Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Roermond

Een gemiddelde score van 9.4 uit 27 klantenervaringen

06 2129 7946
roermond@personalfitnessnederland.nl
Westhoven 6, 6042 NV Roermond
KVK
73807303
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Roermond

Een gemiddelde score van 9.4 uit 27 klantenervaringen

9
6 juli 2021

"Ik kan nu pijnvrij gaan voetballen, wielrennen en hardlopen en dat op mijn 37e!"

Sander

Studio Roermond
9
6 juli 2021

"Ik ben veel actiever geworden en mijn mindset is totaal veranderd!"

Anouk

Studio Roermond
10
29 juni 2021

"De sportbijeenkomsten gaven mij energie en ik leerde weer vertrouwen in mijn eigen kunnen."

Bea

Studio Roermond
10
5 mei 2021

"Met sporten kan ik echt even afschakelen; dat zorgt bij mij weer voor meer ontspanning, minder stress en dus meer rust in hoofd en lijf."

Marischa

Studio Roermond
9
5 mei 2021

"Ik voel me energieker, beter in mijn vel en gezonder door de tips die ik krijg over voeding en de begeleiding bij het sporten. Het programma is zo ingericht dat je ook zin krijgt om te sporten en gestimuleerd wordt thuis ook actief te blijven."

Karin Hermans

Studio Roermond
10
5 mei 2021

"Doordat ze je met hun geweldige mindset je motiveren, waardoor je eigen mindset vanzelf positief word beïnvloed. En je je doelen makkelijker behaald."

P

Studio Roermond
9
5 mei 2021

"Ik krijg meer zelfvertrouwen door de resultaten die ik zie!"

Gaby Clout

Studio Roermond
10
30 april 2021

"Het geeft mij mijn energie weer terug."

Studio Roermond
10
30 april 2021

Jeroen Evers

Studio Roermond
9
30 april 2021

"Positieve benadering, fijne gesprekken, oprechte interesse, betrokkenheid, pittige trainingen, grens verleggend"

Pascalle

Studio Roermond
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Roermond
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Mensje Bergthaler
Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier! 🤗

 

Anis Nahedh
Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.

 

 

Fabien Kulka
Lifestylecoach van Roermond

Ik ben Fabiën en ik zit op het CIOS in mijn 3e leerjaar waar ik het profiel health coach volg. Dit heb ik gekozen omdat ik het leuk vind om met verschillende doelgroepen te sporten en om andere te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Veerle Dignouts
Lifestylecoach en gewichtsconsulente van Roermond

Ik ben afgestudeerd als sportkundige en gewichtsconsulente en heb hierin al jaren ervaring opgedaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en jouw persoonlijke doelen te behalen! Ik heb er zin in, tot snel!

 

 

Personal training Roermond

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen.

Blijvend resultaat met personal trainer

Bij Personal Fitness Nederland in Roermond werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige​ en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

De voordelen van een personal trainer

✔ Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige​. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

Start nu met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland op weg naar een gezond, fit en energiek lichaam. Maak gebruik van onze tijdelijke actie waarbij je GRATIS een week bij ons kunt sporten. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op.

Fitness Roermond: kies voor blijvend resultaat

Ben je de diëten, korte termijn oplossingen en wonderpillen om gewicht te verliezen zat en wil je inzetten op duurzaam resultaat, kies dan voor ons Fit for Life fitness programma in Roermond. Bij Personal Fitness Nederland hebben wij dit programma ontwikkelt om niet alleen aan een fitter lichaam te werken maar ook direct aan een gezondere levensstijl. Op die manier zetten we altijd in op een permanent resultaat.

Personal Fitness Nederland – Roermond: de succesformule

Ons Fit for Life programma is zo succesvol mede dankzij de drie belangrijke pijlers waarop de focus ligt: beweging, voedingsadvies en mentale coaching. Door in onze studio in Roermond te gaan fitnessen, kun je je zeker fitter voelen maar er is meer nodig om een gezonde lifestyle te creëren. Daarom geven wij ook veel aandacht aan persoonlijke voedingsadviezen. Verder bieden we mentale coaching waarin we stil staan bij je mindset en je gedachten. Door alle drie elementen succesvol in een programma te combineren zul je merken dat je je fitter, gezonder en gelukkiger voelt.

Is Fit for Life iets voor jou?

Wat ons fitness programma verder onderscheidt van reguliere fitness in Roermond is de inzet van personal trainers. Start je bij ons aan een Fit for Life programma dan word je gekoppeld aan een persoonlijke coach. Deze coach ondersteunt je bij het behalen van je doelen. Dit kunnen fysieke doelen zijn maar ook mentale. Heb je last van stress, burn out klachten, lichamelijke klachten of wil je fitter en sterker worden, wij passen ons programma aan op jouw behoeften en wensen.

Resultaatgarantie

Juist doordat er zoveel persoonlijke begeleiding is, kunnen we resultaten garanderen. Kom je bij ons fitnessen in Roermond, dan zul je daar de positieve effecten zeker van gaan merken. Door onze totaalaanpak weet je bovendien zeker dat je niet alleen een fitter lijf krijgt maar ook direct werkt aan bijpassende, duurzame levensstijl.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt