Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Pijnacker

Meidoornlaan 20, 2641 CB Pijnacker
KVK
86654896
Banner Personal Fitness Nederland (2560 x 1004 px) (8)
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Pijnacker
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Thijs Marijnissen
Studiomananger en Lifestylecoach van Pijnacker

Met mijn enorme passie en gedrevenheid streef ik er naar om jou te helpen gezond, vitaal én gelukkig te zijn. Als ex-wedstrijdsporter weet ik dat beweging, coaching en mindset belangrijk zijn en samen wil ik met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Zie ik je snel?

Fitness in Pijnacker begint bij Personal Fitness Nederland

Wil jij je fitness in Pijnacker naar een hoger niveau brengen? Wil je afvallen, sterker worden, gezonder leven en meer bewegen? Dan is onze totaaloplossing vast iets voor jou. We richten ons niet alleen op fitness en beweging, want een gezond lichaam heeft meer nodig dan dat. Als je veel beweegt, dan moet dat worden ondersteund met een goede voeding zodat je ook van binnen gezonder wordt. En met de juiste instelling en mentale kracht maak je overal een succes van. Onze totaaloplossing richt zich op deze drie pijlers van gezondheid en dat betekent een veel grotere kans dat jij deze keer wel je doelen bereikt.

Drie pijlers van fitness in Pijnacker

Bij onze personal fitness studio in Pijnacker stel je samen met een van onze coaches een op maat gemaakt plan samen. We kijken naar je doelen, je huidige fitheid en je persoonlijke voorkeur. Vervolgens krijg je personal training in Pijnacker in onze fitnesstudio, krijg je advies over gezonde voeding en gebalanceerd eten én geven we je ook de mentale kracht en zelfvertrouwen om door te zetten. Op deze manier hebben we al meer dan 90.000 tevreden leden geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken en ook te handhaven.

Succes op de lange termijn

Iedereen kan een tijdje gezond leven, maar het is wat anders om dat vol te blijven houden. Wij richten ons op algehele fitness en helpen jou je leven voor goed te veranderen. Je nieuwe levensstijl wordt een tweede natuur en je blijft energieker, slanker en gelukkiger. Fitness in Pijnacker is niet alleen genoeg bewegen en gebalanceerd eten, maar ook een goede mentale gezondheid. Door alles samen met ons aan te pakken ga je de rest van je leven door als de beste versie van jezelf.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt