Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Roosendaal

Een gemiddelde score van 9.3 uit 7 klantenervaringen

06 1860 8281
maxime@personalfitnessnederland.nl
Vijfhuizenberg 175, 4708 AJ Roosendaal
KVK
70717664
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Roosendaal

Een gemiddelde score van 9.3 uit 7 klantenervaringen

9
7 juli 2021

"Ik ben door deze begeleiding veel zelfverzekerder, sterker, slanker en gezonder geworden!"

Rosita

Studio Roosendaal
9
28 maart 2021

"T was de beste keuze die ik gemaakt heb, door lichamelijk en mentale coaching. 26 kg afgevallen, mentaal sterker. Dit door een super goede begeleiding van Maxime Trouwen. Ik raad t iedereen die af wil vallen zonder jo jo effect te willen aan💪🏽"

Nanda Raats

Studio Roosendaal
10
25 maart 2021

"Een gezonder leven leiden op gebied van voeding en beweging leiden tot een positieve mind!"

Studio Roosendaal
10
25 maart 2021

"Maxime is een professionele en enthousiaste coach, de trainingen zijn wisselend en worden speciaal op jou aangepast. Echt een aanrader voor iedereen!"

Studio Roosendaal
10
25 maart 2021

"De gedrevenheid van de coach, de echte en oprechte persoonlijke interesse van haar in mij als persoon waardoor ze precies weet hoe ze je moet trainen!"

Edward van Dijk

Studio Roosendaal
10
25 maart 2021

Cynthia

Studio Roosendaal
7
25 februari 2021

"Ik voel me veel fitter en merk dat het mentaal supergoed voor me is. In Corobatijd is twee keer een uitje ook heerlijk!"

Studio Roosendaal
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Roosendaal
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Maxime Trouwen
Studiomanager & Lifestylecoach van Roosendaal

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van fysieke en mentale begeleiding omtrent afval- en revalidatieprocessen, geloof ik er heilig in dat ik ook joú kan helpen naar een fitter, sterker en een gemakkelijker leven!

Een fitter lichaam met personal training in Roosendaal

Met ons personal training programma in Roosendaal boek jij een leven lang succes. Onze personal trainer in Roosendaal verzorgt uitdagende en gevarieerde trainingssessies met je, onze voedingsdeskundige bespreekt en verandert je eetgewoonten en met onze mental coach kun je alle uitdagingen aan. Deze drie pijlers in ons Fit for Life programma zijn gericht op een complete ommezwaai in je leven en de combinatie ervan maakt jouw kansen om te slagen veel groter. Zo groot zelfs, dat wij garanderen dat je met ons je doeleinden haalt.

Personal training in Roosendaal kan niet zonder jouw inzet

Wij helpen je om een betere versie van jezelf te worden, om stress te verminderen, om gelukkiger te worden en om meer energie te hebben. De drie pijlers (beweging, gezonde voeding, mental coaching) kunnen niet zonder pijler nummer 4: jouw eigen inzet. Wij motiveren je door resultaten te boeken, door je aan te moedigen en door je te laten zien dat je voortgang maakt. Jouw inzet doet er het laatste schepje bovenop en helpt je over de finish.

Wat wil je bereiken?

Veel mensen komen bij ons omdat ze gewicht willen verliezen en een fitter lichaam willen hebben. Ons Fit for Life personal training programma in Roosendaal is ontworpen om je met allerlei andere doelstellingen in je leven uit de sleur te halen. Wil je je bloeddruk naar beneden halen, wil je aan je conditie werken, wil je spiermassa opbouwen, herstellen van ziekte of fysieke klachten verhelpen? Ook dan staat onze personal trainer in Roosendaal voor je klaar.

Boek een intakegesprek

Jouw reis naar een gezonder leven en een fitter lichaam begint bij ons Fit for Life programma. Boek daarom een gratis intakegesprek, bekijk de studio, leer het team kennen en zet de eerste stap in de richting van een energiek en gelukkig leven.

Werk aan je personal fitness in Roosendaal

Zou graag wat meer energie of weerstand hebben, wil je afvallen of lichamelijk fitter worden, in alle gevallen kunnen wij een passend fitness programma in Roosendaal bieden. Bij Personal Fitness Nederland werken we al jaren volgens een succesformule aan heel uiteenlopende doelstellingen. Jij bepaalt het doel, wij zorgen voor een personal coach en een passend fitness programma op maat. Daarbij leunen we altijd op onze drie vaste pijlers: beweging, voedingsadvies en mentale coaching.

Fitness Roosendaal met totaalaanpak

Onze drie pijlers zorgen ervoor dat we je altijd een totaalaanpak kunnen bieden. Werk je alleen maar aan één element, bijvoorbeeld beweging, dan zul je niet alle positieve effecten van een vitale levensstijl ervaren. Juist ook door te werken aan je mentale weerbaarheid en je voedingspatroon kun je kennis opdoen die jaren later nog steeds nuttig is. Combineer je alle elementen dan zul je ervaren dat je echt lekkerder in je vel gaat zitten.

Is dit programma iets voor jou?

Kies je voor fitnessen in Roosendaal in onze studio, dan kun rekenen op veel persoonlijke begeleiding. In onze studio werk je met je personal trainer in een één op één setting. Daarnaast zorgen we ervoor dat je ook persoonsgebonden voedingsadviezen krijgt en bieden we je mentale coaching. We geven je een resultaatgarantie op het doel dat je wilt gaan behalen en bieden je zo een succesverzekerd alternatief op een regulier fitness programma.

Gratis intake en gezondheidscheck

Fitnessen in Roosendaal met een programma op maat hoeft niet duur te zijn. Wij bieden programma’s aan voor ieder budget. Ben je benieuwd wat er voor jou mogelijk is? We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. Kom gerust langs in onze fitness studio in Roosendaal zodat je direct een eerste indruk krijgt van onze fitnessruimte en het team kunt ontmoeten. Of maak direct een afspraak voor een gratis intake en gezondheidscheck.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt