Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.3 uit 24 klantenervaringen

Pascalweg 10, 8071 SE Nunspeet
KVK
69778450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nunspeet. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nunspeet staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nunspeet

Wij zijn meer dan een sportschool in Nunspeet, bij Personal Fitness Nederland Nunspeet train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nunspeet en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Nunspeet voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.3 uit 24 klantenervaringen

Studio Nunspeet
8
9 februari 2022

"Naast fysiek sterker worden ook mentaal sterker worden. Grenzen verleggen, waar ik zelf dacht dat het niet kon... Geweldig..."

Gerdien

Studio Nunspeet
9
9 februari 2022

"Ik voel mij fitter , gemotiveerd om te gaan sporten , fijne coaches, ontspanning , super !!"

Maaike

Studio Nunspeet
8
9 september 2021

"Ze leren je de kracht uit jezelf te halen en jezelf te verbeteren zonder jezelf te vergelijken met anderen."

Studio Nunspeet
10
9 september 2021

"Door de goede begeleiding zowel bij de trainingen als ernaast, de gezelligheid en de positiviteit behaal ik mijn gewenste doel!"

Jade Dammers

Studio Nunspeet
9
2 augustus 2021

"Sinds ik bij personal fitness aan het sporten ben heb ik al zo veel stappen overwonnen door de persoonlijke aandacht en begeleiding die ik hier krijg om uiteindelijk mijn ideale gewicht samen te gaan behalen."

Linda de Ruiter

Studio Nunspeet
8
30 juli 2021

"Ik voel me sterker door de trainingen in kleine, gezellige groepjes in de studio en fitter door het voedingsadvies. Waar nodig word ik met rad en daad bijgestaan door mijn coach en de trainers."

Marina Kroese

Studio Nunspeet
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nunspeet
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Sharona Roke
Lifestylecoach van Nunspeet
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Fitness in Nunspeet is nooit meer hetzelfde door Personal Fitness Nederland

Ben jij helemaal klaar met fitness in Nunspeet doordat je geen resultaten ziet? Dan wordt het tijd om een andere optie te overwegen. Bij Personal Fitness Nederland helpen we je om wél fit te worden door fitness. Met onze personal fitness in Nunspeet zul jij eindelijk over jouw plateau heen kunnen denderen en weer motivatie kunnen halen. Een fit lichaam is geen droom, maar de realiteit dankzij de expertise en begeleiding van onze coaches. Neem daarom snel een kijkje bij ons en ontdek hoe jij een fit lichaam krijgt.

Bij fitness in Nunspeet is een sportschool overbodig geworden

Bij Personal Fitness Nederland geloven we niet langer in sportscholen. Je wordt teveel afgeleid door mensen die praatjes maken, of moet juist wachten om eindelijk met jouw oefeningen aan de slag te kunnen. Dit werkt demotiverend en zal het daardoor vele malen moeilijker maken om fit te worden. Daarom kun je in onze speciale studio’s aan de slag met personal training in Nunspeet. Samen werken we aan jouw fitheid door middel van:

  • De juiste voeding
  • Beweging
  • Mindset en coaching

Maak gebruik van onze garantie

Wij helpen al jarenlang mensen om hun doelen te behalen. Of het nou draait om afvallen, jouw bloeddruk verlagen, spiermassa kweken of naar een wedstrijd toe werken; onze coaches staan voor je klaar om elk van deze soort doelen te behalen. Door onze ervaring weten we precies waar we aan moeten werken. Daardoor ligt het pad naar succes helemaal voor je open. Je krijgt daarom een garantie dat jij tijdens ons proces sterke vooruitgang boekt. Zo kun jij zonder stress met ons aan de slag gaan. Wees daarom niet langer bang en behaal samen met Personal Fitness Nederland al jouw doelen.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?