Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Oisterwijk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 6 klantenervaringen

06 3646 1216
oisterwijk@personalfitnessnederland.nl
Langeweg 7, 5076 AH Haaren
KVK
75798263
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Oisterwijk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 6 klantenervaringen

9
20 juli 2021

"Ben meer gemotiveerd en... Ben 7,4 kg afgevallen in 13 weken"

Marian Camara

Studio Oisterwijk
8
15 juni 2021

"Door de soms zware, maar vooral fijne trainingen van Niko en de voedingsschema’s van Sarah ben ik een stuk beter in mijn vel gaan zitten. Ik kreeg meer ritme in mijn dag , doordat ik vaste eetmomenten had en daarnaast leefde ik ook veel gezonder. Daardoor behaalde ik in een redelijk korte tijd heel wat resultaat! Ook heb ik een fijne begeleiding gehad en kon ik altijd terecht met vragen of andere zaken bij zowel Sarah als Niko. Ik ben Niko en Sarah enorm dankbaar voor dit traject. Kortom : een top duo."

Chris Kaloudis

Studio Oisterwijk
10
30 maart 2021

"Onwijs goed geholpen om een gezondere levensstijl te krijgen. Ik kwam om af te vallen, en dit lukte mij door de fijne begeleiding van Sarah en de fijne app waarin ik meer inzicht kreeg in een gezond voedingspatroon. Maar als cadeautje viel ik niet alleen af, maar leerde ook sporten zodat ik veel lekkerder in mijn vel ben gaan zitten en mij veel energieker voel. Ik was altijd sceptisch, maar ik zie het resultaat en mijn broekmaat zegt mij dat het echt werkt! ;)"

Studio Oisterwijk
10
11 maart 2021

"De persoonlijke aandacht en het fanatisme van Nikos, onze coach, trainer, heeft ervoor gezorgd dat wij, ondanks de Corona, graag bij Personal Fitness trainen. wij kunnen het iedereen aanbevelen!"

Pim en Joyce

Studio Oisterwijk
10
11 maart 2021

"Een grote aanrader mede door de professionele benadering van Nikolas en Sarah. Nikolas is een betrokken, vriendelijke en sportieve trainer. Laat zich niet kisten door de huidige situatie. Denkt vooral in oplossingen en niet in problemen. We hebben continue kunnen door trainen. De trainingen zijn altijd afwisselend en doeltreffend .Kortom sinds een jaar trainen we nu bij Nikolas en Sarah en hopen nog heel lang bij hen te mogen trainen. Chapeau voor Personal Fitness OISTERWIJK"

Vicky

Studio Oisterwijk
10
11 maart 2021

"Via mijn ouders bij nikolas uitgekomen! Erg fijne trainingen! 5 sterretjes voor personal fitness oisterwijk"

Inge

Studio Oisterwijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Oisterwijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Sarah Boomsma
Studiomanager & Lifestylecoach van Oisterwijk

Samen met Nikolas ben ik coach en eigenaar van de studio in Oisterwijk. Met onze ervaring coachen we je naar het behalen van je doelen én meer! Waar Nicolas zich focust op beweging, ben ik specialiseert in voeding. Hopelijk zien we je snel!

 

Nikolas Thasing Mendez
Studiomanager van Oisterwijk

Samen met Sarah coachen wij je blijvend naar een fitte, gezonde en gelukkige jij! Ik ben gespecialiseerd in beweging en fysieke belastbaarheid door mijn achtergrond bij de Nederlandse krijgsmacht. Zie ik jou snel in de studio?

 

 

 

Personal Training Oisterwijk

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Oisterwijk die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Team Personal Fitness Nederland – Oisterwijk. Kom langs bij ons in de studio en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Oisterwijk

Bij Personal Fitness Nederland – Oisterwijk werkt met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Oisterwijk, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Als enige in Nederland garanderen de personal coaches van onze studio in Oisterwijk daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Oisterwijk?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Oisterwijk maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Oisterwijk?

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Oisterwijk.

Kies een gepersonaliseerd fitness programma in Oisterwijk

Wil je in Oisterwijk aan een fitness doel werken volgens een persoonlijke aanpak, kies dan voor de Fit for Life methode van Personal Fitness Nederland. In ons fitness programma ga je samen met een personal trainer werken aan een fitter lichaam en gezonde leefstijl. Het programma wordt toegespitst op jouw einddoelen. Deze kunnen van fysieke aard zijn maar ook een mentaal karakter hebben. In alle gevallen zorgen wij voor een passende en persoonsgerichte fitness oplossing.

Fitness programma Oisterwijk volgens drie pijlers

Naast een persoonlijke aanpak streven we naar duurzame resultaten. Verwacht daarom geen snelle diëten of korte termijn oplossingen; wij gaan voor permanente effecten waar je ook in de toekomst iets aan hebt. We werken net zozeer aan fitter lichaam als aan een vitale levensstijl en dit doen we volgens drie belangrijke pijlers: gezonde voeding, voldoende beweging en mentale coaching. Door gezamenlijk aan deze drie elementen te werken, bieden we jou een duurzaam fitness traject en een alternatief op reguliere fitness.

Hoe ziet dit fitness traject er precies uit?

Kom je bij ons fitnessen in Oisterwijk dan zul je één op één met een personal trainer aan de slag gaan in onze fitness studio. Soms vinden de trainingen ook plaats in de buitenlucht. Het trainingsprogramma is erg effectief juist omdat het toegespitst is op jouw doelen. Jij en je personal trainer volgen het programma stap voor stap om jouw doelstellingen te behalen. Om je daar nog beter bij te helpen ontvang je wekelijks voedingsadviezen en besteden we aandacht aan je gedachten en mindset.

In Oisterwijk fitnessen: hoe start je?

Ben je enthousiast en wil je eigenlijk zo snel mogelijk aan jouw Fit for Life traject beginnen? Plan dan een gratis intake en gezondheidscheck waarmee we bekijken waar je staat en waar je graag naartoe wilt. Wil je liever eerst de personal trainers ontmoeten of de fitnessruimte bekijken, kom dan gerust eens langs in onze lifestyle- en fitness studio in Oisterwijk.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt