Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Utrecht Noord

Een gemiddelde score van 8.5 uit 24 klantenervaringen

06 4849 0387
pim@personalfitnessnederland.nl
Van Humboldtstraat 108, 3514 GS Utrecht Noord
KVK
32157706
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Utrecht Noord

Een gemiddelde score van 8.5 uit 24 klantenervaringen

10
11 augustus 2021

"We zijn nu 7 maanden verder en ik ben bijna 15 kilo lichter. Ik voel me top!"

Patricia

Studio utrecht noord
8
11 mei 2021
Studio Utrecht Noord
10
10 mei 2021

"Ik voel me nu fit & stress vrij."

Studio Utrecht Noord
9
8 mei 2021

"De persoonlijke aandacht maakt het afvallen een stuk beter te doen; zowel voeding als training word op jou persoonlijk afgesteld en je kunt altijd met vragen terecht bij je coach."

Jens Ratelband

Studio Utrecht Noord
9
8 mei 2021

"Ik wordt heel goed begeleid waardoor ik gedisciplineerd en gemotiveerd bezig ben."

Ilyas

Studio Utrecht Noord
10
8 mei 2021

"Door de training en betere voeding heb ik meer energie, slaap beter, en ben ik sterker geworden. Ik heb meer zelfvertrouwen in mezelf en in hoe ik eruit zie. De tips van de coach zijn ook erg fijn!"

Merel Kuiper

Studio Utrecht Noord
8
7 mei 2021

"Doordat ik weer fitter ben en meer energie heb zit ik lekkerder in mijn vel en heb ik meer energie voor mijn kinderen."

Lisa

Studio Utrecht Noord
10
7 mei 2021

"Fijn om op een professionele manier en met een goede begeleiding bezig te zijn met sporten en gezonde lifestyle opbouwen. Ik ben erg blij met mijn coach Giscard, hij is gedreven, weet mij te motiveren en heeft goede tips!"

Manouk

Studio Utrecht Noord
10
7 mei 2021

"Op deze manier kan ik verantwoord en frequent trainen makkelijk inpassen in mijn drukke leven."

Studio Utrecht Noord
9
7 mei 2021

"Regelmaat en die welbekende stok achter de deur heb ik nodig. Daardoor voel ik me fitter en energieker"

Studio Utrecht Noord
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Utrecht Noord
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Laura Peters
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Nieuwegein

Zoals het leven soms veel verrassingen kent, ben ik ervan overtuigd dat je zelf een positieve wending kan geven aan deze verrassingen. Jouw leven mag vol zitten met jouw doelen, en jíj kunt deze behalen. Ik ondersteun je hierbij!

Pim Posdijk
Studiomanager van Utrecht Noord, Oost & Nieuwegein

Ik vind het geweldig te zien hoe onze klanten hard werken aan hun gezondheid en vitaliteit en wat een voldoening het behalen van hun resultaten geeft. Iedereen zo gezond en fit als mogelijk is, daar stop ik al mijn energie in!

Jabbe Nieuwenhuis
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Oost

Trots op het feit dat ik mensen mag ondersteunen op het gebied van een gezonde lifestyle. Ik doe dit met passie voor coaching, sport en voeding. Altijd positief en gedreven om samen met jou te werken aan de doelen die jij stelt!

Roy Eckringa
Lifestylecoach van Utrecht Noord, Oost & Nieuwegein

Samen werken we oplossingsgericht aan jouw persoonlijke doelen. Ieder mens heeft eigenschappen met valkuilen en kwaliteiten, ik help je graag bij het vinden van jouw kracht en motivatie.

 

 

100% succes met personal training Utrecht

Wil jij meer energie hebben, afvallen, zelfverzekerder worden en gewoon fitter door het leven gaan, dan is personal training in Utrecht jouw startpunt. Met ons Fit for Life programma garanderen we 100% succes en we stoppen niet totdat jij tevreden bent en je doeleinden hebt bereikt. Dit is geen sportregime dat gecombineerd wordt met crash diëten en wondermiddelen. Jij doet het zelf en wij geven je alle tools om er een succes van te maken. Kom langs voor een intake gesprek met onze personal trainer in Utrecht en zet de eerste stap in de richting van een gezond en gelukkig leven.

Personal training in Utrecht met drie pijlers

Wij richten ons op successen op de lange termijn en zelfs de rest van je leven. Om dat te doen is beweging alleen niet genoeg. Hoe vaak ben je naar de sportschool gegaan met goede voornemens zonder dat je deze hebt doorgezet? Wij zijn geen sportschool, want we gaan een stapje verder dan dat. We hanteren drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en mental coaching. Deze drie kunnen niet zonder elkaar en vormen een compleet pakket voor gegarandeerd succes.

Drie specialisten

Om jou naar de finish lijn te brengen krijg je steun van drie specialisten. Onze personal trainer in Utrecht zorgt voor uitdagende en afwisselende sessies in onze studio of buiten. Onze voedingsdeskundige helpt je je eetgewoonten aan te passen en elke dag gezond te koken. De mental coach zorgt er vervolgens voor dat je ook mentaal sterk genoeg bent om deze veranderingen voor goed door te voeren.

Levenslang resultaat

Kom bij ons voor personal training in Utrecht, want wij garanderen dat jij je doeleinden bereikt. Met jouw inzet en onze aanpak zal je niet terugvallen in je oude gewoonten. Dit keer zetten we door en maken we van jou een zelfverzekerder, gelukkiger en energieker persoon.

Fitness in Utrecht: resultaat gegarandeerd

Werken aan je fitness in Utrecht doe je bij Personal Fitness Nederland. Wij garanderen dat jij bij ons je doelen bereikt en we gaan door totdat jij tevreden bent. Daar doen we dan nog een schepje bovenop door jou de tools te geven waarmee je je doelstellingen niet alleen waarmaakt, maar ook handhaaft. Via ons Fit for Life programma wijzen we een persoonlijke trainer aan die samen met jou aan drie pijlers werkt, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. We zijn meer dan een fitness studio alleen, want met dit complete pakket leggen we de basis voor succes op de lange termijn.

Fitness in Utrecht van binnen en van buiten

Jouw persoonlijke trainer verzorgt uitdagende sessies in onze fitness studio in Utrecht en buiten. Deze trainer wordt aangewezen door te kijken naar jouw doelstellingen en je huidige lichamelijke gezondheid. In onze lifestyle studio krijg je op maat gemaakte voedingslijsten van onze voedingsdeskundige. Door je te blijven stimuleren en te motiveren om je grenzen te verleggen en een stapje verder te gaan, groeit je mentale kracht en kun je niet alleen onze uitdagingen aan, maar ook alles waar het leven jou mee confronteert.

Resultaatgarantie

Kom je fitnessen in Utrecht met ons Fit for Life programma dan profiteer je van onze resultaatgarantie. Wij nemen geen genoegen met minder dan 100% succes. Door aan de onderliggende oorzaken van overgewicht te werken – te weinig beweging, slechte voeding, gebrek aan wilskracht – is jouw kans van slagen direct aanzienlijk groter.

Een betere versie van jezelf

Kom fitnessen in Utrecht en we helpen jou aan een fitter lichaam, zowel fysiek als mentaal en van binnen en van buiten. Je krijgt van ons alle tools om dit te bereiken en te behouden. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en laat je koppelen aan een personal trainer die bij je past. Vanaf dat moment ga je ook een gezonder leven tegemoet.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt