Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Tarieven voor personal training op maat bepalen

diëten vijf soorten

Tarieven voor personal training op maat bepalen

Als je je afvraagt hoeveel je moet betalen voor een coaching traject, informeer dan over de actuele tarieven voor personal training bij Personal Fitness Nederland. Wij bieden personal coaching op maat, door af te stemmen op de behoefte van de klant. Zo wordt de juiste support geboden en betaal je nooit voor begeleiding die niet effectief of gewenst is. De personal training tarieven worden gepaald door de support aan fysieke en mentale begeleiding, naast voedingsadviezen om het proces te bevorderen. Soms heb je echter meer behoefte aan enkel fysieke ondersteuning en blijven de andere vormen van support meer achterwege. Ook hangt het personal training tarieven total af van de locatie waar de coaching gegeven wordt.

Het personal training tarieven totaal

Om personal training tarieven vast te stellen, ga je in gesprek met jouw persoonlijke coach. Samen bespreek je wat jouw wensen en verwachtingen zijn en waarbij jouw coach jou van dienst kan zijn. Coaching volgens de Fit for Life methode hanteert een drietal pijlers van succes:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mentale coaching

Prijsbepaling voor coaching

Voor tarieven in personal training kom je in contact met onze gecertificeerde coaches. Zij kunnen met jou een trainingsschema opstellen om je fysiek weer helemaal in shape te krijgen. Ook is er volop aandacht voor je mentale gezondheid en ontvang je passende voedingsadviezen tijdens persoonlijke begeleiding. De tarieven in personal training liggen tussen de € 49 en € 99, afhankelijk van budget en verkozen support aan coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
7 dagen geleden
Studio Helmond

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen