Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Oss

Een gemiddelde score van 9 uit 14 klantenervaringen

06 1595 0718
oss@personalfitnessnederland.nl
Smalstraat 3, 5341 TW Oss
KVK
73807303
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Oss

Een gemiddelde score van 9 uit 14 klantenervaringen

9
21 mei 2021

"Dankzij de goede en afwisselende training ben ik meer dan ik van plan was, afgevallen. Mijn kleding zit prettiger. Door de goede personal coaching werd ik er op gewezen als ik de oefening niet helemaal goed uitvoerde. Dit is zo belangrijk om blessures te voorkomen. Ook de voedingsadviezen waren goed, waar ik iets mee kon. Ik ben blij dat ik begeleid werd. Heb er geen spijt van dat ik geïnvesteerd heb in mijn toekomst Bedankt Maarten"

Studio Oss
9
20 mei 2021

"Sinds ik sport bij Personal Fitness Nederland heb ik meer energie, ben ik sterker, fitter en heb ik meer zelfvertrouwen dan voorheen."

Romano

Studio Oss
10
14 mei 2021

"De persoonlijke begeleiding maakt dat je het beter vol kunt houden en draagt bij aan een betere kwaliteit van leven en fitheid."

Elly

Studio Oss
9
4 mei 2021

"Het samen met een coach en medesporters werken aan gezondheid en andere doelen geeft mij een extra boost. Ik kijk er elke week naar uit om weer te gaan."

marjet

Studio Oss
9
1 mei 2021

"Het fysiek sterker worden geeft mij de mogelijkheid om weer te doen wat ik leuk vind"

Cindy

Studio Oss
10
20 april 2021

"door letterlijk ook figuurlijk beter in mijn schoenen te staan draagt de PF bij aan mijn persoonlijke groei"

gerben

Studio Oss
9
17 april 2021

"stok achter de deur om gezonder te leven en te gaan bewegen"

wendy

Studio Oss
9
17 april 2021

"minder last van mijn rug en schouder en nek en voel me fitter"

michella

Studio Oss
8
16 april 2021

"een andere manier van bewegen en eten."

Studio Oss
10
16 april 2021

"mijn zelfbeeld is vrij laag en ik merk aan de manier van omgang dat het steeds beter gaat."

Studio Oss
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Oss
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Maarten Merx
Studiomanager & Lifestylecoach van Oss
Als afgestudeerd sportkundige begeleid ik je naar een fittere versie van jezelf. Dit doe ik met veel passie en energie. Met mijn achtergrond in crossfit, krachtsport en tennis breng ik variatie toe aan trainingen!

Personal Training Oss

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de eerste stap gezet naar een gezond en fit leven. En wij willen je daar graag bij helpen. We zijn onderdeel van Personal Fitness Nederland en geloven in het Fit For Life-concept. Laat je meenemen in de resultaten die we al bereikt hebben bij anderen.

Krachten bundelen

Wij van Personal Fitness Nederland – Oss geloven erin dat je door het bundelen van krachten zoveel meer bereikt. We nemen jou als middelpunt en daaromheen bouwen we een plan van aanpak om te komen tot het gewenste resultaat. Of de nadruk nou ligt op gewichtsverlies, een gezondere levensstijl of medische klachten, dankzij een samenspel van de drie factoren beweging, gezonde voeding en mental coaching wordt jouw einddoel gegarandeerd binnen het vooraf geplande tijdsbestek behaald! Lukt dit niet? Dan trainen wij gratis met jou door!* Waar wacht je nog op?

Go for (F)it!

Moe en futloos door het leven gaan hoeft niet langer. Pijnlijke gewrichten of last van je rug of nek gaan tot het verleden behoren. Het overtollige vet zit niet langer meer in de weg en daardoor gaat bewegen ook makkelijker. Je conditie verbetert en dat merk je op alle fronten. Je voelt je levenslustiger en krachtiger en dat straal je ook uit. Wie wil dat nou niet?!

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Fitness in Oss met een Fit for Life programma

Werken aan je personal fitness in Oss doe je met een Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland. Met dit programma zorgen we ervoor dat je lichaam fitter wordt en jij je gezonder en gelukkiger gaat voelen. Dit doen we door specifiek te werken aan drie belangrijke pijlers binnen ons programma: voeding, mentale coaching én beweging. Zo werken we niet alleen aan fitter lichaam maar ook aan een bijpassende, gezonde lifestyle.

Fitness in Oss met persoonlijke begeleiding

Fitnessen in Oss doe je in onze fitness studio of lekker in de buitenlucht. Je doet dit niet in je eentje maar samen met een persoonlijke coach. Deze personal trainer zet zich volledig in voor de doelen die jij wenst te behalen. Hier is tijdens de gratis intake veel aandacht voor. Daarbij hoort ook een gezondheidscheck. Zo weten we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Op basis hiervan stellen we bij Personal Fitness Nederland een programma op maat voor jou op.

Programma op maat

Kom je bij ons fitnessen in Oss dan kies je voor maatwerk en een alternatief op standaard fitnesslessen. Je kunt vanuit verschillende motivaties bij ons aan aankloppen. Wellicht ervaar je veel stress of een gebrek aan energie. Misschien wil je afvallen of juist aankomen. Samen met je personal trainer kun je werken aan mentale en fysieke doelen. Daarbij gaat het dus niet alleen om beweging maar krijg je ook persoonlijke voedingsadviezen en is er veel aandacht voor jouw mindset.

Personal fitness dankzij succesformule

Juist doordat er veel persoonlijke begeleiding is en een programma aansluit bij jouw persoonlijke doelen kunnen wij je een resultaatgarantie geven. Onze Fit for Life programma’s waarin onze drie succesvolle pijlers gecombineerd worden, zorgen al jaren voor veel positieve feedback. Graag helpen we jou ook aan een fitter lichaam en vitalere levensstijl. Kom daarom gerust eens langs om de mogelijkheid voor persoonlijke fitness programma’s in Oss door te nemen.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt