niet heel moeilijk. 

Ik ben 1.68 en begon op een gewicht van bijna 98 kg. De momenten waren soms super moeilijk. Maar Jeroen was er, leerde mij dat je realistisch moet kijken naar haalbare doelen en niet moet gaan focussen op iets waar je geen invloed op hebt.

Al snel was het goede ritme daar. Ik heb me weleens laten gaan, maar dan zei Jeroen: “streep eronder en we gaan met frisse moed kijken naar volgende week.” 

Ik ben zo trots op wat ik heb bereikt. Ik voel me fitter gezonder en beter in mijn vel. De focus ligt niet alleen op afvallen, maar ook op een gezonde leefstijl meer conditie en het besef dat je er mag zijn.

Ik weeg nu 75 kilo en een beetje. Mijn fysieke doel was 75 kilo, maar ik wilde mijn verhaal alvast delen want eind juni ga ik mijn weg bij Jeroen afsluiten. Wat super jammer is en ook een beetje eng, maar ik weet dat ik het kan. 

Bedankt Jeroen voor je onvoorwaardelijke steun, gezelligheid en motiverende sportlessen. Altijd een glimlach en je aanstekelijke drive om verder te gaan.

Met lieve groet Suzan"
 Jeroen

"Een jaar geleden woog ik meer dan 130kg. Volgens mij 131,3 om precies te zijn. Ik had kledingmaat XXL en ook dat was af en toe nog behoorlijk strak. Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen van Personal Fitness Nederland en voordat ik het wist had ik het formulier op de website ingevuld. Ik denk dat ik er op dat moment echt klaar voor was. Mijn bruiloft gaf ook een extra motivatie om een paar kilo af te vallen. Dat was echter niet de directe aanleiding. Dat was het besef dat ik echt gezonder moest gaan leven, omdat mijn gewicht op dat moment écht niet meer gezond was.

Tijdens het intakegesprek heb ik voor het eerst sinds jaren weer een keer op een weegschaal gestaan en ik moet zeggen dat ik me behoorlijk schaamde. Ook mijn bloeddruk en hartslag waren niet om over naar huis te schrijven. Maar mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken en mezelf moest richten op het resultaat dat ik wilde bereiken. Mijn doel was erg ambitieus, ik wilde onder de 100 kilo terecht komen.

Ik kan me de eerste keer sporten goed herinneren. Anderhalve push up en drie seconden een plank, meer zat er niet in. Dat is inmiddels wel anders en ik ben het sporten nog leuk gaan vinden ook! Het eten vond ik af en toe wel lastig, vooral de regelmaat van 6x per dag was soms moeilijk. Inmiddels weet ik niet beter en is het een gewoonte geworden.

Nu, een jaar later, weeg ik 106 kilo. Ik heb mijn doel dus nog niet gehaald, maar ben wel 25 kilo afgevallen. En die laatste kilo’s komen echt nog wel. Ik heb namelijk geleerd hoe belangrijk het is om gezond te leven. Ik sport nu minstens 4 keer per week, eet gezond en als ik toch een keertje een ongezondere keuze maak, maak ik dat de volgende dag goed met een extra rondje hardlopen (de training voor een halve marathon is in volle gang) of een uurtje sportschool. Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken en ben sterker dan ik in jaren ben geweest. Maat XXL heb ik niet meer nodig, dat is maat L geworden!

Ik kan iedereen die het tijd vindt om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!"Leonie

"In augustus is het een jaar geleden dat ik besloot dat het roer flink om moest.
Ik was minder gaan werken, en kwam toen in een maand tijd al flink aan, en ik wilde niet een nog hoger cijfer op de weegschaal zien. Ik heb een schildklier probleem en die kreeg overal de schuld van: aankomen,spierpijn, gewrichtspijn, vaak ontstekingen, vooral bovenarm en heup en last but not least, de eeuwige vermoeidheid.

Toen viel mijn oog op een advertentie in de krant, ik ben me gaan inlezen op de website van PFN en al wat ik daar las stond mij wel aan. Het gesprek met Giuliana verliep erg prettig, ze enthousiasmeerde me om de stap te zetten en liet mij enkel voordelen zien, en daar had ik wel oren naar!

Het resultaat mag er zijn, ik ben 15 kilo lichter, mijn gewrichten zijn soepel en mijn spieren veel sterker geworden! Mijn medicatie voor de schildklier is flink verminderd en een energie dat ik heb! Daar word ik zo blij van! Bovendien krijg ik van iedereen complimenten, ik straal kracht en energie uit en daar ben ik super trots op!

Waar ik persoonlijk ook erg blij van wordt is dat ik in mijn hoofd helemaal 'om' ben, ik zie het niet als een zwaar dieet, maar als een andere leefstijl die beter bij mij past.
Ik weiger het ook 'dieet' te noemen (want door al het jojoën ben ik dat woord negatief gaan vinden), dus is het 'mijn leefstijl' geworden.

Giuliana, via dit stukje wil ik je enorm veel bedanken! Je bent samen met mij begonnen (ja, ik ben je eerste klant), ik ben vele kilo's lichter, en jij hebt al een groot klantenbestand opgebouwd, je bent vriendelijk, flexibel en enthousiast. Zelfs in de coronatijd wist je iedereen aan de gang te houden en te verbinden! Giuliana, je bent nog niet van mij af hoor, want ik kom graag nog iedere week een keer bij je, zodat jij weer eens flink met ons oude groepje los kunt gaan!'Ilvy

"Mijn doel was 10 kg afvallen en mijn ongezonde eetpatroon aanpassen! Ik deed wel aan sport, maar niet met voldoende regelmaat en door een overvolle agenda ging het vaak teveel als een “must” voelen. Plezier en ontspanning bleven uit en ik voelde mij totaal niet meer fit wanneer ik sportte.

De gevarieerde lessen onder enthousiaste en stimulerende begeleiding van Raissa van Personal Fitness Nederland Maastricht in combinatie met gezonde voedingsschema’s en het bewust inplannen/prioriteren van sporten, zorgde ervoor dat ik mijn leefstijlpatroon vrij gemakkelijk wist om te buigen.

