Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.2 uit 12 klantenervaringen

06 2144 8081
nunspeet@personalfitnessnederland.nl
Pascalweg 10, 8071 SE Nunspeet
KVK
69778450
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Nunspeet

Een gemiddelde score van 9.2 uit 12 klantenervaringen

10
6 dagen geleden

"Lekker voldaan gevoel na het (altijd afwisselend en uitdagend) sporten."

Bernadet

Studio Nunspeet
10
6 dagen geleden

"Lekker voldaan gevoel na het (altijd afwisselend en uitdagend) sporten."

Bernadet

Studio Nunspeet
10
6 dagen geleden

"Lekker voldaan gevoel na het (altijd afwisselend en uitdagend) sporten."

Bernadet

Studio Nunspeet
9
9 september 2021

"Het stilstaan bij de goede dingen, en het bewust zijn van wat je wil en doet.het fitter zijn helpt daar natuurlijk ook bij."

Henk Vis

Studio Nunspeet
8
9 september 2021

"Ze leren je de kracht uit jezelf te halen en jezelf te verbeteren zonder jezelf te vergelijken met anderen."

Studio Nunspeet
10
9 september 2021

"Door de goede begeleiding zowel bij de trainingen als ernaast, de gezelligheid en de positiviteit behaal ik mijn gewenste doel!"

Jade Dammers

Studio Nunspeet
9
26 augustus 2021

"Het complete programma om fitter en vitaler te worden heeft personal fitness in huis"

Nathanja

Studio Nunspeet
9
12 augustus 2021

"Persoonlijke begeleiding is super. Sporten in kleine groepjes vind ik echt fijn."

Jeanet van den Hoorn

Studio Nunspeet
9
12 augustus 2021

"Ik vind het leuk…en past qua training goed ..kleine groepjes en ik ga door wanneer er een mindere periode is…"

Gerrina Haverkamp

Studio Nunspeet
9
12 augustus 2021

"Het is super om onder kundige en enthousiaste begeleiding van twee geweldige coaches met plezier te trainen en mijn doel(en) steeds wat dichterbij te zien komen!"

Joanne Oonk

Studio Nunspeet
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nunspeet
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Marco van Ruler
Studiomanager en Lifestylecoach
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

Dian Rouw
Lifestylecoach van Nunspeet
Mensen blij en gelukkig maken, daar ga ik voor! Mijn aanstekelijke positiviteit en gedragswetenschappelijke achtergrond gebruik ik om je te helpen je leefstijl en gedrag te veranderen voor een fijner, beter en vooral gelukkiger leven!

 

 

Sharona Roke
Lifestylecoach van Nunspeet
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Personal training Nunspeet, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Een aantal kilo’s afvallen en meer zelfvertrouwen? Wil jij je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Nunspeet de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland – Nunspeet kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt!

Resultaat voor het leven – personal training in Nunspeet

Als je zelf al geprobeerd hebt om gezonder te worden of 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het lastig is om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude gewoontes. Onze persoal trainers weten daar alles van en willen je helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Nunspeet lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Nunspeet gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en als voedingsdeskundige zorgen zij ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je bovendien de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Nunspeet stoppen niet tot jij tevreden bent!

Uniek Fit for Life fitness programma in Nunspeet

Van alle fitness programma’s in Nunspeet hanteert Personal Fitness Nederland met het Fit for Life programma de meest complete en persoonlijke aanpak. Wij richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Door deze te combineren met een op maat gemaakt programma specifiek voor jouw persoonlijke doeleinden kunnen wij een 100% succesgarantie aanbieden aan al onze leden. Door bij ons te fitnessen in Nunspeet krijg je gegarandeerd een fitter en gezonder lichaam en dat voor de rest van je leven.

Fitness in Nunspeet begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een gezonder en vitaler lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek met de personal trainer. We geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Nunspeet, je wordt voorgesteld aan het team en we beoordelen je huidige gezondheid, bloeddruk en conditie. Ook bespreken we mogelijke blessures en jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen wilt bereiken.

Altijd een persoonlijke aanpak

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk beweeg- en voedingsplan. Onze drie pijlers staan centraal en alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Mentale kracht is namelijk essentieel voor succes.

Wij zijn tevreden als jij dat bent

Voor al onze leden hanteren wij een 100% resultaatgarantie. Dat betekent dat we er samen voor zorgen dat jij de voorafgestelde doelstellingen ook daadwerkelijk behaalt. Indien dat niet lukt binnen de gestelde tijd, dan gaan we kosteloos verder met trainen en coachen tot je wel over de finishlijn komt. Bij Personal Fitness Nederland – Nunspeet weten we niet wat opgeven is en helpen we iedereen aan een gezonder en fitter lichaam.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt