Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Purmerend

Een gemiddelde score van 8.6 uit 16 klantenervaringen

Geersstraat 55, 1445 EB Purmerend
KVK
82119287
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Purmerend

Een gemiddelde score van 8.6 uit 16 klantenervaringen

9
2 november 2021

"Ik kijk nu wat meer positiever aan tegen dingen die mij in het verleden in woede zouden doen uitbarsten. Ook heb ik geleerd anders te eten en hoe te eten. Door bewust te kijken naar wat ik eet, merk ik dat ik bijna geen last meer heb van de eeuwige hongerbuien en snaaimomenten."

Studio Purmerend
8
15 april 2022

"Ze willen oprecht weten hoe het met je gaat … en stellen niet alleen de vraag hoe het met je gaat"

Sharon Wilson

Studio Purmerend
8
8 november 2021
Studio Purmerend
10
8 november 2021

"Ik ben erg blij dat ik de drempel heb genomen om me eigen aan temelden. Ik voel me beter en heb ook meer energie. Top erg blij"

Studio Purmerend
9
2 november 2021

"Ik voel me beter sinds ik weer sport"

Studio Purmerend
8
2 november 2021
Studio Purmerend
10
2 november 2021

"Ik ben een stuk sterker geworden en voel me vitaal"

Riet

Studio Purmerend
8
2 november 2021

"Ik ben hartpatient en door de super goede begeleiding van Rob ben ik weer in staat om te sporten en te bewegen. Her plezier in sporten heb ik mede doir de goede begeleiding weer teruggevonden."

Ingrid

Studio Purmerend
8
4 juni 2021

"Ik ben blij met mijn trainer omdat ik op mijn eigen niveau kan sporten en al aardig wat kilo's kwijt ben!"

Thea

Studio Purmerend
8
4 juni 2021

"door de positieve bijdrage van de coach begin ik trainen zelfs leuk te vinden"

Juliëtte

Studio Purmerend
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Purmerend
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal & Purmerend
Ik ben mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn en Veenendaal. Ik doe dit werk al 5+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Deventer, Veenendaal en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Deventer, Doorn, Veenendaal en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Gelukkiger en gezonder leven met personal training Purmerend

Personal training in Purmerend is nog nooit zo succesvol geweest als met ons Fit for Life programma. De naam zegt het al, wij maken je niet alleen snel fit en gezond, we zorgen er ook voor dat dit je leven lang zo blijft. Hiervoor gebruiken we geen wondermiddelen of vreemde therapieën; voor personal fitness in Purmerend hanteren we drie pijlers die gezamenlijk een gezond lichaam signaleren.

Personal training in Purmerend met drie pijlers

Op de lange termijn lukt niets als je daar de mentale kracht niet voor hebt. Verander je je eetgewoonten niet voor goed, dan val je snel terug in je oude gewoontes. En zorg je er niet voor dat je regelmatig beweegt, dan dalen je energielevels en je mentale gesteldheid gaat achteruit. Als je aan deze drie punten tegelijkertijd kon werken, dan is de kans van slagen aanzienlijk groter. Ons Fit for Life programma met een persoonlijke trainer in Purmerend richt zich exact op deze drie pijlers zodat jij op alle vlakken gezonder en sterker wordt.

Wat is je doelstelling?

Met deze drie pijlers kun jij alles bereiken. Wil je personal training in Purmerend om conditie en spiermassa op te bouwen? Wil je afslanken of je lichamelijke klachten verminderen? Moet je bloeddruk naar beneden, wil je sporten tijdens je zwangerschap, wil je herstellen van ziekte of heb je diabetes? Wij ondersteunen je bij het halen van die doeleinden en zijn pas tevreden wanneer jij dat hebt gedaan.

Kom bij ons langs voor personal fitness

Wacht daarom niet langer en kom bij ons langs om onze studio te bekijken en ons team te ontmoeten. De personal trainer in Purmerend doet een intakegesprek met je om te kijken wat je wilt bereiken en hoe je huidige gezondheid is. Vervolgens maken we een realistisch plan waarmee we successen boeken op de lange termijn. Dit is het begin van een energiek en gezond leven.

Fitness in Purmerend: op weg naar een beter leven

Wij bieden een compleet fitness programma in Purmerend aan waarmee je de rest van je leven energiek, fit en slank zal zijn. Dat komt doordat we niet naar de gevolgen kijken van ongezond leven – dus overgewicht en fysieke klachten – maar juist de oorzaken hiervan aanpakken. We hanteren drie pijlers, beweging, gezond eten en mentale coaching, om jou de tools voor een energiek en slank leven aan te reiken. Ons levens veranderende programma is veel meer dan fitness alleen.

Boek resultaten met fitness in Purmerend

Besluit je bij ons te komen fitnessen in Purmerend, dan richten we ons volledig op jou. Allereerst vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek stellen we je voor aan het team, bekijk je onze lifestyle- en fitness studio en bespreken we jouw doeleinden. Vervolgens bekijken we je huidige lichamelijke gesteldheid. Aan de hand daarvan stellen we op maat gemaakte fitness- en voedingsplannen op en gaan we werken aan de hordes die jij nog moet overwinnen om de finishlijn te halen. Je ontvangt bij ons een op maat gemaakt programma waarmee je kans van slagen aanzienlijk vergroot.

Een personal trainer die bij je past

Als onderdeel van ons Fit for Life fitness programma in Purmerend wijzen we ook een personal trainer aan. We werken alleen met gecertificeerd personeel en jouw personal trainer is uitgekozen op je doeleinden en je persoonlijkheid. Met onze persoonlijke aanpak, de drie pijlers en het Fit for Life programma geven we jou 100% resultaatgarantie.

Geen standaard fitnesssessies

Onze aanpak levert dus een complete oplossing en moet niet vergeleken worden met standaard fitnesssessies die je bij een persoonlijke trainer in andere sportscholen krijgt. Beweging is belangrijk in onze aanpak, maar gezond eten en mentale kracht is dit net zo goed. Fitnessen in Purmerend bij ons levert je een totaaloplossing aan en een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt