Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Roermond

Een gemiddelde score van 9.3 uit 33 klantenervaringen

Westhoven 6, 6042 NV Roermond
KVK
73807303
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Roermond

Een gemiddelde score van 9.3 uit 33 klantenervaringen

9
18 juli 2022

"Ik heb nu veel meer ruimte in mijn hoofd gekregen!"

Moos

Studio Roermond
9
11 juli 2022

"Ik heb nu meer vertrouwen in mijn lichaam!"

Ivan

Studio Roermond
9
6 juli 2021

"Ik kan nu pijnvrij gaan voetballen, wielrennen en hardlopen en dat op mijn 37e!"

Sander

Studio Roermond
9
6 juli 2021

"Ik ben veel actiever geworden en mijn mindset is totaal veranderd!"

Anouk

Studio Roermond
10
29 juni 2021

"De sportbijeenkomsten gaven mij energie en ik leerde weer vertrouwen in mijn eigen kunnen."

Bea

Studio Roermond
10
30 april 2021

"Ik zit veel beter in mijn vel en ik ben zelfverzekerder geworden"

Anouk

Studio Roermond
9
15 april 2021

"Personal Fitness Nederland heeft mij geholpen om plezier te vinden in het sporten en algeheel fit worden tijdens deze corona pandemie. In deze periode was ik een paar kilo aangekomen en zat niet lekker in mijn vel. Verder kon ik me niet inbeelden dat iemand sporten voor de fun deed. Via social media kwam ik uit bij Personal Fitniss Roermond, hun manier van begeleiding en trainen sprak me erg aan. Na de intake zijn we dan ook begonnen, ik kreeg een aangepast voedingsschema gemaakt op mijn doelen. In het begin was ik nog vrij sceptisch, ik dacht; we zullen nog wel eens zien of sporten voor mij is weggelegd. Al snel merkte ik verschil aan mijn lichaam, mijn buik werd platter en alles werd wat strakker en ik begon het zelf leuk te vinden! Nu een half jaar later ben fitter dan ik ooit was en ga ik met heel veel plezier naar de groepslessen en een op een training. Wat ik fijn vind is dat er veel variatie in lessen is en de coaches blijven mij uitdagen om een betere versie van mezelf te zijn. Ik volg dan ook met plezier de lessen van Veerle, Mensje, Rico en Anis. Personal Fitniss Roermond heeft mij geholpen om lekker, makkelijk én gezond te koken en eten. Als ik de keus heb zou ik zo weer voor personal fitniss nederland kiezen. De passie, begeleiding en betrokkenheid in het individu is het belangrijkste waarom ik voor personal fitniss heb gekozen."

dyonne baetsen

Studio Roermond
10
16 maart 2021

"Ik merk een fysieke verandering, maar ook zeker mentaal. Elke week word ik weer uitgedaagd. Dat betekent voor mij fysiek grenzen verleggen, steeds een stukje verder gaan en krachten ontdekken waarvan ik niet wist dat ik ze had. Maar ook mentaal grenzen verleggen. Anis leert me manieren om door te gaan en niet te snel op te geven bij pijn, gaat geen challenge uit de weg en ik inmiddels ook niet meer. En het gevoel wat dat geeft, heerlijk! Een boost, fysieke en mentale kracht en een leeg hoofd. Want tijdens het trainen is er geen ruimte voor stress, want naast de spieren die aan het werk worden gezet moet ik ook geconcentreerd zijn. Wat ik zelf heel belangrijk vind is de goede begeleiding. Er is altijd aandacht voor je lichaamshouding en mobiliteit! Zelfs tijdens de online lessen. Ik ga nog even door, heb nog wat challenges met mijn coach uitgezet. En die gaan we aan!"

Studio Roermond
10
18 mei 2022

"Ik voel me een stuk fitter en mobieler door de oefeningen en begeleiding van mijn coach. Anis helpt mij ook om het trainingsschema vol te houden door motivatie"

Roy Driessens

Studio Roermond
9
16 mei 2022

"Fitter , vrije geest en gezonder , plezier in sporten"

Studio Roermond
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Roermond
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Mensje Bergthaler
Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier! ????

 

Anis Nahedh
Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.

 

 

Fabien Kulka
Lifestylecoach van Maastricht / Roermond

Ik ben Fabiën en ben health coach. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

 

 

Fitness jij in Roermond? Ontdek onze geheime manier om fit te worden!

Wanneer jij fitness in Roermond bedrijft, heb je vast al gemerkt dat jouw resultaten nog niet naar behoren zijn. Vaak komt dit doordat je niet alle facetten van fitness in Roermond volledig beheerst. Wil jij dit wel voor elkaar krijgen zodat jij eindelijk een fit lichaam krijgt? Dan wordt het tijd om bij ons van Personal Fitness Nederland langs te komen. Wij zijn de experts om fitter te worden. Daarnaast geven we je ook een keiharde garantie zodat je niks te vrezen hebt.

Het systeem om fitter te worden aan de hand van fitness in Roermond

Wij van Personal Fitness Nederland gebruiken een speciaal systeem zodat onze klanten fitter worden. Fitness is namelijk niet het enige aspect wat hiervoor vereist is. Zo heb je ook de juiste voeding nodig om jouw spieren van energie te voorzien. Zo herstellen ze sneller. Daarnaast is de juiste techniek ook belangrijk. Daardoor kun je het maximale uit elke oefening halen die onze coach aanraadt. Vergeet daarnaast ook niet dat mindset belangrijk is om te slagen hiermee. Al deze drie elementen zul jij overmeesteren met behulp van onze coaches. Jouw personal fitness in Roermond zal daardoor drastisch beter gaan.

Sportscholen zijn via ons overbodig geworden

Verder staan wij ook bekend om het feit dat we geen sportschool gebruiken. Je hebt namelijk geen sportschool nodig om een personal training in Roermond goed uit te kunnen voeren. Ook onze fitness studio’s volstaan. Sterker nog, deze zijn volgens onze klanten veel beter dan hun sportscholen. Je hebt immers een fitness studio helemaal tot jezelf. Zo kun je heerlijk aan de slag met gewichtheffen of cardiotraining. Klinkt dit aanbod aanlokkelijk? Boek dan nu snel een trainingssessie met een van onze coaches.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?