Tevens werd ik mij meer bewust van het feit dat ontspanning net zo cruciaal is als inspanning. Prikkelend verlangen naar “guilty pleasures” maakt het soms moeilijk om bewuste gezonde keuzes te blijven maken ?, maar doordat er wekelijks aandacht is voor je persoonlijke doelen en de progressie die je maakt, lukt het om hier een goede balans in te vinden. 

Ik kan er nu dan ook optimaal van te genieten wanneer ik ervoor kies te zondigen. 13 kg lichter, voel ik mij een stuk fitter en energieker en sta ik weer met regelmaat op het voetbalveld ⚽.  Ik ben ontzettend blij dat ik in december de keuze heb gemaakt om dit programma te starten en heb het plezier in sporten inmiddels ook zeker weer teruggevonden. Nog 2 kg te gaan en dan vasthouden! 
 Guus

"Het lijkt alweer een half leven geleden dat ik besloot dat het genoeg was geweest. Ik was een student die zijn bed niet meer uit kwam als dat niet hoefde, ik leefde van 3 uur ’s middags tot 4 uur ’s nachts, bestelde drie keer in de week pizza en dronk niet veel anders dan sap, frisdrank en bier. Bewegen deed ik alleen als het moest en sporten gaf me al helemaal geen enkele voldoening.

Mijn motivatie om te studeren was verdwenen en eigenlijk vond ik het wel welletjes zoals het was. Ik heb altijd een omgeving gehad die me accepteerde zoals ik was, die zich wel zorgen maakte, maar dat drong niet tot me door. Totdat het echt niet meer ging. Het was niet goed, ik deed niets met mijn leven en was op weg om binnen 10 jaar de pijp uit te gaan, ik haalde geen studiepunten en ik plukte alles behalve de dag.

Het moet anders. Ik ga alles omgooien en wil van al mijn slechte gewoontes en ritmes af. Ik moet een doel hebben, ik wil op reis. Een extreme uitdaging leek mij een goed startpunt om mezelf goed onder druk te zetten. Ik weet inmiddels van mezelf dat ik het makkelijk vind om dingen te beginnen, maar dat ik het oh zo lastig vind om dingen daadwerkelijk af te ronden. Om te voorkomen dat ik halverwege de veranderingen af zou haken moest ik een grote uitdaging stellen. Ik ga pelgrimeren naar Santiago! Niet de “korte” route van 100, 200 of 800 kilometer, 1750 kilometer ga ik lopen! Om dit plan enige kans van slagen te geven moet ik wel in betere conditie zijn. Een Personal Trainer die met aandacht en zorg voor de individu dit proces begeleidt is geen overbodige luxe in mijn situatie. Daar is waar Personal Fitness Nederland in het plaatje kwam.

Tijdens mijn intake wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik hield dus niet van sporten en dit was “the point of no return”. Op de weegschaal bleek ik 133,5 kilo te wegen met een vetpercentage van 40% (ik ben 1,78m en 25 jaar).

Na wat basisoefeningen door te hebben genomen en het plan van aanpak af te hebben gesproken zag ik in dat dit wellicht voor mij zou kunnen werken. Iedere dag wat oefeningen, een voorgeschreven voedingsprogramma met vaste eetpatronen en eens in de week een check-up leek mij een verstandige wijze om mijzelf bij de les te houden.

In mijn eigen ogen zag ik iedere week resultaat in mijn gezicht en na een week of 5 zag ik echt veranderingen aan mijn buik. Er ontstonden kuilen waar eerst vocht zat en er verdween lichaam waar eerst vet zat. Bewust deze verandering meemaken zorgt voor een ongelofelijke berg motivatie. En vergis je niet, je doel kan in een rechte lijn weer te geven zijn, je motivatie zal altijd schommelen. Dat is niet iets wat erg is, maar mij heeft het enorm geholpen om op het moment van schommeling te zoeken naar externe bevestiging van het feit dat je goed bezig bent en dat je vol moet houden. Vrienden en familie kunnen je hier enorm bij helpen maar ook mijn coach was de beroerdste niet.

Mijn voedingsadviezen leefde ik bijna op de letter na, ik dronk 3 liter water per dag en deed mijn dagelijkse oefeningen zo veel als ik kon. Ik merkte dat ik zo ontzettend veel meer energie had, ik kreeg mijn levenslust weer terug en begon te genieten van iedere dag die ik weer aan mijzelf kon werken. Ik kreeg energie van sporten en merkte aan alles aan mijzelf dat ik op de goede weg was.

Halverwege de reeks ben ik ook gaan oefenen met het wandelen, aangezien dit voor mijn doel van belang was. Met de inmiddels opgedane kennis over voeding en lichaamsbeweging heb ik dit positief in kunnen passen in het programma. Zodra ik merkte dat ik te veel van mijn lichaam vroeg besloot ik het wat rustiger aan te doen.

Spieren groeien immers niet tijdens de inspanning, maar juist in de rust die je ze daarna geeft.

Ik weeg nu 95,4 kilo met een vetpercentage van 21,6% en het is een cliché maar geloof me, het is het echt waard.

Is het nodig? Begin er aan, hou het vol en doe het gezond!"Annelieke

"Het besef dat ik stiekem veel te zwaar was kwam pas 3 jaar geleden toen ik op vakantie was in Zuid-Afrika. Ik heb daar een super toffe bungeejump gemaakt. Nadeel daarvan was dat je op een weegschaal moest staan, iets wat niet mijn meest favoriete bezigheid was. Keiharde cijfers stonden daar en ik was zelfs zwaarder dan mijn vader, ik woog 89 kilo. Twee jaar lang had ik wel het besef dat er iets moest gebeuren en met hulp van een diëtiste ging er 10 kilo af.

Toen ik daarmee stopte kwam er helaas al snel 5 kilo bij (en ik was nog steeds niet blij met mezelf). Tot ik Personal Fitness Nederland tegenkwam op Facebook. Ik besloot dat ik op langere termijn iemand nodig had om me te helpen. Al snel had ik de eerste afspraak met mijn coach gemaakt en die heeft me fantastisch op weg geholpen.

Ik kreeg een gigantische boost en het ging me goed af. Uiteindelijk ben ik nu 9 maanden verder. Mijn coach heeft echt het uiterste in me naar boven weten te halen!

Nu bijna 2 kleding maten minder en een hoop energie meer (plus een verslaving aan de sportschool) voel ik me beter dan ooit!! Het is me elke cent waard geweest en ga m'n wekelijkse training echt heel erg missen...

Iedereen super bedankt!"Martha 

“Twee jaar geleden kwam ik in de overgang. Wat was dat vreselijk, hormonen vlogen over en weer. Mijn lichaam veranderde , ik werd zwaarder en ook mijn zin in sporten was verdwenen, voelde me futloos en had geen energie. Dus ik liet het gebeuren totdat ik vorig jaar, na mijn vakantie in juni, wel schrok van mijzelf, 98,1 kg (1.69 en 56 jaar). Ik dacht, dit gaat te ver! Maar wat en hoe kom ik daar waar ik wil zijn?

Tot ik een advertentie van Personal Fitness zag op Facebook en dacht: “och ik kan altijd gaan luisteren wat zij kunnen betekenen voor mij”, want wat ik had gelezen stond mij wel aan.

Zo gezegd en gedaan en mijn coach legde alles haarfijn uit. Er werd ook gekeken naar mijn leefstijl en ik werk in de zorg met onregelmatige diensten, maar het programma stond mij aan en ik zei:  “ja, ik ga het doen!”

Mijn doel was 13 kilo eraf, maar vooral fitter worden en meer energie krijgen. Ik wilde mezelf beter voelen en daarna zouden we verder kijken.

Met de voedingsadviezen en gezonde en heerlijke recepten en de trainingen elke week van mijn coach, die mij erg stimuleerde. Maar daarnaast ook thuis trainen zo'n 5 x per week een half uurtje. De kilo’s vlogen eraf, ik voelde mijn energie weer terug komen en werd fitter. Ik voelde me goed, en daar ging het om, ik werd weer mezelf.

Ik kreeg ook leuke reacties vanuit mijn omgeving (en nog) en dat stimuleerde mij nog meer.

Ik behaalde mijn doel. Toen besloot ik samen met mijn coach om door te gaan. Misschien zou ik nog een paar kilo extra eraf kunnen krijgen, dus mijn doel werd nog bijgesteld met 5 kilo, op naar de 80 kilo!

Aan de slag dan maar, heb wel een dipje gehad en ook nog een schouderblessure. Maar daar kwam ik weer bovenop omdat mijn coach mij weer stimuleerde en de trainingen werden aangepast.

En ook dit doel heb ik bereikt. Jippie 18,1 kilo eraf en mijn vet percentage flink gedaald, ik voel me heerlijk! Ik ga zeker door met mijn nieuwe levensstijl. Het is een goede gezonde manier om je bewust te worden van je manier van leven, van wat je eet en hoe je beweegt en ontspant en daarnaast vooral geniet van het leven. Kortom een aanrader! Dus ik zeg: als je wil afvallen en je goed wil voelen dan is er maar 1 optie, GEWOON DOEN! Ik blijf in ieder geval sporten bij Personal Fitness Nederland!Bregje

"Oké, mijn verhaal! Zomervakantie vorig jaar, mijn jongste kind was inmiddels 3,5 jaar oud. Hoe vaak ik de vraag kreeg of de derde onderweg was… daar sta je versteld van.

Na de geboorte van mijn eerste, nu 7 jaar geleden, is er ongeveer 8 kilo aan blijven zitten. Met geen mogelijkheid kreeg ik dat er af. Ik heb zo nu en dan wel wat geprobeerd, zoals veel eiwitten eten en 3 keer in de week sporten, maar het lukte niet.

Toen 3 jaar later de geboorte van de jongste. En weer bleef er ongeveer 5 kilo (bovenop die 8 kilo) zitten. Balen!

Ook geprobeerd het te accepteren, want hé, ik heb nu eenmaal twee mooie kinderen gebaard, dus natuurlijk is mijn lijf veranderd… Helaas lukte dat niet.

Daarnaast werk ik veel en dat in combinatie met twee jonge kinderen en een huishouden zorgde het ervoor dat ik ook behoorlijk uitgeblust raakte. Gevolg: moe, terwijl ik toch veel moest doen, niet prettig in mijn vel zitten, letterlijk en figuurlijk en zeer ontevreden zijn over mijn uiterlijk. Accepteren en ondergaan lukte niet, dus er moest iet gebeuren!

Via social media zag ik het Fit For Life programma van Personal Fitness Nederland voorbij komen. Weliswaar sceptisch heb ik contact gemaakt. En besloot, na even nadenken, er voor te gaan.

Geen verkeerde keus, bleek achteraf!

Ik ging voor een half jaar, omdat ik van mening was dat dat toch echt minstens nodig was. Dit omdat ik er nog steeds in geloofde dat het niet zo snel zou gaan bij mij. In het begin ging het bij mij juist rustig, ongeveer een halve kilo per week gemiddeld. Mijn vetpercentage was ook te hoog, maar ook die daalde mooi mee.

Aan het eten zelf hoefde ik niet te wennen, want ik was al met veel bekend (ik kook en probeer zelf graag veel uit), maar de hoeveelheden, poe, dat was wennen. Veel! Ik moest daar echt mijn ritme in vinden, ook in 6 keer per dag eten. Het zorgde af en toe ook voor grappige situaties: zo weet ik nog dat ik tijdens het consult met de arbo-arts nog een peer zat weg te eten… Tja, want het was nu eenmaal tijd om wat te eten hahaha.

Ik trok me er niets van aan, want ik wilde het gewoon goed doen!
En het is gelukt: 13 kilo lichter met een vetpercentage rond de 25% en ik voel me goed! Veel fitter en kan veel meer doen zo. En wat ook heel mooi is om te horen is dat het zinnetje: ‘’is de derde onderweg?’’ verruild is voor: ‘’ wat straal je toch, mooi!’’.

Dank je wel coaches voor het helpen mij mijn doel te laten halen en ook dank je wel Jos en Petra voor het opzetten van jullie succesprogramma!"Rosita

“Ik kwam in januari bij Personal Fitness Nederland terecht via een Facebook advertentie. Ik ben al mijn hele leven aan het struggelen met mijn lichaam en gewicht. Vroeger heb ik altijd overgewicht gehad en ik werd altijd gepest. Toen ik in de pubertijd kwam werd ik super onzeker en kreeg ik zelfs anorexia. Ik heb toen twee jaar lang gevochten tegen de eetstoornis en 4-5 jaar later kreeg ik weer overgewicht, ik was opeens op mijn zwaarst ooit!

Ik zat niet lekker in mijn vel en ging op gesprek bij Personal Fitness Nederland in Roosendaal.
Daar werd ik erg vriendelijk geholpen en toen besloot ik om daar een jaar lang personal training te nemen. Ik wilde liever goed de tijd nemen om aan mezelf te werken en om het juiste gewicht te behalen in plaats van weer alles te overhaasten en daarna weer dubbel zo hard aan te komen.

Maxime en Steve hebben mij super goed geholpen en gemotiveerd, ook vond ik het erg fijn dat ze beide jong waren want ze begrepen mij altijd erg goed en konden zich goed in mijn problemen inleven.

Ik ben door deze begeleiding veel zelfverzekerder, sterker, slanker en gezonder geworden!
Nogmaals super bedankt Personal Fitness Nederland, ik raad het iedereen aan! ”

 Nancy

Toen ik begon aan mijn strijd tegen de kilo's woog ik ruim 106 kilo en dit was niet goed voor mij. Toen is de keus gevallen op een dieet met maaltijdshakes en maaltijdrepen. Hiermee ben ik in korte tijd 25 kilo afgevallen. Dit was prettig voor de ergste kilo's maar uiteindelijk viel ik weer terug in mijn oude eetpatroon. Beetje bij beetje kwam er weer gewicht bij. Toen mijn vader kwam te overlijden, ging het nog sneller omhoog met de kilo's. Dit wilde ik niet. Ik wilde dat ik (en mijn vader en moeder) trots op mezelf kon zijn en heb toen de knoop doorgehakt en heb de stap gemaakt om het gesprek aan te gaan met Personal Fitness Nederland. Dit was een prettig en emotioneel gesprek en besloot deze stap te zetten.

Het eten was wennen, want ik moest ineens 6x per dag eten en nog veel ook. Uiteindelijk heb ik mijn leefpatroon en eetwijze radicaal veranderd. In het begin gingen de kilo's vrij snel en het eten ging ook steeds beter. Wonder boven wonder begon ik echt plezier te krijgen in het sporten. Ik sport wat af in de week en dat met veel plezier. Sinds kort heb ik zelfs een mountainbike om met mijn man en 2 zonen mee te kunnen gaan mountainbiken.

Ik wil mijn coaches bedanken voor alles wat ik geleerd heb deze periode. Maar jullie zijn nog niet van mij af, want ik blijf lekker doorgaan met sporten bij jullie!”Albert-Jan

"Al jaren wilde ik graag gezonder leven, meer bewegen en minder stress ervaren. Maar ik had een duwtje in de rug nodig. Dat duwtje is Personal Fitness Nederland geworden. Ik zag een advertentie voorbij komen op Facebook en schreef mezelf direct in. Kort daarna had ik een intakegesprek met mijn personal coach. Heel confronterend om de uitslagen van mijn metingen te zien. Maar op dat moment besefte ik wel dat mijn leven moest gaan veranderen.

Inmiddels voel ik mijzelf veel fitter en gezonder, en ben ik al heel wat kilo's kwijtgeraakt! Ik heb weer overal energie voor en ervaar duidelijk minder stress. De persoonlijke begeleiding van mijn trainer vond ik erg fijn. Hij let goed op de juiste houding, zodat je effectief traint en je klachten worden aangepakt. Ik ben enorm blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden!"
 Margot

“Een jaar geleden stapte ik voor het eerst binnen in de studio. Geen idee wat ik er van moet verwachten, maar ik had een doel. Al een paar jaar wilde ik graag een keer een halve marathon lopen, maar iedere keer ging het in de zomervakantie mis. Door verschillende oorzaken lukte het me niet om begin oktober fit aan de start te kunnen staan.

Nu we voor de zomer geen vakantieplannen konden maken omdat we een pup zouden hebben die niet mee naar het buitenland mocht, besloot ik dat er geen enkel excuus was om niet door te kunnen trainen. Geen warm en bergachtig Frankrijk een paar weken voor de marathon, maar een lekkere camping in Vessem, dus alle mogelijkheden om door te trainen, maar dan moest er nog wel iets anders veranderen. Met het lijf wat ik vorig jaar januari had, zou de 21,1 kilometer een hele uitdaging worden.

De beslissing om de halve marathon te willen gaan lopen, resulteerde dus in de eerste en wellicht wel de belangrijkste stap die ik moest zetten. De knop om en hulp zoeken om gezonder te gaan eten en meer te bewegen, met als doel flink wat kilo’s kwijtraken.

Ik had een super coach. Ook hij wilde die halve marathon gaan lopen en uiteraard wist hij meer dan voldoende van krachttrainingen en voeding om mij daar te krijgen waar ik wilde zijn. In het begin ging het hard, de kilo’s smolten weg, maar beetje bij beetje ging het langzamer. Gelukkig had ik mijn doel en voor door dat doel was het geen moeite om vol te houden. De halve marathon was een overwinning. Mijn angst om met de bezemwagen binnen te komen bleek ongegrond en ik liep een voor mij acceptabele tijd. Ongelofelijk is het gevoel van overwinning op jezelf als je zo geconcentreerd naar je doel toe werkt en je doel dan ook bereikt.

Daarna werd het moeilijker om mijn gezonde leefpatroon vast te houden. Ik heb weer een doel nodig om op te focussen. Maar de lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken, zolang ik de focus er op houd. Als je echt wilt, ben je super sterk en kan je dat wat je wilt ook bereiken.

Coach, super bedankt voor het afgelopen jaar, ik ga onze wekelijkse trainingen missen.”Marion 

“Toen ik 5,5 maand geleden een foto van mezelf zag besloten dat het zo niet verder kon. Na even twijfelen toch maar contact opgenomen met PFN. Een week later een afspraak en wilde daarna eigenlijk al meteen beginnen (en dat voor iemand die al moe was bij de gedachte aan sport).

Een week later aan de slag. De eerste weken onzeker en vooral gefocust op de cijfers op de weegschaal. Want daar kwam ik toch voor. Ik moest mijn maten nog maar eens meten. En wat een verschil al na 2 maanden. Nu 5,5 maand later 10,5 kilo lichter en in totaal 60,5 cm verschil.

Maar het grootste verschil zit in mezelf. Na een jaar die ik echt niet meer over wil doen heeft het sporten en de coaching me geholpen mezelf terug te vinden. Ik ben minder gestrest en als ik lach is het weer echt. Ben er nog niet helemaal maar aardig goed op weg al zeg ik het zelf.

Thanks voor de coaching en zware maar gezellige trainingen!”Marlou

Ik ben in september 2019 gestart bij Giuliana van Personal Fitness Nederland. Wat een energieke, spontane coach! Ze maakte me meteen enthousiast en is dat blijven doen. Iedere keer als ik daar binnenkwam stond de muziek aan, was zij heel vrolijk en kreeg ik dus meteen zin om aan de slag te gaan ☺️. ⁣

Ze heeft heel goed geluisterd naar wat ik nodig had. Ze werd niet boos als ik mijn doelen niet had gehaald en ging dan ook niet drillen, maar ging met hetzelfde enthousiasme met mij kijken naar doelen die meer haalbaar waren of beter aansloten op mijn leefstijl. Ik ben namelijk erg van de drankjes, gezellige hapjes en de vakanties! 
De eerste maanden ging het gewicht niet omlaag, dat viel mij dus tegen, want daar kwam ik voor, dacht ik! Ik werd wel steeds beter in de oefeningen: van géén pushup, naar 22 in een halve minuut op mijn knieën en zelfs pushups op mijn tenen, wauw! Dat gaf dus een enorme boost. Ook haalde ik mijn doelen steeds meer, ik was gewoon goed en gezond bezig! 

Hierdoor ben ik steeds meer het gewicht gaan loslaten, het is maar een getal he.. Hoe fit voel je je, hoe zie je uit, hoe kun je genieten maar met mate of met balansdagen, allemaal vragen die veel belangrijker zijn. Ik ben me gaande de tijd echt beter gaan voelen. Ik heb heel veel handvaten gekregen om een goede balans te vinden in mijn leefstijl . Ik ben het sporten leuk gaan vinden en heb een goede manier gevonden om toch mijn gewicht in de gaten te houden, maar het minder belangrijk te vinden. Ik ben in totaal ongeveer 4 kilo afgevallen en zie er een stuk strakker uit en voel me gewoon gezonder en slanker dan ooit!⁣

Hoewel ik denk dat Giuliana je echt goed kan helpen met blijvend gewichtverlies, kun je dus ook heel goed bij haar terecht als je op een goede en leuke manier in beweging wil komen en als je op zoek bent naar oplossingen voor die mentale strijd!⁣

Ik voel me echt heel goed! Dankjewel Giuliana!"
Bram

“Onlangs besloot ik het roer helemaal om te gooien en iets aan mijzelf te gaan doen. Ik was veel te zwaar en had echt geen gezonde leefstijl. Een sportschool had ik al een keer geprobeerd, maar hier kreeg ik alleen maar advies over sporten. 

Ongeveer 10 weken geleden ben ik begonnen aan met het Fit for Life programma bij Personal Fitness Nederland - Heerlen. Hier krijg ik naast het advies over sporten ook advies over mijn voeding en krijg ik een stukje coaching erbij wat mij echt helpt om mijn leefstijl aan te passen. Ik ben bewuster bezig met mijn voeding, beweging en het zoeken naar een goede balans tussen werk en tijd met het gezin.

Mijn doel is een gezondere levensstijl aan te nemen met voldoende beweging waardoor ik fitter/sterker ga worden en ook ga afvallen. Ik ben dan ook flink aan de slag gegaan thuis en in de studio met mijn coach Nadine, maar naar 2 weken zag ons plan er anders uit dan gepland. Vanwege Corona trainen we niet meer in de studio waardoor ik nu alles thuis doe. In plaats van in de studio te trainen doen we nu alles via beeldbellen wat ook prima gaat ?. De training is aangepast met de spullen die je thuis hebt en Nadine heeft het talent om je ook op afstand helemaal tot het uiterste te laten gaan.

Na 10 weken ben ik al 11 kilo kwijt en voel ik me veel fitter dan voorheen. Het is niet dat ik sporten opeens leuk ben gaan vinden, maar ik vind het niet meer erg om te doen. Even een half uurtje om de dag knallen en de andere dagen lekker in beweging blijven is prima in te plannen. Ik ben zelfs begonnen met rennen en ik zie per week dat ik mijn rondje steeds sneller ren wat weer extra motiveert. Ik ben inmiddels goed op weg maar ben nog lang niet waar ik wil zijn maar ben ervan overtuigd dat het samen wel gaat lukken!

Ik kan Personal Fitness Nederland dan ook iedereen aanraden omdat mijn coach echt kijkt naar wat je wil bereiken en een programma maakt dat volledig is afgestemd op jou”.
 Gülcan

Ik had een zware periode achter de rug met veel stress en ik was veel aangekomen. Op een gegeven moment ging het met mijn gezondheid steeds slechter. Ik sloot mezelf binnen op, durfde niet meer naar buiten te gaan. Voor de spiegel staan en mezelf klaarmaken deed ik niet meer, ik vond mezelf niet meer mooi, zag er niet meer uit als vroeger. Ik was mijn zelfvertrouwen verloren en daarbij ook mijn doorzettingsvermogen. Ik moest echt aan mijn leefstijl en gezondheid gaan werken.

