Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 23 klantenervaringen

06 2317 4504
wezep@personalfitnessnederland.nl
Meidoornpassage 17, 8091 KS Wezep
KVK
54361745
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Wezep

Een gemiddelde score van 9 uit 23 klantenervaringen

10
7 juli 2021

"Na zes weken was ik al tien kilo kwijt! Nu ben ik inmiddels al 36 kilo afgevallen."

Bert-jan

Studio Wezep
8
28 juli 2021

"Training en ritme en voeding dragen bij aan de structuur van de week!!"

Henk Allon

Studio Wezep
10
15 juli 2021

"Voel me na 5 maanden, al heel fit, zelfverzekerd, 20kg eraf en zeer enthousiast over de sportmomenten met heel flexibele mogelijkheden. Kortom enorme bijdrage aan betere kwaliteit van leven nu en voor in de toekomst."

Studio Wezep
9
15 juli 2021

"Ze geven mijn het gevoel dat ik meer kan dan ik dacht , doorzettingsvermogen en mindset, mede door de coaching tijdens de lessen ."

Monika van der Put

Studio Wezep
10
12 juli 2021

"Door het sporten en de begeleiding ben ik aan de slag gegaan met mijzelf. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk heb ik hierin veel voortgang geboekt."

Marijke Pierik

Studio Wezep
9
9 juli 2021

"Ik heb de drive weer gevonden om sporten en mezelf op 1 te zetten. Boven mijn andere werkzaamheden en daarmee voel ik mij fitter en dus ook gelukkiger."

Lisette

Studio Wezep
9
9 juni 2021

"Als je lekker in je vel zit lacht het leven je toe."

Vera Wolff

Studio Wezep
9
26 mei 2021

"Ze laten je zien dat je het waard bent om goed in het leven te staan. 😊"

Studio Wezep
10
25 mei 2021

"Ik ben fitter heb meer energie, dankzij personal fitness ben ik sporten echt leuk gaan vinden."

Studio Wezep
8
11 mei 2021

"Ik ben fitter! Voel me beter! Zal alleen maar beter worden als de lockdown achter de rug is"

Joke Veldhoen

Studio Wezep
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Wezep
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Greetje Scholten
Lifestylecoach van Wezep & Harderwijk
Ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren om met veel plezier te sporten. Fantastisch om iemand naar een nieuwe leefstijl te begeleiden en dit tot een succes te maken; dat is mijn motivatie om dit werk met volle overgave te doen!

 

 

Marcel Mulder
Lifestylecoach van Wezep

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden naar een nieuwe leefstijl, waarbij ze gaan ervaren dat ze zoveel meer kunnen bereiken dan ze zelf voor mogelijk houden. Jij kan het leven leiden waar je van droomt. Waar wacht je nog op?

 

 

Personal Training Wezep

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Wezep die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Team Personal Fitness Nederland – Wezep. Kom langs bij Personal Fitness Nederland in Wezep en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Wezep

Bij Personal Fitness Nederland – Wezep werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Wezep, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Wezep daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Wezep?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Wezep maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Wezep?
Onze personal trainers staat te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland in Wezep.

Concreet werken aan jouw fitness doel in Wezep

Breng je regelmatig tijd in de sportschool door maar ervaar je niet genoeg concrete resultaten, dan past ons Fit for Life fitness programma in Wezep wellicht bij jou. Hierin ga je heel effectief met een personal coach werken aan jouw fitness doel. Wat ons programma uniek maakt is dat we meer doen dan alleen bewegen. We geven je ook voedingsadviezen en mentale coaching zodat je niet alleen lichamelijk en mentaal fitter wordt maar je hele lifestyle gezonder wordt.

Fitness Wezep: resultaten boeken

Juist door onze persoonlijke aanpak kunnen we jou een 100% resultaatgarantie geven op jouw gekozen fitness doel. Kom je in Wezep fitnessen in onze studio dan werk je één op één met jouw personal trainer. Deze trainer leert je de juiste sporttechnieken én zorgt voor een bewegingsplan dat nauw aansluit bij jouw doel. Wij houden je gemotiveerd en je zult ervaren dat je snel lekkerder in je vel gaat zitten.

Waarom kiezen voor Fit for Life?

Kom je bij ons fitnessen in Wezep dan werken we aan jouw lichamelijke fitheid. Daar blijft het echter niet bij. Juist doordat wij beweging combineren met persoonlijke voedingsadviezen en mentale coaching sturen we aan op een vitalere levensstijl. Zo werk je bij ons niet alleen een gezonder lichaam maar ook aan mentale fitheid en aan een gezondere levensstijl. Je zet in op een totaalaanpak én positieve verandering voor de lange termijn. We bieden je meer dan alleen fitness dus.

Wanneer wil je van start gaan?

Ben je enthousiast en wil je eigenlijk direct aan de slag gaan? We bieden je een gratis intake en gezondheidscheck waarin we je fitness doel vast stellen en bekijken waar je nu precies staat. Op basis daarvan kunnen we een Fit for Life programma concreet vorm gaan geven. Wil je liever eerst eens vrijblijvend kennismaken? Wees welkom in onze fitness studio in Wezep.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt