Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Zeist

Slotlaan 304A, 3701GX Zeist
KVK
84076216
Zeist studio Personal Fitness Nederland
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Zeist
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Bergen op Zoom
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

Fitness Zeist waar je je doelen behaalt

Ben je op zoek naar een fitness Zeist waar je écht je doelen gaat behalen? Dan ben je bij Personal Fitness aan het goede adres. Onze gecertificeerde trainers maken een trainingsschema op maat en denken uitgebreid met je mee. Onze trainingen zijn hierdoor resultaatgericht en super effectief. Wat je wensen of doelstellingen ook zijn!

Werkwijze van Personal Fitness Zeist

De werkwijze van Personal Fitness Zeist richt zich op drie pijlers: beweging, voeding en mentale gezondheid. Wij geloven dat als al deze pijlers in balans zijn, jij je doelen kunt bereiken. Door meer te bewegen zul je je bijvoorbeeld fitter, vitaler en energieker gaan voelen.

Fit For Life

Onze “Fit For Life” methode richt zich niet op korte termijn resultaten. Wij gaan voor resultaten en doelstellingen waar je je hele leven wat aan hebt. Zo helpen we je om je voedingspatroon te wijzigen én vol te houden: ook als jij je streefgewicht of doelstelling bereikt hebt.

Alleen of samen met een sportmaatje trainen

Bij Personal Fitness kun je kiezen voor personal training, maar ook samen met een sportmaatje komen trainen. Personal training is ideaal omdat je altijd rekent op onze volledige aandacht. De training wordt bovendien precies aangepast aan jouw doelen. Een DUO training is gezellig en een fijn steuntje in de rug. Samen trainen werkt motiverend en is natuurlijk super gezellig.

Gratis proefweek personal training Zeist

Ben je benieuwd geworden naar ons en onze werkwijze? Vraag dan online een gratis proefweek personal training Zeist aan. Zo kun je geheel vrijblijvend kennis maken met ons en de trainers. Na de proefweek bespreken we graag de mogelijkheden en kunnen we een trainingsschema op maat opstellen.

Contacteer ons voor meer informatie

Mocht je vragen hebben of meer willen weten over onze trainingen, neem dan contact met ons op. Je bereikt het team in Zeist via het contactformulier, telefoon of e-mail. Wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt