Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Uden

Een gemiddelde score van 9 uit 16 klantenervaringen

Volkelseweg 18A , 5405 NA Uden
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Uden

Een gemiddelde score van 9 uit 16 klantenervaringen

8
17 april 2021

"Door de goede begeleiding in en naar meer bewegen in combinatie met de voedings suggesties ben ik van mening dat ik een stuk meer energie en minder rugklachten heb gekregen."

Studio Uden
10
16 maart 2022

"Een hele goede opstap naar een gezonder en fitter leven, aanpassen van gewoontes"

Wendy

Studio Uden
10
8 september 2021

"Door een perfecte begeleiding en motivatie om door te blijven gaan en plezier in het sporten te krijgen/houden!"

Anke van Erp

Studio Uden
10
2 september 2021

"Een goede en fijne begeleiding die ik mee kan nemen in de toekomst"

Johnny van den Elzen

Studio Uden
9
18 augustus 2021

"meer plezier in het bewegen bewuster eten en drinken"

toon pruijmboom

Studio Uden
9
23 juli 2021

"vanwege rugklachten heb ik een verbouwing niet kunnen doen. tijdens de sessies verbeteringen gemerkt en verbouwing met zware balken geklaard. Super vooruitgang"

Studio Uden
8
6 juli 2021

"top prestatie behaald"

Studio Uden
9
29 juni 2021

"het beter van functioneren van je lichaam zorgt ervoor dat alle dingen in het dagelijks leven leuker zijn."

Studio Uden
8
16 juni 2021

"Ik ben fitter en onderneem meer met mijn gezin, ga door met trainen om het zo te houden"

Tom

Studio Uden
8
25 mei 2021

"begeleid mij super"

Studio Uden
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Uden
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Quincy Barrow
Studiomanager & Lifestylecoach van Uden
Ik heb mijn achtergrond in zowel vecht/krachtsport als functional fitness, waardoor ik op elke vraag vol enthousiasme en kennis kan inspringen. Ik heb 100+ mensen mogen coachen naar de beste versie van zichzelf. Ben jij de volgende?

Personal training in Uden voor een gezonder leven

Ben jij iemand die alles al geprobeerd heeft om gewicht te verliezen, maar telkens weer terugvalt in oude gewoonten, dan is personal training in Uden mogelijk de oplossing voor jou. Wij bieden een Fit for Life programma aan waarmee we werken aan resultaten op de lange termijn. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw oude gewoonten voor goed aan de kant zet en nieuwe goede gewoonten aanneemt als een tweede natuur. Crash diëten, wonder afslank middeltjes en shakes leveren even resultaat, maar dit handhaaf je alleen als je jouw gewoonten weet te doorbreken. In het Fit for Life programma richten we ons dan ook niet alleen op beweging, maar ook op de twee andere belangrijke pijlers die daarbij horen.

Slechte gewoonten de deur uit met personal training in Uden

De drie pijlers die bij ons Fit for Life programma aan bod komen zijn beweging, gezond eten en mentale coaching. Het bewegingsgedeelte wordt gedaan door onze persoonlijke trainer in Uden die voor jou een uitdagend en motiverend programma in elkaar zet specifiek gericht op jouw doeleinden. Onze voedingsdeskundige spreekt met je over gezond eten en het klaarmaken van heerlijke gebalanceerde maaltijden. De uitdagingen, verleidingen en tegenslagen die je tijdens het proces en in je leven tegenkomt ga je probleemloos uit de weg met behulp van onze coach.

Een grotere kans van slagen

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en we zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we me ons personal training in Uden programma 100% succes boeken. Als jij je motivatie en inzet meebrengt, dan doen de coach, de voedingsdeskundige en de personal trainer in Uden de rest. Je krijgt een complete toolbox aangereikt waarmee je jouw leven voorgoed kunt veranderen. Wij helpen je aan een gezonder lichaam, zowel mentaal als fysiek.

Fitness in Uden begint bij Fit for Life

Fit for Life is een fitness programma in Uden met een twist. Het is ontwikkeld voor succes en om dat te doen spreekt het alle onderliggende problemen aan die dit in de weg staan. Gebrek aan beweging, slechte voeding en een gebrek aan mentale kracht zijn allen redenen waarom jij je lidmaatschap van de sportschool opzegt, waarom jij geen gewicht verliest of waarom het je niet lukt om die 10 kilometer hard te lopen. Bij Personal Fitness Nederland maken we korte metten met slechte gewoonten en geven we je de basis die je nodig hebt om dit keer met vlag en wimpel te slagen.

Een compleet fitness programma in Uden

Fit for Life is een fitness programma in Uden dat jou een totaaloplossing biedt. Uiteraard is je eigen motivatie hier een groot deel van, maar van ons krijg je alle tools die je nodig hebt voor succes. Dat doen we door middel van drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching. Je krijgt een personal trainer die motiverende en uitdagende sessies met je doet in onze fitness studio. Deze studio heeft ook een lifestyle gedeelte waar je op maat gemaakt advies krijgt over gezond en gebalanceerd eten. Mental coaching kijkt naar de redenen waarom je voorheen niet bent geslaagd en geeft je zelfvertrouwen en wilskracht om dat dit keer wel te doen.

Wij garanderen succes

Iedereen die bij ons komt fitnessen in Uden profiteert direct van onze 100% resultaatgarantie. Wij garanderen dus dat je bij ons je doelstellingen haalt. Het draait om het creëren van een fitter lichaam en lukt dat niet binnen de aangegeven tijd, dan gaan we kosteloos door tot we jouw doelen wel hebben bereikt. Fitnessen in Uden bij Personal Fitness Nederland resulteert in meer energie, gewichtsverlies en een gezonder en gelukkiger leven in het algemeen.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt