Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Utrecht Noord

Een gemiddelde score van 8.6 uit 30 klantenervaringen

Van Humboldtstraat 108, 3514 GS Utrecht Noord
KVK
32157706
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Utrecht Noord! Wil je getraind worden door een personal trainer in Utrecht Noord? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Utrecht Noord aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Utrecht Noord voor jou kan betekenen.

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Utrecht Noord

Wij zijn meer dan een sportschool in Utrecht Noord, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Utrecht Noord werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Utrecht Noord. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Utrecht Noord

Een gemiddelde score van 8.6 uit 30 klantenervaringen

Studio Utrecht Noord
8
26 februari 2021

"Doordat ik een betere conditie en sterker lichaam heb kunnen trainen, kan ik heel veel meer dan dat ik voor mogelijk had gehouden."

Herwin

Studio Utrecht Noord
10
11 augustus 2021

"We zijn nu 7 maanden verder en ik ben bijna 15 kilo lichter. Ik voel me top!"

Patricia

Studio utrecht noord
9
21 januari 2022

"Ik beweeg meer en heb meer spieren opgebouwd. Ik heb altijd een zetje in de rug nodig om wat aan sport te doen en de trainingen hebben daar bij geholpen!"

Gwen

Studio Utrecht Noord
8
30 november 2021

"Pim daagt me uit en geeft structuur. Ik blijf zo fit en scherp in het drukke dagelijkse leven."

Clé Enneking

Studio Utrecht Noord
8
11 mei 2021
Studio Utrecht Noord
10
10 mei 2021

"Ik voel me nu fit & stress vrij."

Studio Utrecht Noord
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Utrecht Noord
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Laura Peters
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Nieuwegein

Zoals het leven soms veel verrassingen kent, ben ik ervan overtuigd dat je zelf een positieve wending kan geven aan deze verrassingen. Jouw leven mag vol zitten met jouw doelen, en jíj kunt deze behalen. Ik ondersteun je hierbij!

Pim Posdijk
Studiomanager van Utrecht Noord/Oost & Nieuwegein

Ik vind het geweldig te zien hoe onze klanten hard werken aan hun gezondheid en vitaliteit en wat een voldoening het behalen van hun resultaten geeft. Iedereen zo gezond en fit als mogelijk is, daar stop ik al mijn energie in!

Jabbe Nieuwenhuis
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Oost

Trots op het feit dat ik mensen mag ondersteunen op het gebied van een gezonde lifestyle. Ik doe dit met passie voor coaching, sport en voeding. Altijd positief en gedreven om samen met jou te werken aan de doelen die jij stelt!

Roy Eckringa
Lifestylecoach van Utrecht Noord / Noord & Nieuwegein

Samen werken we oplossingsgericht aan jouw persoonlijke doelen. Ieder mens heeft eigenschappen met valkuilen en kwaliteiten, ik help je graag bij het vinden van jouw kracht en motivatie.

 

 

100% succes met personal training Utrecht

Wil jij meer energie hebben, afvallen, zelfverzekerder worden en gewoon fitter door het leven gaan, dan is personal training in Utrecht jouw startpunt. Met ons Fit for Life programma garanderen we 100% succes en we stoppen niet totdat jij tevreden bent en je doeleinden hebt bereikt. Dit is geen sportregime dat gecombineerd wordt met crash diëten en wondermiddelen. Jij doet het zelf en wij geven je alle tools om er een succes van te maken. Kom langs voor een intake gesprek met onze personal trainer in Utrecht en zet de eerste stap in de richting van een gezond en gelukkig leven.

Personal training in Utrecht met drie pijlers

Wij richten ons op successen op de lange termijn en zelfs de rest van je leven. Om dat te doen is beweging alleen niet genoeg. Hoe vaak ben je naar de sportschool gegaan met goede voornemens zonder dat je deze hebt doorgezet? Wij zijn geen sportschool, want we gaan een stapje verder dan dat. We hanteren drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en mental coaching. Deze drie kunnen niet zonder elkaar en vormen een compleet pakket voor gegarandeerd succes.

Drie specialisten

Om jou naar de finish lijn te brengen krijg je steun van drie specialisten. Onze personal trainer in Utrecht zorgt voor uitdagende en afwisselende sessies in onze studio of buiten. Onze voedingsdeskundige helpt je je eetgewoonten aan te passen en elke dag gezond te koken. De mental coach zorgt er vervolgens voor dat je ook mentaal sterk genoeg bent om deze veranderingen voor goed door te voeren.

Levenslang resultaat

Kom bij ons voor personal training in Utrecht, want wij garanderen dat jij je doeleinden bereikt. Met jouw inzet en onze aanpak zal je niet terugvallen in je oude gewoonten. Dit keer zetten we door en maken we van jou een zelfverzekerder, gelukkiger en energieker persoon.

Fitness in Utrecht: resultaat gegarandeerd

Werken aan je fitness in Utrecht doe je bij Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij bij ons je doelen bereikt en we gaan door totdat jij tevreden bent. Daar doen we dan nog een schepje bovenop door jou de tools te geven waarmee je je doelstellingen niet alleen waarmaakt, maar ook handhaaft. Via ons Fit for Life programma wijzen we een persoonlijke trainer aan die samen met jou aan drie pijlers werkt, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. We zijn meer dan een fitness studio alleen, want met dit complete pakket leggen we de basis voor succes op de lange termijn.

Fitness in Utrecht van binnen en van buiten

Jouw persoonlijke trainer verzorgt uitdagende sessies in onze fitness studio in Utrecht en buiten. Deze trainer wordt aangewezen door te kijken naar jouw doelstellingen en je huidige lichamelijke gezondheid. In onze lifestyle studio krijg je op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Door je te blijven stimuleren en te motiveren om je grenzen te verleggen en een stapje verder te gaan, groeit je mentale kracht en kun je niet alleen onze uitdagingen aan, maar ook alles waar het leven jou mee confronteert.

Resultaatgarantie

Kom je fitnessen in Utrecht met ons Fit for Life programma dan profiteer je van onze resultaatgarantie. Wij nemen geen genoegen met minder dan 100% succes. Door aan de onderliggende oorzaken van overgewicht te werken – te weinig beweging, slechte voeding, gebrek aan wilskracht – is jouw kans van slagen direct aanzienlijk groter.

Een betere versie van jezelf

Kom fitnessen in Utrecht en we helpen jou aan een fitter lichaam, zowel fysiek als mentaal en van binnen en van buiten. Je krijgt van ons alle tools om dit te bereiken en te behouden. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en laat je koppelen aan een personal trainer die bij je past. Vanaf dat moment ga je ook een gezonder leven tegemoet.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?