Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Jeroen

Een jaar geleden woog ik meer dan 130kg. Volgens mij 131,3 om precies te zijn. Ik had kledingmaat XXL, en ook dat was af en toe nog behoorlijk strak. Ik zag op Facebook een advertentie voorbij komen van Personal Fitness Nederland, en voordat ik het wist had ik het formulier op de website ingevuld. Ik denk dat ik er op dat moment echt klaar voor was. In de zomer van 2015 ben ik getrouwd, dat gaf ook een extra motivatie om een paar kilo af te vallen. Dat was echter niet de directe aanleiding. Dat was het besef dat ik echt gezonder moest gaan leven, omdat mijn gewicht op dat moment écht niet meer gezond was.

Mijn intakegesprek was bij Giel. Daar heb ik voor het eerst sinds jaren weer een keer op een weegschaal gestaan, en ik moet zeggen dat ik me behoorlijk schaamde. Ook mijn bloeddruk en hartslag waren niet om over naar huis te schrijven... Maar Giel stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken, en mezelf moest richten op het resultaat dat ik wilde bereiken. In de eerste instantie wilde ik aansluiten bij een Small Group, maar na de eerste sessie bij Roos heb ik toch besloten om voor Personal Training te gaan. Mijn doel was trouwens erg ambitieus, ik wilde onder de 100 kilo terecht komen.

Ik kan me de eerste keer sporten goed herinneren. Anderhalve pushup en drie seconden een plank, meer zat er niet in. Dat is inmiddels wel anders, en ik ben het sporten nog leuk gaan vinden ook! Het eten vond ik af en toe wel lastig, vooral de regelmaat van 6x per dag was soms moeilijk. Inmiddels weet ik niet beter, en is het een gewoonte geworden.

Nu, een jaar later, weeg ik 106 kilo. Ik heb mijn doel dus nog niet gehaald, maar ben wel 25 kilo afgevallen. En die laatste kilos komen echt nog wel. Ik heb namelijk geleerd hoe belangrijk het is om gezond te leven. Ik sport nu minstens 4 keer per week, eet gezond, en als ik toch een keertje een ongezondere keuze maak, maak ik dat de volgende dag goed met een extra rondje hardlopen (de training voor een halve marathon zijn in volle gang) of een uurtje sportschool. Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest. En maat XXL heb ik niet meer nodig, dat is maat L geworden!

Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!"

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variƫren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.