Nadat ik me had aangemeld via de site van Personal Fitness Nederland werd ik gebeld en uitgenodigd voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kreeg ik een positieve indruk, ik werd goed geïnformeerd en kreeg gelijk goed advies over voeding. Er werd aan mij gevraagd wat ik wilde en wat ik van de personal coach verwachtte en er werd samen met mij een plan van aanpak gemaakt. Ik was enthousiast.

Mijn doelen werden op een rijtje gezet en ik werd gewogen en opgemeten. Tijdens de rondleiding werd het Fit for Life programma aan mij uitgelegd: training, voeding en workshops. Dit zag er heel anders uit dan de andere sportcenters. Mijn doelen waren duidelijk: ik wilde afvallen en een strak, sterk en gespierd lichaam hebben om gezond en fit verder te leven. Daarnaast wilde ik meer zelfvertrouwen en doorzetten voor mezelf en het niet doen voor een ander.

Mijn personal coach werd Danieke. Mijn eerste les was best wel zwaar, had veel spierpijn. Maar mijn coach gaf veel energie aan mij en dankzij haar kwam mijn doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen langzamerhand weer terug. Als ik vragen heb is ze altijd bereikbaar en behulpzaam en de trainingen die ze oppakt samen met mij gaan de goede kant op.

We zijn eerst gestart met mijn voeding en vochtinname en daarbij de training opgepakt om een sterker en strakker lichaam te krijgen. Ik had moeite met mijn onderlichaam, benen en heupen. Kon niet hurken, op mijn knieën zitten, pijn aan m’n rug en mijn dikke buik zat in de weg. Mijn training werd daarop aangepast. Ook had ik in het begin moeite om te ontbijten en genoeg water te drinken, maar in de loop der tijd kreeg ik veel tips en adviezen waarbij ik meer ideeën kreeg om uit te proberen.

Ik ben nu een jaar bezig en ben zeer tevreden hoe ik tot nu toe begeleidt ben door mijn coach. Voordat ik begon aan het programma woog ik rond de 98 kg, na 3 maanden woog ik 93 kg en 9 maanden later ben ik nu 72 kg. Qua kleding ben ik van maat XXL naar maatje M gegaan. Ben lichamelijk en geestelijk zo veranderd, kan weer genieten van mijn leven. Kan weer voor de spiegel staan en mezelf weer vrolijk zien. Ik ben een stuk leniger geworden, kan weer hurken, kan lang op mijn knieën zitten en heb ook geen last van mijn rug meer. Af en toe heb ik last van mijn spieren na de training, maar daar kan ik wel tegen.

Mijn omgeving, vrienden, collega’s en familie zien ook dat ik veel veranderd ben. Krijg keer op keer complimenten van ze, hierdoor word ik zo blij van.

Ik ga net zo lang door tot ik helemaal klaar ben met afvallen. Ik wil uiteindelijk 55 kg wegen, strak, sterk en gespierd zijn. Als je mooi wilt zijn moet niet wachten maar gewoon doen!
 Sander

Er is mij in 9 maanden geleerd hoe je op een goede en gezonde manier met je lichaam kan omgaan, zowel qua voeding als beweging. Ik kan nu pijnvrij gaan voetballen, wielrennen en hardlopen en dat op mijn 37e! ? Het is een flinke investering, maar met een beetje discipline en wilskracht heb je hier de rest van je leven profijt van.

Ik ben dan ook positief over het Fit for Life programma. Je conditie verbetert, je krijgt meer zelfvertrouwen, je denkt oplossingsgericht, je leert veel nieuwe positieve mensen kennen, nieuwe dingen eten (lekker én gezond) en je valt af ✔️
 


 

Nienke

Een vriendin wees mij op Personal Fitness Nederland. Ze wist dat ik meer hulp nodig had dan alleen een abonnement bij een sportschool. Ik wilde werken aan mijn gezondheid, beter in mijn vel zitten en was op zoek naar goede begeleiding en iemand die me aanspoorde. Mijn overgewicht speelde me parten en dat had grote invloed op mijn zelfvertrouwen en waardigheid.

Mijn eerste kennismaking met Personal Fitness Nederland was met coach Richard. Ik zat er futloos bij, met pijn in mijn lijf en met m’n ziel onder m’n arm. Richard heeft me over de streep getrokken en zelfs enthousiast gemaakt om met mezelf aan de slag te gaan.

Voordat ik begon aan het Fit for Life programma was ik altijd moe en futloos. Had nergens zin in en ik dacht altijd slecht over mezelf. Mijn hele mindset is veranderd en ook belangrijk, mijn hele sociale omgeving is veranderd. Voorheen hoorde een drankje bij ‘gezellig’ doen als ik afsprak met vrienden, nu kan dat ook met een kopje thee ☕. Ik heb een duurzame verandering doorgemaakt, maak bewuste keuzes in mijn dagelijkse routine wat betreft voeding (vooral de tussendoortjes) en het sporten. Wat een verandering, ik voel me er zo lekker bij! 

Ik moest van ver komen maar Richard heeft mij stap voor stap begeleidt en aangespoord. We hebben de trainingen rustig opgebouwd en ben het hele traject blessurevrij gebleven. Tijdens de feestdagen ondervond ik wat tegenslagen, maar we hebben het samen weer opgepakt. Ik heb daardoor geleerd om mezelf over hobbels en tegenslagen heen te zetten.

Nu een jaar later, en meer dan 20 (!) kilo lichter, heb ik veel meer energie en vind mezelf weer een leuke vrouw! Ik heb nu zoveel meer positieve energie. Dat werkt ook door op de mensen om me heen en op mijn werk. Ik heb zelfs een nieuwe liefde gevonden! ❤️ En ook hij support mij in het gezonde leven.

