Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws

Ilona

Hier het verhaal van Ilona en haar ervaring bij PFN. We zijn super trots op haar!

Ik ben Ilona, een moeder van 2 meiden, vrouw van enz enz. Maar ook ben ik een jonge meid (35 jaar) die NU volop in het leven staat.

24 september 2014 ben ik mijn project, gezond en fit worden, gestart. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, genetisch aanleg voor diverse aandoeningen, zittend werk enz. Ik wilde dit niet meer. 

Internet bracht mij bij Personal Fitness in Tilburg. Na mijn intake gesprek bij trainer Bas was mijn beslissing snel genomen. Ik ging dit traject voor 26 weken aan. 1x in de week sporten samen met Bas, 4x in de week thuis en de voedingsschema’s van Petra. 

Dit moest mij gaan lukken. Mijn motto werd GEWOON DOEN. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. Na een aantal weken zat ik er al helemaal in. Zelfs het omschakelen naar iets anders gezonds ging geleidelijk vanzelf. Ik kwam erachter waar ik voorheen de mist in ging, vooral suikers. 

4x in de week sporten thuis was even plannen maar ook dit liep snel mee in mijn dagelijkse bezigheden. Zelfs mijn 2 meiden vonden het leuk om samen mee te doen. Ik pakte mijn hardlopen weer op en kwam erachter dat mijn tempo een stuk sneller ging. Dit stimuleerde mij weer. 

Het sporten met Bas elke woensdagochtend, ik genoot er enorm van. En dat blijf ik zeker doen. Boksen is en blijft toch wel mijn favoriet. Mijn grenzen verleggen (daar zorgde Bas wel voor), steeds beter ging het. 

Het afgesproken doel was na 13 weken al bereikt. Mijn laatste doel 5 km hardlopen in 30 minuten…..deze ga ik zeker bereiken. 

Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden. De ‘Fit for life’ style is dan ook echt op mijn lijf geschreven. Iedereen bedankt voor alle steun en support, (complimentjes krijgen doet een vrouw goed) vooral Patrick, Sam en Robin maar zeker ook niet te vergeten Bas, mijn Personal Coach al deze 26 weken!

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Heerlen

  Per 24 april kun je ook in Heerlen terecht bij PFN voor jouw eigen ...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in... Roosendaal!

  Per 2 april kun je ook in Roosendaal terecht bij PFN voor jouw eigen personal...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij trainer Bas. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. het thuis sporten was even plannen, maar ook dit ging snel goed. Ik genoot enorm van de trainingen met Bas. En trainen blijf ik ook zeker doen. Ik ben enorm trots op wat ik bereikt heb. En weet zeker dat ik deze levensstijl aan ga houden. De ‘Fit for Life’ style is echt op mijn lijf geschreven!"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intake gesprek bleek ook dat mijn bloeddruk veel te hoog was en mijn conditie niet al te best. Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt, mijn bloeddruk is goed en ik voel me 25!!!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en regelmatig eten. Dagelijks wat oefeningen en het belangrijkste; de overtuiging dat ook ik gezond kon leven. Het gevolg is dat ik nu 11 kilo lichter ben.Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb op een uitstekende manier geleerd om mezelf te coachen op moeilijke en lastige momenten! Een luisterend oor van een van de coaches heeft geholpen want in het totaal is er 45 kilo van mijn startgewicht af, mijn lichaamshouding is beter, mijn voeding zit helemaal goed en mijn algemene conditie past eindelijk weer bij iemand van mijn leeftijd! Toppers onwijs bedankt! Jullie hebben gelijk, het moet vanuit jezelf komen maar als ik jullie niet had gehad was ik nooit zo ver gekomen! Groetjes, Debbie"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coach kwam ik er ook achter dat ook mijn hartslag en bloeddruk niet goed waren. Mijn coach stelde me gerust en zei me dat ik vooruit moest kijken. Nu, een jaar later ben ik 25 kg afgevallen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik kan iedereen die het tijd vind om gezonder te gaan leven Personal Fitness Nederland van harte aanraden. Zet die eerste stap, de coaches van Personal Fitness Nederland slepen je er gegarandeerd doorheen!""

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voedingsplan mee naar huis om aan de slag te gaan. Nu een Jaar later ben ik 30 kilo afgevallen en heb mijn eet patroon geheel veranderd. Ik ben zeer trots en blij met het resultaat en krijg veel complimenten. Bedankt!""

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het programma vol te houden, als je er zelf maar in gelooft. En wanneer je er zelf in gelooft, dan kom je er wel!"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.