Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 59 klantenervaringen

Meidoornpassage 17, 8091 KS Wezep
KVK
54361745
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 59 klantenervaringen

10
7 juli 2021

"Na zes weken was ik al tien kilo kwijt! Nu ben ik inmiddels al 36 kilo afgevallen."

Bert-jan

Studio Wezep
8
23 augustus 2022

"Door dat ik mijn lichamelijk beter voel en sterker wordt heb ik een betere kwaliteit van leven. Er wordt goed op mij gelegd en de sfeer is heel prettig! Ik word gestimuleerd zonder druk te voelen en dat maakt het fijn om er heen te gaan."

Nellie

Studio Wezep
9
23 augustus 2022

"Door de combinatie van sport, voeding en coaching voel ik me nu beter dan wanneer ik vroeger alleen ging sporten."

Annette

Studio Wezep
9
15 augustus 2022

"Ik kan weer zingen en dansen tegelijk met mijn leerlingen, voel mij veel fitter, heb minder last van oude blessures en ben vooral erg trots op en blij met mijzelf!"

SuzanneJK

Studio Wezep
10
23 mei 2022

"Super begeleiding veel afwisseling gezelligheid en je gaat met een voldaan gevoel naar huis"

Jacqueline Bleij

Studio Wezep
8
3 februari 2022

"Je leert je grenzen te verleggen dat geeft weer meer vertrouwen en positieve kijk op de toekomst."

Angela den Besten

Studio Wezep
9
24 november 2021

"Personal Fitness is perfect voor mij. Voor het eerst in jaren ben en blijf ik gemotiveerd om te sporten en zie en voel ik geweldig resultaat. De begeleiding is behulpzaam, vrolijk en coachend. Door goede tips, (voedings)adviezen maar vooral de intensieve begeleiding tijdens het sporten gaat het bijna vanzelf, je hoeft het alleen nog maar zelf te doen ;). De begeleiding zorgt er bij mij voor dat ik altijd uitgedaagd wordt om een tandje erbij te doen. Ik ben erg blij met de stap die ik heb genomen en kan het iedereen aanraden."

Marlies Eulink

Studio Wezep
10
29 september 2021

"Ze steunen je en zorgen dat je het naar je zin hebt"

Jacqueline Bleij

Studio Wezep
7
17 augustus 2021

"Ik vind het prettig om te weten wat ik kan eten en het is heerlijk om toch eens per week te kunnen sporten, een mooie stok achter de deur!"

Kristel Bruinewoud

Studio Wezep
10
15 juli 2021

"Voel me na 5 maanden, al heel fit, zelfverzekerd, 20kg eraf en zeer enthousiast over de sportmomenten met heel flexibele mogelijkheden. Kortom enorme bijdrage aan betere kwaliteit van leven nu en voor in de toekomst."

Studio Wezep
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Wezep
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Greetje Scholten
Lifestylecoach van Wezep & Harderwijk
Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren om met veel plezier te sporten. Fantastisch om iemand naar een nieuwe leefstijl te begeleiden en dit tot een succes te maken; dat is mijn motivatie om dit werk met volle overgave te doen!

 

 

Wil jij meer spieren? Dan wordt het tijd voor fitness in Wezep

Meer spieren ontwikkelen met fitness in Wezep is een ambitieus doel die zeker mogelijk is. Hetzelfde geldt voor het krijgen van een fitter lichaam. Maar daarbij maakt de juiste begeleiding zeker een verschil. Wij van Personal Fitness Nederland zijn de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen. Bij ons train je namelijk in plaats van in een sportschool, juist in een van onze fitness studio’s. Daardoor kan jij je volledig concentreren op jouw fitness in Wezep met jouw coach.

Fitness in Wezep aan de hand van ons exclusieve systeem

Bij Personal Fitness Nederland staan we erom bekend een exclusief systeem te gebruiken om resultaten te behalen. Wij gebruiken drie pijlers als basis om jouw een fitter lichaam te bezorgen. Ten eerste leer je alles over de juiste oefeningen en technieken op het vlak van fitness. Zo voorkom je blessures en kun je harder trainen tijdens een personal training. Ten tweede wordt je een expert op het vlak van voeding door middel van onze voedingsschema’s. Ten derde leer je ook precies hoe je mentaal sterk wordt via onze mindset coaching. Zo beschik jij over de vereisten om fitter te worden.

Je hebt niks meer te verliezen

Nu je precies weet waar Personal Fitness Nederland voor staat, is het haast tijd om met jouw traject te gaan beginnen. Heb je echter nog wat twijfels? Maak je dan geen enkele zorgen; bij ons heb je namelijk een garantie op succes. Het is belangrijker om zonder stress te kunnen trainen, en daarbij helpt onze garantie je om enkele stressvolle twijfels weg te nemen. Kies daarom nu voor Personal Fitness Nederland en laat onze coaches je vooruit helpen. Het lichaam waar je van droomt wacht namelijk op je, schrijf je in voor een personal training in Wezep.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?