Ik wil nog zeker 10 kilo eraf, wat me zeker gaat lukken. Ik ga nog een jaar door met de SGT zodat ik Richard nog 1x in de week zie, want ik ben een beetje bang om helemaal losgelaten te worden. Ik vind de lessen echt geweldig, ik kom er met veel plezier. Leuke mensen, goeie coaches en een relaxte sfeer. Niets kan me nu nog stoppen! 
Henk

Op een sombere maandagochtend was ik wegens een enkelblessure bij de fysio in fel tl-licht, voor een te grote spiegel, en werd ik niet erg blij van wat ik zag: een grijze man van bijna 59 met een lichte welving in de buikstreek, die een beetje ingezakt stond naast een rijzige, slanke en blonde jonge man: de fysio.

In een flits realiseerde ik mij dat ik over een jaar die vreselijke grens van 60 zou passeren en er serieus werk aan de winkel was.

Gelukkig lag in de wachtkamer een flyer van Personal Fitness Nederland en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens de intake bij Marco bleek dat ik overgewicht had. En bij de eerste proeflessen werd ik mij bewust van mijn gebrek aan souplesse, coördinatie en energie. De huisarts had overigens ook al een verhoogd cholesterol % geconstateerd.

Met behulp van het voedingsadvies en een sessie met coach Sanne verdwenen de acht overbodige kilo’s snel en ze zijn weggebleven! Een wat langere adem is nodig om het lijf weer in (top)vorm te krijgen. Gelukkig ga ik deze keer wel trouw naar de trainingen, terwijl het bij een fitness vooral bij betalen bleef. Dankzij de kleinschaligheid en persoonlijke benadering van PFN ga ik gewoon, want er wordt op je gerekend. Dat, en het aanstekelijke enthousiasme van de coaches, helpt heel erg om het gewenste resultaat te bereiken.

Na een jaar werd ik dus inderdaad 60. Mijn buik was zo goed als weg en ik voelde mij al stukken beter. Ik train nu ruim een half jaar twee keer per week met Mike, die mij zelfs zover heeft gekregen geheel te stoppen met alcohol! (nou ja, bij feesten zondig ik wel eens, maar het 0.0 bier is ook helemaal ok!). Mijn spierkracht in armen en benen is fors toegenomen, ik blijf goed op gewicht, het cholesterol % is gedaald en nu werken we ook hard aan de mobiliteit van die scheve schouders.

Stiekem hoop ik natuurlijk dat fitter zijn het ouder worden gaat stoppen, dat is rekenkundig niet zo,  maar voorlopig voel ik mij zowel fysiek als mentaal jonger dan twee jaar geleden. Van die man die voor de spiegel bij de fysio stond is de buik verdwenen, hij staat rechter en fitter in het leven en hij traint nu zelfs voor de Urban Trail.

Alleen dat blonde haar wil nog niet zo lukken…
Cisca

Halverwege mei ging er een knop bij mij om dat het zo niet langer kon. Simpele dingen als veters strikken of sokken aantrekken ging moeizaam. Via een bekende kwam ik in contact met Personal Fitness Nederland.

De afspraak met mijn coach Sietse was snel gemaakt en een week later gingen we aan de gang.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder en ben ik al aardig wat gewicht kwijt, maar liefst 24 kilo! Ik voel me veel fitter en vrolijker.

Het sporten wat ik in het begin vreselijk vond heeft mij nu al zo veel soepeler gemaakt dat de beperkingen die ik had inmiddels weg zijn.

Ik ben er nog lang niet maar met deze levensstijl gaat het zeker lukken.
 


 

Annemiek

Mijn naam is Annemiek, 42 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 kinderen van 16,13 en 10 jaar. 

Afgelopen januari was ik mijn lichaam echt zat. Ik kreeg steeds meer kleine pijntjes aan mijn ledematen. Als ik in de spiegel keek vond ik mezelf behoorlijk dik.

Via Facebook kwam ik een advertentie tegen van Personal Fitness Nederland Barneveld. Ze bieden Personal Fitness aan waarbij er gewerkt wordt aan je gewicht en waarbij je mentaal wordt gecoacht. Dus ik heb hen benaderd. Daar kwam ik in gesprek met Monique en dat sprak mij erg aan. Geen rare diëten, maar voldoende calorieën en gewoon goed en gezond eten. Het hele gezin kan ook nog eens mee eten.

Lekker trainen 1 op 1 en de groepslessen. Ik heb goede gesprekken en opdrachten die ik bij hou via een werkboek.
Zo, wat heeft dit mij geholpen! Ik ben nu ruim 20 kg kwijt en ik kan al 3,5 km hardlopen. Geen pijntjes meer, soms wat spierpijn, maar dit is lekker een goed teken dat ik hard heb gewerkt.

Ik voel mij toplekker en ik zit goed in mijn vel. Ook ben ik nu weer een mooie vrouw die weer sterk in haar schoenen staat.

Heel erg bedankt Monique voor al je hulp! 

Zeker een aanrader voor alle mensen die wat aan hun lichaam willen doen.


 

Gijs

Hallo allemaal.

Ik ga een briefje schrijven! Ik? Wie is ik?
“Ik” ben Gijs! In maart ben ik 9 jaar geworden. Ik kreeg mooie cadeautjes en we aten een heerlijke verjaardagstaart. Nu zit ik in groep 6. We moeten al best veel leren. Ook al huiswerk maken. Prima, toch. Ik wil best wat leren.

Na schooltijd speel ik ook graag met mijn vrienden of met mijn vriendinnetje! Ja, ook. Of ga ik sporten. Voetballen en tennis ⚽. En zonder op te willen scheppen; ik ben daar best goed in. Maar... het is ook vermoeiend. Soms zo vermoeiend, dat ik niet meer zo goed mee kan doen. Help! Wie kan mij daarbij helpen?

Ik! “Ik”? Wie is die “ik” nu weer? Het is Arjan Pastoors. Van Arjan krijg ik tennisles. Arjan ziet dat ik iets te zwaar ben en daardoor eerder vermoeid.

Via hem krijg ik nu elke donderdag een half uur training van Maarten Krabben van Personal Fitness Nederland.
Stevig en stoer ben ik. En dat niet alleen. Maarten zegt ook wat ik wel en niet moet eten. Ik luister naar hem. En hij begrijpt ook dat ik op een feestje geen “nee” zeg tegen een stukje taart. Hij zegt: ”Dat moet af en toe kunnen!” 

Worden jullie al nieuwsgierig of Arjan en Maarten al resultaat bij mij hebben geboekt? Psst… hier komt het:

Door hun hulp ben ik al bijna 10 KILO aan gewicht kwijt.
Geweldig blij ben ik daarmee en ik krijg heel veel complimenten.

En daarom zeg ik nu:
“Beste Arjan en Maarten, dank jullie heel hartelijk voor jullie hulp en aandacht.
Geweldig! Maar nog één vraagje? “Willen jullie nog even met me doorgaan?” Ja? Ja!
Dan ook nog een grote lach op mijn gezicht speciaal voor jullie beiden!”

Groetjes Gijs 


 

Macy

Onze Michelle vertelt haar verhaal:

6-11-2019
Mijn eerste personal training. Ik liep binnen veel te onzeker over mezelf en mijn lichaam. Niet helemaal weten wie ik nou ben en wat ik wil in het leven.
Niet het verschil weten tussen goed of slecht voedsel. Alles en iedereen boven mijzelf zetten en mezelf geen rust gunnen.

21-10-2020
52 weken verder en wat een verandering.
Lichamelijk en vooral mentaal!
Het is niet erg om je zelf op nummer 1 te zetten en je rust te pakken wanneer dat nodig is. Sommige zullen dat egoïstisch vinden maar dat zijn dezelfde mensen als hoe ik was vorig jaar.

Ik ben er nog niet, maar met een duidelijk doel voor mijn ogen ga ik het nu zelf doen.

Onwijs bedankt Macy en Personal Fitness Nederland! 
 Anouk

Ik ben Anouk, in juni ben ik begonnen met het Fit for Life programma bij Personal Fitness Nederland in Roermond. Ik wilde al een tijdje weer beginnen met sporten, ik had al verschillende pogingen gedaan om gezonder en actiever te gaan leven maar elke keer lukte dit niet. Maar nu was de knop echt om en toen ik Personal Fitness Nederland tegen kwam op internet wist ik dat dit een goede uitdaging voor mij zou zijn en heb ik een afspraak gemaakt.

Inmiddels zijn we 4 maanden verder en ben ik niet alleen al heel wat kilo’s kwijt, ik ben ook veel actiever geworden en mijn mindset is totaal veranderd! Stil zitten kan ik bijna niet meer en ik sta nu veel positiever in het leven. 

Ik ben er nog lang niet, maar met de hulp van de toppers bij Personal Fitness Nederland - Roermond kom ik er zeker wel! 
 


 

Hans

Ik ben Hans, 73 jaar en wel 50 jaar bezig met afvallen en conditie opbouwen op verschillende manieren, maar eigenlijk is dat niet echt gelukt. Nooit onder de 95 kg en het welbekende jojo-effect.

Begin 2020 heb ik Maarten leren kennen van Personal Fitness Nederland. Door zijn uitleg en enthousiasme hoe je het zou moeten doen om resultaat te krijgen en te houden, heb ik besloten het nog een keer te proberen.

In maart ben ik bij hem begonnen met een gewicht van 103 kg en geen goed BMI. Door een goed eetadvies en de juiste training ging het ondanks de corona via online begeleiding en online voorbeeld trainingen de goede kant op. Na de periode van de 1e coronagolf met alle beperkingen, is de normale coaching weer opgestart. In september heb ik op advies 14 dagen de Fitboost gevolgd met succes.

Door de goede begeleiding en door mijn leefstijl een beetje aan te passen, heb ik na ruim een half jaar een gewicht van onder de 90 kg en daardoor een gezond BMI. Wat ik prettig vind bij deze methode is dat je de trainingen thuis in je eigen omgeving kunt uitvoeren. Dit onder de wekelijkse begeleiding en controle van de kundige, enthousiaste, maar strenge coach.

Ik heb nu het gevoel dat ik dit gewicht en algehele conditie vast kan houden. Ook omdat ik door de juiste adviezen mijn leefstijl heb aangepast en me lichamelijk beter ben gaan voelen. Dus al met al een aanrader voor iedereen met gewicht, conditie of mentale problemen.

Groeten Hans 

Monique

Personal Fitness Nederland, een aanrader!

Eigenlijk ben ik altijd een heel sportief en positief persoon geweest. Maar door een aantal gebeurtenissen, die een behoorlijke impact op mijn hele persoonlijkheid hadden, veranderde ik. Ik voelde mij niet meer de persoon die ik altijd was, ik voelde mij lomp, futloos en terneergeslagen en ik had een hele rij excuses om niet te hoeven sporten/lijnen (druk op het werk, druk met dingen privé, me niet lekker voelen, et cetera.). DAAR MOEST WAT AAN GEDAAN WORDEN!

Ik zag een advertentie van Personal Fitness Nederland. Dat leek me wel wat, zo'n personal trainer! Dus heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Oh hemel, schrik! Ik dacht 7 kilo te zijn aangekomen, maar het waren en 15!

Plus een best hoge bloedruk en een hoog vetpercentage! Ik was een gevaar voor mezelf! Ik ben direct in maart jl. gestart, tegelijkertijd startte ook de lockdown! Maar dankzij de nimmer aflatende positieve steun en begeleiding van mijn PT Rodney, de wekelijkse voedingsadviezen, de dagelijkse instructiefilmpjes, de persoonlijke Zoom gesprekken en Zoom trainingen, ben ik de lockdown periode zeer goed doorgekomen. In juni had ik het voor elkaar 16 kilo af te vallen en sindsdien ben ik 2000% fitter! Super trots op mezelf!

Mijn complimenten voor alle begeleiding vanuit Personal Fitness Nederland, de dagelijkse peptalk, trainingsfilmpjes en adviezen.  

Dankjewel PFN / Rodney! Ik had het in mijn eentje nooit gered!

 Wil je meer klantverhalen lezen?

Ga dan naar onze Instagrampagina @personalfitnessnederland.nl of volg ons op Facebook @personalfitnessnederland


Gratis proefweek! 

Ben jij ook klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.

 

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum