Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Oegstgeest

Een gemiddelde score van 9.5 uit 32 klantenervaringen

bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Oegstgeest

Een gemiddelde score van 9.5 uit 32 klantenervaringen

10
19 september 2022

"Ik voel me fitter dan ooit!"

Kawin

Studio Oegstgeest
9
3 augustus 2022

"Ik heb geen schaamte meer voor m’n lichaam en ik leef daardoor ook dichtbij m’n persoonlijke kernwaarden"

Anouk

Studio Oegstgeest
10
13 oktober 2022

"Positiviteit en motivatie"

Jan-Willem

Studio Oegstgeest
10
29 juni 2022

"Door de perdoonlijke aandacht, advieze en je motiveren bijeen training."

Studio Oegstgeest
10
21 februari 2022

"Door meer structuur en gezondere leefstijl voel ik mij stuk fitter en prettiger!"

Wouter

Studio Oegstgeest
9
19 januari 2022

"Meer energie gekregen door sporten en veel gezond eten"

Silvia te Hennepe-Heijmans

Studio Oegstgeest
10
16 december 2021

"Beter Un min ve,lenmotivatie"

Studio Oegstgeest
8
8 oktober 2021

"Bewustzijn van voeding. Inzicht van EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID."

Shiraz Olivier

Studio Oegstgeest
10
27 september 2021

"Ik ben fitter en ben afgevallen waardoor ik een betere zelfbeeld heb gekregen."

Kawin

Studio Oegstgeest
9
21 september 2021

"Je word en voelt jezelf: Gezonder, fitter en een stuk gelukkiger!"

Patrick

Studio Oegstgeest
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Oegstgeest
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Sophie Ravensbergen
Lifestylecoach van Oegstgeest

Met veel enthousiasme help ik mensen op weg met het behalen van fysieke en persoonlijke doelen. Uit eigen ervaring weet ik hoe veel dit kan bijdragen aan de kwaliteit van je leven. Ik geniet mee van elke mijlpaal die behaald wordt!

 

 

Jeroen Stals
Studiomanager & Lifestylecoach van Oegstgeest

Ik haal mijn energie uit het helpen van mensen met het aannemen van een gezondere levensstijl, dit door middel van lekker sporten en lekker gezond eten! Dat gun je toch iedereen ????!

Personal Training Oegstgeest

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist de eerste stap gezet naar een gezond en fit leven. En wij willen je daar graag bij helpen. We zijn onderdeel van Personal Fitness Nederland en geloven in het Fit For Life-concept. Laat je meenemen in de resultaten die we al bereikt hebben bij anderen.

Krachten bundelen

Wij van Personal Fitness Nederland in Oegstgeest geloven erin dat je door het bundelen van krachten zoveel meer bereikt. We nemen jou als middelpunt en daaromheen bouwen we een plan van aanpak om te komen tot het gewenste resultaat. Of de nadruk nou ligt op gewichtsverlies, een gezondere levensstijl of medische klachten, dankzij een samenspel van de drie factoren beweging, gezonde voeding en mental coaching wordt jouw einddoel gegarandeerd binnen het vooraf geplande tijdsbestek behaald! Lukt dit niet? Dan trainen wij gratis met jou door!* Waar wacht je nog op?

Go for (F)it!

Moe en futloos door het leven gaan hoeft niet langer. Pijnlijke gewrichten of last van je rug of nek gaan tot het verleden behoren. Het overtollige vet zit niet langer meer in de weg en daardoor gaat bewegen ook makkelijker. Je conditie verbetert en dat merk je op alle fronten. Je voelt je levenslustiger en krachtiger en dat straal je ook uit. Wie wil dat nou niet?!

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Concreet werken aan jouw fitness doel in Oegstgeest

Breng je regelmatig tijd in de sportschool door maar ervaar je niet genoeg concrete resultaten, dan past ons Fit for Life fitness programma in Oegstgeest wellicht bij jou. Hierin ga je heel effectief met een personal coach werken aan jouw fitness doel. Wat ons programma uniek maakt is dat we meer doen dan alleen bewegen. We geven je ook voedingsadviezen en mentale coaching zodat je niet alleen lichamelijk en mentaal fitter wordt maar je hele lifestyle gezonder wordt.

Fitness Oegstgeest: resultaten boeken

Juist door onze persoonlijke aanpak kunnen we jou een 100% resultaatgarantie geven op jouw gekozen fitness doel. Kom je in Oegstgeest fitnessen in onze studio dan werk je één op één met jouw personal trainer. Deze trainer leert je de juiste sporttechnieken én zorgt voor een bewegingsplan dat nauw aansluit bij jouw doel. Wij houden je gemotiveerd en je zult ervaren dat je snel lekkerder in je vel gaat zitten.

Waarom kiezen voor Fit for Life?

Kom je bij ons fitnessen in Oegstgeest dan werken we aan jouw lichamelijke fitheid. Daar blijft het echter niet bij. Juist doordat wij beweging combineren met persoonlijke voedingsadviezen en mentale coaching sturen we aan op een vitalere levensstijl. Zo werk je bij ons niet alleen een gezonder lichaam maar ook aan mentale fitheid en aan een gezondere levensstijl. Je zet in op een totaalaanpak én positieve verandering voor de lange termijn. We bieden je meer dan alleen fitness dus.

Wanneer wil je van start gaan?

Ben je enthousiast en wil je eigenlijk direct aan de slag gaan? We bieden je een gratis intake en gezondheidscheck waarin we je fitness doel vast stellen en bekijken waar je nu precies staat. Op basis daarvan kunnen we een Fit for Life programma concreet vorm gaan geven. Wil je liever eerst eens vrijblijvend kennismaken? Wees welkom in onze fitness studio in Oegstgeest.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?