Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Schijndel

Een gemiddelde score van 9 uit 9 klantenervaringen

06 1900 1979 / 06 1098 5583
schijndel@personalfitnessnederland.nl
Boschweg 155, 5481 EE Schijndel
KVK
76815102
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Schijndel

Een gemiddelde score van 9 uit 9 klantenervaringen

10
4 mei 2021

"Advies is afgestemd op mijn behoefte, wensen en wat ik aan kan. Ramon en Sacha motiveren me op een hele fijne manier. Voel me fit en energiek en ik had mijn doel nooit kunnen behalen zonder hun coaching."

Caroline

Studio Schijndel
9
3 mei 2021

"Afgevallen, fitter, gezonder"

Mieu

Studio Schijndel
9
26 april 2021
Studio Schijndel
10
26 april 2021

"Ik ben fitter en voel me daardoor beter. Ik vind het super leuk om op maandag te trainen met Ramon."

Gemma Wouters

Studio Schijndel
8
26 april 2021
Studio Schijndel
8
26 april 2021
Studio Schijndel
9
26 april 2021

"Voel me energieker, kan weer hele dag in de tuin werken. Doelen ruimschoots gebaal."

Victor van Well

Studio Schijndel
9
26 april 2021

"Combinatie begeleiding, reeel voedingsschema en sporten"

Studio Schijndel
9
22 april 2021

"Super fijn om een stok achter de deur te hebben voor beweging en voedingsadvies super!"

Heleen

Studio Schijndel
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Schijndel
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Sacha Lopes
Studiomanager van Schijndel

Met mijn kennis en ervaring als gecertificeerd fitnesstrainer en Personal Trainer vind ik het fantastisch om mensen te begeleiden op het gebied van beweging, voeding en mental coaching en ze daarbij hun mooie doelstellingen te laten behalen!

 

Ramon Lopes
Studiomanager van Schijndel

Als gediplomeerd fitnesstrainer en Jiu-Jitsu leraar vind ik het bijzonder leuk om jou een boost in zelfvertrouwen te geven. Alles begint met mindset en de psychologie daarachter. Wij coachen je naar de beste versie van jezelf!

 

Personal Training Schijndel

Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Onze bevlogen personal coaches zitten vol enthousiasme en positiviteit. Zij zijn gecertificeerde personal trainers, die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal Trainer Mart Jansma. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Schijndel en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Schijndel

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Ons concept is dus geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Door onze professionele begeleiding behaal je maximaal resultaat, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Schijndel, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Schijndel daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Kom je ook trainen in Schijndel?

De locatie is zeer goed bereikbaar. Als je vanuit het centrum van Schijndel richting ‘s-Hertogenbosch aanhoudt tot aan de grote Boschwegse kerk ligt de studio 200 meter verderop aan de rechtse kant van de doorgaande weg bij Bouwbedrijf Hobbelen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Schijndel.

Focus op lichaam én mindset met fitness in Schijndel

Ben je vaak in een fitness school in Schijndel te vinden maar heb je andere gewoontes die een gezonde levensstijl juist bemoeilijken? Dan is het doorbreken van deze patronen minstens zo belangrijk als het volgen van een bewegingsschema. Daarom werken wij bij Personal Fitness Nederland altijd volgens drie vaste pijlers in ons Fit for Life programma. Deze pijlers zijn voeding, beweging én mindset coaching. Door ons te focussen op alle drie elementen zorgen we niet alleen voor een fitter lichaam maar voor een algehele gezonde lifestyle.

Fitness Schijndel met Fit for Life methode

Bij Personal Fitness Nederland werken we al 15 jaar succesvol met de Fit for Life methode. We zetten in op duurzame verandering door te werken aan een fitter lichaam en een vitalere levensstijl. Dit doen we door jou te helpen met een persoonlijk bewegingsschema, persoonlijke voedingsadviezen en mentale coaching. Je wordt daarbij in je fitness traject in Schijndel gekoppeld aan je eigen personal trainer.

Trainen met een personal coach

Fitnessen in Schijndel met behulp van een personal trainer biedt veel voordelen. Zo leer je de juist sporttechnieken, is er volop aandacht voor jouw ontwikkeling en werk je op heel effectieve wijze toe naar je doel. Daarnaast kan een personal trainer jou motiveren het beste uit jezelf te halen of je af en toe een peptalk geven als je het even niet zo ziet zitten. Met ons persoonlijke aanpak bieden we je daarom een alternatief op reguliere fitness programma’s.

Fitnessen Schijndel: focus op fysieke en mentale energie

Naast persoonlijke begeleiding bij het toepassen van voeding- en bewegingsschema’s kun je ook rekenen op mentale coaching. Samen zorgen we ervoor dat je slechte gewoontes leert doorbreken. Er is naast aandacht voor fysieke energie dus ook oog voor jouw mentale energie zodat je meer focus, wilskracht en productiviteit krijgt.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt