Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Wageningen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 15 klantenervaringen

Costerweg 1 QR, 6702 AA Wageningen
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Wageningen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 15 klantenervaringen

9
19 april 2021

"Ik ben met Personal Fitness 30 kilo afgevallen, daardoor zit ik beter in me vel en zijn de dagelijkse dingen een heel stuk makkelijker."

Manuska de Vries

Studio Wageningen
9
12 juli 2021

"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en zit beter in mijn vel, ik voel me hierdoor een stuk beter!"

Maaike Schellekens

Studio Wageningen
8
30 april 2021

"Op deze manier ben ik echt gemotiveerd om te blijven sporten, stok achter de deur!"

Fleur Zijderveld

Studio Wageningen
8
19 april 2021

"De motivator om te sporten en daardoor ook gezondere keuzes te maken, zeker ook in een heel druk bestaan. Zorgen voor je gezondheid; fit, sterk en in shape blijven."

Sung Soo den Dulk

Studio Wageningen
10
19 april 2021

"Door PFN voel ik mij fit en positief."

rk

Studio Wageningen
8
18 april 2021

"Personal Fitness Nederland geeft mij inzichten hoe ik door een goede balans van eten en bewegen meer energie krijg."

Linda

Studio Wageningen
9
16 april 2021

"Het geeft altijd een voldaan gevoel als we weer geweest zijn en een stok achter de deur om door te gaan. Je bent toch goed bezig voor je gezondheid!"

Marian Bruijns

Studio Wageningen
9
16 april 2021

"Het geeft de juiste persoonlijke en fysieke uitdaging. Waardoor ik veel sterker en fitter ben, minder fysieke klachten heb en het leven veel beter in balans is."

Renate van den Boomen

Studio Wageningen
8
16 april 2021

"Door Personal Fitness heb ik een andere levensstijl voor mijzelf kunnen creëren. Op het gebied van voeding en beweging."

Lieke Minderhoud

Studio Wageningen
9
13 april 2021

"We hebben een stok achter deur nu en we krijgen hier echt persoonlijke begeleiding, die je ergens anders niet zomaar krijgt."

Marian Jansen en Jeroen Verhoeks

Studio Wageningen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Wageningen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Martijn van Zelst
Lifestyle coach van Wageningen

Klaar staan voor anderen, passende hulp bieden, dat is waar ik voor sta! Ik ontvang je dan ook graag in onze studio om kennis te maken.

Personal training Wageningen

Wanneer je hoort dat lichaamsbeweging goed voor je is, kijk je waarschijnlijk niet gek op. Maar heb je ook enig idee hoe goed het daadwerkelijk voor je is? Lichaamsbeweging zorgt er namelijk niet alleen voor dat je gewicht verliest of een betere conditie opbouwt. Het zorgt voor een beter humeur, bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekten, het geeft energie én het stimuleert een betere nachtrust. Kortom, de gezondheidsvoordelen die beweging met zich meebrengt zijn lastig te negeren, maar hoeven niet meteen te motiveren.

Bij Personal Fitness Nederland – Wageningen zijn wij een expert in het motiveren van mensen. Door de één-op-één afspraken met je personal trainer, is de kans klein dat je de training afzegt. Jouw personal trainer kijkt, anticipeert en reflecteert. De gezondheidscheck, welke voor het traject wordt uitgevoerd, zorgt ervoor dat de personal trainer jouw grenzen kent en daardoor alles uit jouw training haalt zonder dat je kans op blessures of overbelasting loopt. Wanneer je daadwerkelijk hebt gesport, zal een gevoel van trotsheid je overvallen.

Go for it bij Personal Fitness Wageningen

We gaan met verschillende aspecten op het gebied van gezondheid aan de slag zoals: je voeding, beweging en je mindset. Wij werken met deze gouden combinatie om een totaal andere levensstijl aan te nemen en bovenal te behouden. Schrijf je nu in voor een GRATIS proefweek. Today is a new beginning!

Fitness Wageningen: werk aan je fysieke en mentale energie

Wil je zowel fysiek als mentaal beter in je vel zitten, dan is ons Fit for Life fitness programma in Wageningen jou op het lijf geschreven. In dit programma werk je gecombineerd aan je fysieke en mentale gezondheid volgens drie vaste pijlers die wij bij Personal Fitness Nederland altijd volgen. Deze pijlers zijn gezonde voeding, voldoende beweging en de juiste mindset. Vanuit deze totaalaanpak wordt niet alleen een fitter lijf gecreëerd maar ook een vitalere levensstijl. De positieve effecten daarvan zul je als snel gaan merken.

Hoe werkt dit fitness programma in Wageningen?

De drie belangrijke pijlers keren in ieder Fit for Life programma terug maar de precieze invulling hangt samen met jouw streefdoelen. Of je nu wilt werken aan een sterker lichaam, het verliezen van kilo’s of kampt met specifieke mentale of fysieke klachten, wij zorgen voor een programma op maat. Dit programma bestaat uit persoonlijke voedingsadviezen, mindset coaching en bewegingsplannen gekoppeld aan jouw doelstellingen. Belangrijk is eveneens dat je niet alleen aan de slag gaat maar een team vormt met je personal coach.

Fitnessen in Wageningen met een personal trainer

Bij Fitness for Life werken wij met gecertificeerde personal trainers die jou heel precies de juiste sporttechnieken kunnen leren. Zo werk je vanaf dag één op effectieve wijze toe naar je streefdoel. De coach zal je motiveren, uitdagen keer op keer het beste uit jezelf te halen en er ook voor je zijn als je een mindere dag hebt. Deze één op één begeleiding draagt bij het succes van onze programma’s en maakt dat we 100% resultaatgaranties kunnen geven.

Kom eens vrijblijvend kennismaken

Kies je voor fitnessen in Wageningen in een Fit for Life programma dan bieden we jou een resultaatgericht alternatief op reguliere fitness. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken? Kom eens langs in onze fitness studio in Wageningen of plan direct een gratis intake en gezondheidscheck.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?