Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Veenendaal

Een gemiddelde score van 9.3 uit 19 klantenervaringen

Parallelweg 1-1, 3903 BA Veenendaal
KVK
81499450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Veenendaal

Een gemiddelde score van 9.3 uit 19 klantenervaringen

8
12 augustus 2021

"De pijn in mijn bovenbenen is verdwenen en ik kan weer flinke afstanden lopen!"

Marjolein

Studio Veenendaal
10
7 juli 2021

"Ik heb weer zoveel energie gekregen en heb overal weer zin in"

Hariette

Studio Veenendaal
10
5 juli 2021

"Ik ben 16 kilo af gevallen en sindsdien 2000% fitter! Super trots op mezelf!"

Monique

Studio Veenendaal
10
24 februari 2022

"Na mijn zwangerschap nu 25 kilo lichter, blijf ik fit en stellen we elke week weer nieuwe doelen"

Demi

Studio Veenendaal
10
16 februari 2022

"Het zet je echt aan het denken over hoe je een gezonde levensstijl creëert en kan vasthouden!"

Teun

Studio Veenendaal
10
2 december 2021

"Ik ben 15 kilo lichter en weer lekker fit! Ik ga nog even door!!!"

Henny

Studio Veenendaal
10
2 december 2021

"Rodney is een super goede personal trainer en zet elk beentje bij om je te helpen bij het behalen van je doelen. Je krijgt duidelijke eet -en sportschema’s om zo aan je lichaam te werken. Een van de belangrijkste dingen vind ik dat je door de gezonde levensstijl en de juiste begeleiding meer zelfvertrouwen en energie krijgt! Ik zou iedereen aanraden die aan zichzelf wilt werken om lid te worden bij PersonalFitness!"

Anne marie

Studio Veenendaal
10
11 november 2021

"Ik ben afgevallen en voel Me weer zoals vroeger! Fantastische !!!"

Louis

Studio Veenendaal
9
11 november 2021

"Dankzij PFN heb ik mijn doelen behaald , en ben ik weer tevreden met mijn lichaam. En heb ik handvatten gekregen om in de toekomst dit te houden."

Karen Oosterveld

Studio Veenendaal
9
11 november 2021

"Door mijn training voel ik me beter van binnen en van buiten"

Martine ducheine

Studio Veenendaal
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Veenendaal
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Pieter van Kempen
Lifestylecoach van Veenendaal en Doorn

Samen jouw doelen bereiken, jou meenemen op de weg naar succes, daar doe ik het voor! Elke dag voor anderen klaar staan om de eindstreep te bereiken op een manier die bij jou aansluit.

Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 6+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Bryan van Steijn
Studiomanager & lifestylecoach van Veenendaal

Ik help graag mensen die echt iets willen doen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Als iemand inzet toont en er samen met mij vol voor wil gaan, dat is waar ik energie van krijg! Dan gaan we samen een heel mooi resultaat behalen!

Personal training in Veenendaal met beweging, gezond eten en coaching

Een fitter lichaam, meer energie, minder stress en depressie en een betere conditie; met Fit for Life, het personal training programma in Veenendaal is dit niet langer een droom. Wij garanderen 100% succes, omdat we ons niet alleen richten op beweging, maar ook op gezonde eetgewoonten en mentale kracht. Deze drie pijlers samen maken van jou een nog betere versie en helpen je zelfverzekerd en vol energie door het leven te gaan.

Personal training in Veenendaal

Het Fit for Life programma richt zich op de lange termijn en levenslang succes. We beginnen met een intakegesprek en tijdens die afspraak stellen we je aan onze coach, voedingsdeskundige en personal trainer in Veenendaal voor. Je kunt dan direct ook zien hoe onze studio eruit ziet en welke apparaten en middelen we gebruiken. Vervolgens spreken we met je over de doeleinden die je met personal training in Veenendaal wilt bereiken. Mensen komen bij ons voor gewichtsverlies, maar ook voor conditietraining, spiertraining, voor problemen met de bloeddruk, voor herstel na ziekte en blessure, enzovoorts. We stellen een persoonlijk plan voor je op waarin de drie pijlers en jouw doelstelling centraal staan. Je begint direct en kijkt vanaf dat moment vast niet meer terug.

Fit for Life

Ons doel is Fit for Life en we stoppen niet totdat jij tevreden bent en jouw doelstellingen hebt bereikt. Wat ook de reden dat je bij ons bent, de drie pijlers maken de kans van slagen veel groter. Slechte gewoonten gaan het raam uit en goede gewoonten worden tweede natuur. De uitdagende en gevarieerde sessies met de personal trainer in Veenendaal worden gemakkelijker en je ziet het resultaat in de spiegel. Je hebt weer energie, gaat zelfverzekerd over straat en ervaart veel minder stress. En dat voor de rest van je leven lang.

Fitness Veenendaal: werken aan een fitter lichaam en gezonde levensstijl

Ben je op zoek naar een fitness studio in Veenendaal waar je niet alleen werkt aan een sterker lichaam maar meteen ook aan een gezondere levensstijl, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Personal Fitness Nederland richten we ons precies op deze totaalaanpak. Dit doen we al jarenlang succesvol door ons te focussen op drie belangrijke pijlers: beweging, mentale coaching en niet te vergeten voedingsadviezen.

Fitness Veenendaal: hoe ziet het traject eruit?

Tijdens een intake brengen we met een gezondheidscheck in kaart waar je op dit moment staat en stellen we jouw persoonlijke doelstellingen scherp. Daarop gaan we aan jouw personal fitness werken volgens een totaalprogramma voor duurzaam resultaat. Dit doe je niet alleen maar met coaching van een personal trainer. Je krijgt naast de juiste begeleiding ook persoonlijke oefeningen en voedingsadviezen. Je kiest bij ons dan ook niet voor standaard fitnessen in Veenendaal, maar voor een aanpak waarin voeding, mentale coaching en beweging hand in hand gaan.

Duurzaam resultaat

Kies je ervoor te fitnessen in Veenendaal bij Personal Fitness Nederland, dan zetten we in op permanente resultaten. Wij doen niet aan snelle diëten of oplossingen voor de korte termijn. Wij willen je de tools geven om je levensstijl blijvend positief te kunnen aanpassen. Alleen op die manier zul je je fit blijven voelen, ook in de toekomst. Juist daarom vinden we het belangrijk beweging te combineren met mentale coaching en aandacht voor voeding.

Succes gegarandeerd

Al jaren helpen onze personal coaches mensen vanuit heel verschillende overwegingen aan een gezondere levensstijl en een fitter lijf. Of je nu bij ons komt met burn out klachten, omdat je je conditie wilt verbeteren of bijvoorbeeld met de wens wat kilo’s kwijt te raken, wij zorgen voor een aanpak op maat én garanderen je resultaat. Kom gerust een vrijblijvend langs in onze fitness studio in Veenendaal voor een kennismaking.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?