Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Rijswijk

06 1826 7800 / 06 1537 3586
rijswijk@pf4l.nl
Minister Talmalaan 83, 2285 EC Rijswijk
KVK
75376733
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Rijswijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk en Delft

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

 

 

Danieke Steinebach
Lifestylecoach van Rijswijk

Ik krijg zo veel energie van mijn werk! Het is altijd mijn wens geweest om personal coach te zijn want ik bied graag hulp aan mensen die graag een betere levensstijl willen hanteren. Kom langs en wie weet ben jij de volgende!

 

 

 

 

Marco Hoogendijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

 

 

 

 

Mirjam van Etten
Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

 

 

 

 

Mike Winterkamp
Lifestylecoach van Rijswijk

Ik haal voldoening uit mensen helpen bij een gezonde levensstijl. Mensen persoonlijk zien groeien en de impact die dat heeft op hun leven en hun geliefden vind ik geweldig! Iedereen die klaar is voor deze groei is welkom bij mij!

 

 

 

 

Melih Kaya
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

 

 

 

 

Personal training Rijswijk

Wat zijn jouw doelen? Afvallen, sterker worden, een betere conditie opbouwen? Personal Fitness Nederland – Rijswijk is the place to be om in een gezellige en gemoedelijke sfeer onder professionele begeleiding aan je doelstelling te werken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met ons bewezen Fit for Life concept waarbij we een gezonde leefstijl ontwikkelen die voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching combineert.

Een op maat gemaakt programma voor jou

Nu denk je wellicht ‘een personal trainer, dat is toch heel erg duur en meer iets voor beroemdheden?’ Dat heb je volledig mis! Deze gedachte is écht achterhaald. Een personal trainer is bereikbaarder dan je misschien denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom een in om hun doelen te bereiken. Onze personal trainers halen je uit je comfort zone en zorgen ervoor dat jij net dat stapje éxtra zet. Je gaat inzien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk voor ogen had.
Go for (f)it De combinatie van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching is de sleutel tot succes. Ben je bereid om alles te geven en je doelen te behalen maar…
• Weet jij niet welke oefeningen je moet doen?
• Vraag jij je af of je de oefeningen goed uitvoert?
• En kamp je met onvoldoende motivatie om tot het uiterste te gaan?
• … dan is personal training bij Personal Fitness Nederland – Rijswijk de oplossing!

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

Start nu met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland op weg naar een gezond, fit en energiek lichaam. Maak gebruik van onze tijdelijke actie waarbij je GRATIS een week bij ons kunt sporten. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op.

Fitness Rijswijk: werken aan een fit lichaam én gezonde levensstijl

Wil je naast een fitter lichaam ook graag inzetten op een bijpassende, gezonde levensstijl, dan past ons Fit for Life fitness programma in Rijswijk wellicht bij jou. Bij Personal Fitness Nederland hebben we inmiddels jarenlange ervaring met dit programma en kunnen we jou een resultaatgarantie geven. Het succes zit onder meer in de drie pijlers waarop het programma rust: mentale coaching, beweging én voedingsadvies. Door deze drie factoren succesvol te combineren, gaat een fitter lijf hand in hand met een vitalere levensstijl.

Personal trainer: samen werken aan je personal fitness in Rijswijk

Hoe werkt ons programma concreet? Allereerst bieden we je een gratis intake en gezondheidscheck aan. Zo kunnen wij in kaart brengen aan welke doelen je wilt werken en waar je op dit moment precies staat. Vervolgens koppelen we je op basis hiervan aan een personal trainer. De personal trainer gaat jou begeleiden in één op één trainingen in onze studio en in de buitenlucht. Gezamenlijk werken jullie toe naar het behalen van jouw doelstellingen.

Meer dan fitnessen alleen

Kies je ervoor bij ons te fitnessen in Rijswijk dan kun je rekenen op bewegingsschema’s op maat. Daar blijft het echter niet bij. Ons Fit for Life programma is juist succesvol doordat het een stapje verder gaat dan fitnessen alleen. Je personal coach en voedingsconsulent stellen op basis van je wekelijkse gewicht een voedingsadvies samen. Daarnaast is er veel aandacht voor jouw mindset. We richten ons met ons fitness programma in Rijswijk dus op het totale plaatje én op blijvende resultaten.

Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking

Spreekt fitnessen in Rijswijk je aan en wil je aan de slag voor een fitter lichaam en gezondere levensstijl? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze fitness studio. Zo zie je meteen hoe wij werken en leer je het team kennen. Daarbij kunnen we je op basis van jouw persoonlijke doel meer vertellen over onze resultaatgarantie.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt