Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Tarief personal training opvragen bij start Leefstijl Programma

diëten vijf soorten

Tarief personal training opvragen bij start Leefstijl Programma

Als je met een persoonlijk trainingstraject start, dan is het uiteraard belangrijk om te weten hoeveel je hiervoor betaalt. Het tarief voor personal training kun je opvragen zodra je start met ons Leefstijl Programma bij Personal Fitness Nederland. Zo weet je direct waar je aan toe bent en betaal je nooit te veel voor professioneel support op maat. Het personal training tarief namelijk hangt af van jouw persoonlijke wensen en het pakket aan support dat je kiest. Je kunt het zo uitgebreid of beperkt houden zoals je zelf wilt, zodat personal coaching voor iedereen haalbaar blijft. Informeer bij onze professionele coaches voor een personal training tarief totaal aan prijs.

Personal training tarief totaal

Om structureel verandering te realiseren in je fysieke gezondheid, is personal coaching de aangewezen manier. Zeker door de Fit for Life methode die we hanteren, zorgen we voor gepaste persoonlijke begeleiding en een tarief aan personal training dat wordt afgestemd op jouw budget. Drie pijlers aan support zijn altijd:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset & coaching advies

Tarief vaststellen voor coaching

Het personal training tarief wordt bepaald door de support van onze coaches en bedraagt € 49 – € 99. Vaak is een goede combinatie aan support op grond van fysieke oefeningen, mindset bevordering en voedingsadviezen nodig om de gewenste resultaten te behalen. Het tarief voor personal training heb je zelf in de hand en worden bepaald in licht van gewenst support vanuit jouw coach. Bespreek zeker de mogelijkheden in coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
3 dagen geleden
Studio Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen