Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.3 uit 24 klantenervaringen

Pascalweg 10, 8071 SE Nunspeet
KVK
69778450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.3 uit 24 klantenervaringen

10
4 februari 2022

"De trainingen zijn voor Jesse een feestje! Hij vindt het nu belangrijk en leuk om gezond te eten"

Jesse

Studio Nunspeet
8
9 februari 2022

"Naast fysiek sterker worden ook mentaal sterker worden. Grenzen verleggen, waar ik zelf dacht dat het niet kon... Geweldig..."

Gerdien

Studio Nunspeet
9
9 februari 2022

"Ik voel mij fitter , gemotiveerd om te gaan sporten , fijne coaches, ontspanning , super !!"

Maaike

Studio Nunspeet
8
9 september 2021

"Ze leren je de kracht uit jezelf te halen en jezelf te verbeteren zonder jezelf te vergelijken met anderen."

Studio Nunspeet
10
9 september 2021

"Door de goede begeleiding zowel bij de trainingen als ernaast, de gezelligheid en de positiviteit behaal ik mijn gewenste doel!"

Jade Dammers

Studio Nunspeet
9
2 augustus 2021

"Sinds ik bij personal fitness aan het sporten ben heb ik al zo veel stappen overwonnen door de persoonlijke aandacht en begeleiding die ik hier krijg om uiteindelijk mijn ideale gewicht samen te gaan behalen."

Linda de Ruiter

Studio Nunspeet
8
30 juli 2021

"Ik voel me sterker door de trainingen in kleine, gezellige groepjes in de studio en fitter door het voedingsadvies. Waar nodig word ik met rad en daad bijgestaan door mijn coach en de trainers."

Marina Kroese

Studio Nunspeet
10
11 februari 2022

"Steunen, stimuleren, motiveren. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend en de begeleiding is altijd goed."

Nathanja

Studio Nunspeet
8
11 februari 2022

"Personal Fitness is een leuke manier van sporten. Simpel en effectief. In groepsverband maar wel op een kleinschalige manier, wat het erg persoonlijk houd. De sportbegeleiders zij ontzettend leuk, enthousiast en meelevend. Ze denken mee een en motiveren op een inspirerende manier. Het effect si dat we op afvallen en fysiek sterker worden op een manier wat nog niet eerder gelukt is."

Hetty Barneveld

Studio Nunspeet
9
9 februari 2022

"Het bewust bezig zijn met je doelen, en daarbij een leuke training volgen. Je daardoor fitter en beter voelen daar doen we het voor."

Henk Vis

Studio Nunspeet
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nunspeet
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Sharona Roke
Lifestylecoach van Nunspeet
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Fitness in Nunspeet is nooit meer hetzelfde door Personal Fitness Nederland

Ben jij helemaal klaar met fitness in Nunspeet doordat je geen resultaten ziet? Dan wordt het tijd om een andere optie te overwegen. Bij Personal Fitness Nederland helpen we je om wél fit te worden door fitness. Met onze personal fitness in Nunspeet zul jij eindelijk over jouw plateau heen kunnen denderen en weer motivatie kunnen halen. Een fit lichaam is geen droom, maar de realiteit dankzij de expertise en begeleiding van onze coaches. Neem daarom snel een kijkje bij ons en ontdek hoe jij een fit lichaam krijgt.

Bij fitness in Nunspeet is een sportschool overbodig geworden

Bij Personal Fitness Nederland geloven we niet langer in sportscholen. Je wordt teveel afgeleid door mensen die praatjes maken, of moet juist wachten om eindelijk met jouw oefeningen aan de slag te kunnen. Dit werkt demotiverend en zal het daardoor vele malen moeilijker maken om fit te worden. Daarom kun je in onze speciale studio’s aan de slag met personal training in Nunspeet. Samen werken we aan jouw fitheid door middel van:

  • De juiste voeding
  • Beweging
  • Mindset en coaching

Maak gebruik van onze garantie

Wij helpen al jarenlang mensen om hun doelen te behalen. Of het nou draait om afvallen, jouw bloeddruk verlagen, spiermassa kweken of naar een wedstrijd toe werken; onze coaches staan voor je klaar om elk van deze soort doelen te behalen. Door onze ervaring weten we precies waar we aan moeten werken. Daardoor ligt het pad naar succes helemaal voor je open. Je krijgt daarom een garantie dat jij tijdens ons proces sterke vooruitgang boekt. Zo kun jij zonder stress met ons aan de slag gaan. Wees daarom niet langer bang en behaal samen met Personal Fitness Nederland al jouw doelen.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?