Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Zutphen

Stationsplein 65, 7201 MH Zutphen
KVK
70392196
Banner Personal Fitness Nederland (2560 x 1004 px) (8)
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zutphen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Jordi Houwen
Studiomanager en Lifestylecoach van Zutphen

Door mijn ervaring help ik jou je doelen te bereiken én vast te houden. Met mijn passie voor sport en gezondheid ga ik mijn kennis en enthousiasme overbrengen, zodat jij weer fit en gelukkig bent! Ben jij klaar voor verandering? Dan sta ik voor jou klaar.

Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem en Zutphen

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Fitness in Zutphen begint bij Personal Fitness Nederland

Wil jij je fitness in Zutphen naar een hoger niveau brengen? Wil je afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Dan is onze totaaloplossing vast iets voor jou. We richten ons niet alleen op fitness en beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je ook van binnen gezonder wordt. En met de juiste instelling en mentale kracht maak je overal een succes van. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid en dat betekent een veel grotere kans dat jij deze keer wel je doelen bereikt.

Drie pijlers van fitness in Zutphen

Bij onze personal fitness studio in Zutphen stel je samen met een van onze coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur. Vervolgens krijg je personal training in Zutphen in onze fitnesstudio, krijg je advies over gezonde voeding en gebalanceerd eten én geven we je ook de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan 80.000 tevreden leden geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken en ook te handhaven.

Succes op de lange termijn

Iedereen kan een tijdje gezond leven, maar het is wat anders om dat vol te blijven houden. Wij richten ons op algehele fitness en helpen jou je leven voor goed te veranderen. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker en gelukkiger. Fitness in Zutphen is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar ook een goede mentale gezondheid. Door alles samen met ons aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste versie van jezelf.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?