Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 75 klantenervaringen

Meidoornpassage 17, 8091 KS Wezep
KVK
54361745
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Wezep! Wil je getraind worden door een personal trainer in Wezep? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Wezep aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Wezep voor jou kan betekenen.

 

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Wezep

Wij zijn meer dan een sportschool in Wezep, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Wezep werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Wezep. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 75 klantenervaringen

Studio Wezep
8
21 november 2022

"Het inzicht dat jezelf de regie hebt over je leven (invulling ervan)."

Gerard Scholten

Studio Wezep
10
1 november 2022

"Fijne en goede begeleiding, hulp en steun daar waar nodig"

Christel Boeve

Studio Wezep
8
23 augustus 2022

"Door dat ik mijn lichamelijk beter voel en sterker wordt heb ik een betere kwaliteit van leven. Er wordt goed op mij gelegd en de sfeer is heel prettig! Ik word gestimuleerd zonder druk te voelen en dat maakt het fijn om er heen te gaan."

Nellie

Studio Wezep
9
23 augustus 2022

"Door de combinatie van sport, voeding en coaching voel ik me nu beter dan wanneer ik vroeger alleen ging sporten."

Annette

Studio Wezep
9
15 augustus 2022

"Ik kan weer zingen en dansen tegelijk met mijn leerlingen, voel mij veel fitter, heb minder last van oude blessures en ben vooral erg trots op en blij met mijzelf!"

SuzanneJK

Studio Wezep
10
23 mei 2022

"Super begeleiding veel afwisseling gezelligheid en je gaat met een voldaan gevoel naar huis"

Jacqueline Bleij

Studio Wezep
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Wezep
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Greetje Scholten
Lifestylecoach van Wezep & Harderwijk
Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren om met veel plezier te sporten. Fantastisch om iemand naar een nieuwe leefstijl te begeleiden en dit tot een succes te maken; dat is mijn motivatie om dit werk met volle overgave te doen!

 

 

Wil jij meer spieren? Dan wordt het tijd voor fitness in Wezep

Meer spieren ontwikkelen met fitness in Wezep is een ambitieus doel die zeker mogelijk is. Hetzelfde geldt voor het krijgen van een fitter lichaam. Maar daarbij maakt de juiste begeleiding zeker een verschil. Wij van Personal Fitness Nederland zijn de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen. Bij ons train je namelijk in plaats van in een sportschool, juist in een van onze fitness studio’s. Daardoor kan jij je volledig concentreren op jouw fitness in Wezep met jouw coach.

Fitness in Wezep aan de hand van ons exclusieve systeem

Bij Personal Fitness Nederland staan we erom bekend een exclusief systeem te gebruiken om resultaten te behalen. Wij gebruiken drie pijlers als basis om jouw een fitter lichaam te bezorgen. Ten eerste leer je alles over de juiste oefeningen en technieken op het vlak van fitness. Zo voorkom je blessures en kun je harder trainen tijdens een personal training. Ten tweede wordt je een expert op het vlak van voeding door middel van onze voedingsschema’s. Ten derde leer je ook precies hoe je mentaal sterk wordt via onze mindset coaching. Zo beschik jij over de vereisten om fitter te worden.

Je hebt niks meer te verliezen

Nu je precies weet waar Personal Fitness Nederland voor staat, is het haast tijd om met jouw traject te gaan beginnen. Heb je echter nog wat twijfels? Maak je dan geen enkele zorgen; bij ons heb je namelijk een garantie op succes. Het is belangrijker om zonder stress te kunnen trainen, en daarbij helpt onze garantie je om enkele stressvolle twijfels weg te nemen. Kies daarom nu voor Personal Fitness Nederland en laat onze coaches je vooruit helpen. Het lichaam waar je van droomt wacht namelijk op je, schrijf je in voor een personal training in Wezep.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?