Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Rijswijk

Een gemiddelde score van 9 uit 13 klantenervaringen

Minister Talmalaan 83, 2285 EC Rijswijk
KVK
75376733
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Rijswijk

Een gemiddelde score van 9 uit 13 klantenervaringen

9
3 september 2022

"Dit programma heeft mij geholpen mijn doel te bereiken en mij beter laren voelen."

Studio Rijswijk
9
26 maart 2022

"Het helpt mij de resutaten bereiken die ik wil alleen hadik jiet gekunt"

Elgin

Studio Rijswijk
8
18 maart 2022

"Door PFN heb ik een volledige transformatie doorgemaakt. Ik zit lekker in mijn vel, ben fit, weet waar ik op moet letten en hoe ik met beide voeten op de grond blijf. Gewoon doen!"

Susan

Studio Rijswijk
9
12 augustus 2022

"Door de persoonlijke aandacht, motivatie van de coach op een leuke manier weer fit worden. Iets wat ook zeker vast te houden is!"

Lieke

Studio Rijswijk
9
21 juli 2022

"De coaches motiveren je elke keer weer vol te houden en door te zetten en bieden afwisselende trainingen aan. Nooit gedacht dat trainen nu in mijn systeem zit."

Jon

Studio Rijswijk
9
31 maart 2022

"Met veel plezier naar de SGT en dan met een voldaan gevoel naar huis gaan!"

Studio Rijswijk
10
29 maart 2022

"Sinds ik train bij Personal Fitness Nederland is mijn wilskracht, discipline en complete zelfbeeld positief verbeterd."

Tino

Studio Rijswijk
10
19 februari 2022

"De beste fitnes coache van nederland"

Zakaria

Studio Rijswijk
8
1 februari 2022

"Personal Fitness heeft mij laten zien dat sporten en bewegen een vorm van self-care is. Alleen maar focussen op voeding werkt niet. Blijven bewegen! Het werkt, het schept routine en ik word er blij en sterk van. Personal Fitness heeft mij deze lessen geleerd en ik kan nu zeggen dat ik sporten leuk vind en het een vast onderdeel is geworden in mijn wekelijkse ritme."

Lisa

Studio Rijswijk
9
29 januari 2022

"Lekker gesport en ook afgevallen"

Adam

Studio Rijswijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Rijswijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Michael Grobbe
Studiomanager van Rijswijk

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

Mirjam van Etten
Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Personal training Rijswijk

Wat zijn jouw doelen? Afvallen, sterker worden, een betere conditie opbouwen? Personal Fitness Nederland – Rijswijk is the place to be om in een gezellige en gemoedelijke sfeer onder professionele begeleiding aan je doelstelling te werken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met ons bewezen Fit for Life concept waarbij we een gezonde leefstijl ontwikkelen die voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching combineert.

Een op maat gemaakt programma voor jou

Nu denk je wellicht ‘een personal trainer, dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden?’ Dat heb je volledig mis! Deze gedachte is écht achterhaald. Een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom een in om hun doelen te bereiken. Onze personal trainers halen je uit je comfort zone en zorgen ervoor dat jij net dat stapje éxtra zet. Je gaat inzien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk voor ogen had.
Go for (f)it De combinatie van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching is de sleutel tot succes. Ben je bereid om alles te geven en je doelen te behalen maar…
• Weet jij niet welke oefeningen je moet doen?
• Vraag jij je af of je de oefeningen goed uitvoert?
• En kamp je met onvoldoende motivatie om tot het uiterste te gaan?
• … dan is personal training bij Personal Fitness Nederland – Rijswijk de oplossing!

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

Start nu met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland op weg naar een gezond, fit en energiek lichaam. Maak gebruik van onze tijdelijke actie waarbij je GRATIS een week bij ons kunt sporten. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op.

Fitness Rijswijk: werken aan een fit lichaam én gezonde levensstijl

Wil je naast een fitter lichaam ook graag inzetten op een bijpassende, gezonde levensstijl, dan past ons Fit for Life fitness programma in Rijswijk wellicht bij jou. Bij Personal Fitness Nederland hebben we inmiddels jarenlange ervaring met dit programma en kunnen we jou een resultaatgarantie geven. Het succes zit onder meer in de drie pijlers waarop het programma rust: mentale coaching, beweging én voedingsadvies. Door deze drie factoren succesvol te combineren, gaat een fitter lijf hand in hand met een vitalere levensstijl.

Personal trainer: samen werken aan je personal fitness in Rijswijk

Hoe werkt ons programma concreet? Allereerst bieden we je een gratis intake en gezondheidscheck aan. Zo kunnen wij in kaart brengen aan welke doelen je wilt werken en waar je op dit moment precies staat. Vervolgens koppelen we je op basis hiervan aan een personal trainer. De personal trainer gaat jou begeleiden in één op één trainingen in onze studio en in de buitenlucht. Gezamenlijk werken jullie toe naar het behalen van jouw doelstellingen.

Meer dan fitnessen alleen

Kies je ervoor bij ons te fitnessen in Rijswijk dan kun je rekenen op bewegingsschema’s op maat. Daar blijft het echter niet bij. Ons Fit for Life programma is juist succesvol doordat het een stapje verder gaat dan fitnessen alleen. Je personal coach en voedingsconsulent stellen op basis van je wekelijkse gewicht een voedingsadvies samen. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw mindset. We richten ons met ons fitness programma in Rijswijk dus op het totale plaatje én op blijvende resultaten.

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking

Spreekt fitnessen in Rijswijk je aan en wil je aan de slag voor een fitter lichaam en gezondere levensstijl? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze fitness studio. Zo zie je meteen hoe wij werken en leer je het team kennen. Daarbij kunnen we je op basis van jouw persoonlijke doel meer vertellen over onze resultaatgarantie.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?