Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws

Ilona

Hier het verhaal van Ilona en haar ervaring bij PFN. We zijn super trots op haar!

Ik ben Ilona, een moeder van 2 meiden, vrouw van enz enz. Maar ook ben ik een jonge meid (35 jaar) die NU volop in het leven staat.

24 september 2014 ben ik mijn project, gezond en fit worden, gestart. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, genetisch aanleg voor diverse aandoeningen, zittend werk enz. Ik wilde dit niet meer. 

Internet bracht mij bij Personal Fitness in Tilburg. Na mijn intake gesprek bij trainer Bas was mijn beslissing snel genomen. Ik ging dit traject voor 26 weken aan. 1x in de week sporten samen met Bas, 4x in de week thuis en de voedingsschema’s van Petra. 

Dit moest mij gaan lukken. Mijn motto werd GEWOON DOEN. De voedingsschema’s gingen mij erg goed af. Na een aantal weken zat ik er al helemaal in. Zelfs het omschakelen naar iets anders gezonds ging geleidelijk vanzelf. Ik kwam erachter waar ik voorheen de mist in ging, vooral suikers. 

4x in de week sporten thuis was even plannen maar ook dit liep snel mee in mijn dagelijkse bezigheden. Zelfs mijn 2 meiden vonden het leuk om samen mee te doen. Ik pakte mijn hardlopen weer op en kwam erachter dat mijn tempo een stuk sneller ging. Dit stimuleerde mij weer. 

Het sporten met Bas elke woensdagochtend, ik genoot er enorm van. En dat blijf ik zeker doen. Boksen is en blijft toch wel mijn favoriet. Mijn grenzen verleggen (daar zorgde Bas wel voor), steeds beter ging het. 

Het afgesproken doel was na 13 weken al bereikt. Mijn laatste doel 5 km hardlopen in 30 minuten…..deze ga ik zeker bereiken. 

Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden. De ‘Fit for life’ style is dan ook echt op mijn lijf geschreven. Iedereen bedankt voor alle steun en support, (complimentjes krijgen doet een vrouw goed) vooral Patrick, Sam en Robin maar zeker ook niet te vergeten Bas, mijn Personal Coach al deze 26 weken!

Nieuws

 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Gouda

  Per 16 juli kun je ook in Gouda terecht bij PFN voor jouw eigen personal trai...

  Lees meer
 • PFN opent weer een nieuwe vestiging in...... Houten

  Per 11 juli kun je ook in Houten terecht bij PFN voor jouw eigen persona...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona

  "September 2014 zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Dit bracht mij bij Personal Fitness Tilburg. ik ging aan de slag bij t"

  Ilona
 • Yolanda (42)

  "Het Programma heeft mijn leven letterlijk en figuurlijk veranderd. Ik ging aan de slag om af te vallen, maar tijdens het intak"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Veel werken, weinig bewegen en veel uit eten. Dit eiste zijn tol. Het programma dat ik heb gevolgd is doeltreffend; gezond en "

  Andre (47)
 • Debby (26)

  "Na een jaar sporten onder begeleiding ben ik langzaam afgevallen en opmerkelijk gegroeid in spierkracht en lenigheid. ik heb o"

  Debby (26)
 • Jeroen

  "Ik moest gezond gaan leven, omdat mijn gewicht een jaar geleden echt niet gezond was. Tijdens het intake gesprek met mijn coac"

  Jeroen
 • Angelie

  "Een jaar geleden heb ik een afspraak gemaakt in de studio van Personal Fitness Nederland. Ik kreeg een training set en voeding"

  Angelie
 • Resi Pals (22)*

  "Wanneer het mij even niet mee zat, namen zij direct contact met mij op zodat ik niet op zou geven. Het is niet moeilijk om het"

  Resi Pals (22)*

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variƫren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.