Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nijmegen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 12 klantenervaringen

06 3969 0401
nijmegen@personalfitnessnederland.nl
Van der Brugghenstraat 3, 6511 SL Nijmegen
KVK
75038269
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Nijmegen

Een gemiddelde score van 9.4 uit 12 klantenervaringen

10
6 oktober 2021

"Karin 2.0 is geboren! Ik voel me zo gelukkig! "

Karin

Studio Nijmegen
9
18 september 2021

"Giuliana is een coach die heel goed weet wat past bij mij als deelnemer. Op een goede manier vertelt ze over betere voeding, geeft maatwerk wat juist tot betere resultaten leidt. Ze motiveert en daagt je uit dat extra stapje te zetten om de doelen te behalen. En lukt het een week niet, even een stapje terug en daarna gemotiveerd twee vooruit. Haar trainingen zijn iedere week weer afwisselend waarbij je op ieder niveau ook goed mee kan doen. Ik ben blij dat ik voor dit plan gekozen heb, het heeft mij veel geleerd en was een aanvulling in mijn transformatie om 30 kg af te vallen."

Jeroen

Studio Nijmegen
10
14 juni 2021

"Ik voel me veel gezonder en fitter dan voorheen. Ik heb mijn streefgewicht behaald en voel me erg goed. Mede dankzij de begeleiding van mijn coach heb ik dit doel kunnen bereiken. Zonder deze begeleiding en adviezen was het me zeker niet gelukt. Super bedankt Giuliana."

Theo Verriet

Studio Nijmegen
10
17 april 2021

"Door de juiste begeleiding en inzichten te geven, heb ik nu de handvatten om zelf met deze levensstijl verder te gaan!"

Karin

Studio Nijmegen
10
17 april 2021

"Het helpt mij, door middel van de ondersteuning van mijn coach, om mijn mindset te veranderen en motivatie te krijgen, die ik alleen niet zou kunnen krijgen. Ik krijg hierdoor meer zelfvertrouwen."

Marije

Studio Nijmegen
10
16 april 2021

"Door me beter in mijn lichaam te voelen."

Tessa Verlaan-Valk

Studio Nijmegen
10
16 april 2021

"Door met mijn lijf bezig te zijn (krachttraining, bewegen, gezonde voeding en motiverende coachgesprekken) sta ik vrolijker en meer zelfverzekerd in het leven. Zo kan ik tegenslag beter aan en kan ik voor anderen ook klaarstaan en echt wat betekenen."

Marieke Thomassen

Studio Nijmegen
10
12 maart 2021

"1 zin?? Dat is niet te doen. Het is het totaal pakket, sporten, anders eten (zonder suiker en toch zo lekker) en mental coaching. Begrip, motivatie van mijn coach, ze is de beste! Zoveel geleerd over voeding, over bewegen en dat het getal op de weegschaal niet alles zegt. Ik voel mij zoveel beter, fitter en volgens mij niet eerder zoveel energie gehad. Ehm, ik zei het al, 1 zin, dat is niet te doen ;)"

Lisan

Studio Nijmegen
9
12 maart 2021

"Voor mij draagt Personal Fitness Nederland bij aan een betere kwaliteit van leven en geluk, omdat ik leer om een balans te vinden in eten, sporten en vrije tijd. Door mijn coach word ik bewust hoe ik hiermee moet omgaan en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Ook vind ik het fijn dat ik er zelf veel inspraak in heb en dat er samen wordt gekeken naar mijn balans. Op deze manier levert dit bijdrage aan een betere kwaliteit van leven en mijn eigen geluk!!"

Carlijn Brandts

Studio Nijmegen
9
12 maart 2021

"Hoe om te gaan met moeilijke situaties, fijne begeleiding en altijd een luisterend oor."

Studio Nijmegen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nijmegen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Giuliana van de Ven
Studiomanager van Nijmegen

Mijn missie? Jou helpen bij het bereiken van jouw geluk door beweging, voeding én mentale gezondheid via een persoonlijk plan. Met mijn master in de psychologie help ik je op weg naar een blijvende verandering in jouw leefstijl.

Bewegen, gezond eten en coaching: personal training in Nijmegen voor levenslang succes

Ons personal training programma in Nijmegen zet jouw leven op de kop. Ben jij het zat om geen energie te hebben, om altijd gestrest te zijn, om extra kilo’s mee te slepen of om een slechte conditie te hebben? Dan zijn er vaak drie oorzaken, namelijk te weinig bewegen, ongezond eten en een gebrek aan mentale kracht. In ons Fit for Life programma besteden we aandacht aan deze drie punten en geven we je de tools waarmee jij jouw doeleinden behaalt. Wij geven een 100% succesgarantie, stoppen niet tot jij je doelen bereikt hebt en de rest van je leven van de resultaten geniet.

Personal training in Nijmegen voor een fitter lichaam

Het is ons doel om jou gezonder te maken en ons Fit for Life programma is zo samengesteld dat alle aspecten van jouw gezondheid worden behandeld. Onze personal trainer in Nijmegen zal eerst met je in gesprek zijn over wat je wilt bereiken en wat een fitter lichaam voor jou betekent. Misschien wil je minder stress ervaren, conditie of spieren opbouwen, van fysieke klachten afkomen of je hoge bloeddruk verlagen. Wat ook jouw definitie van een fitter lichaam, met personal training in Nijmegen bereik je deze doelen en kijk je nooit meer terug.

Waar levens veranderen

Wij maken voor jou een persoonlijk en realistisch plan, met doelen die bereikt worden en motivatie tot het eind. Samen met onze personal trainer in Nijmegen trek je de fitness studio in en elke week worden je mindset coaching en voedingsadviezen besproken en geëvalueerd. Van ons krijg je geen bewegingsplan, maar een leefstijl programma. We reiken je alle tools aan die je nodig hebt om hier een succes van te maken. Voeg hier je eigen inzet aan toe en de formule is compleet.

Fitness in Nijmegen met een levenslang resultaat

Te weinig beweging, slechte eetgewoonten en stress zijn de belangrijkste oorzaken van overgewicht en ons Fit for Life fitness programma in Nijmegen richt zich exact op die gebieden. Onze personal trainers leveren op maat gemaakte trainingen aan, onze voedseldeskundigen geven je de kennis die je nodig hebt om gebalanceerd te eten en met onze mental coaching kun jij elke uitdaging aan. Onze 100% resultaatgarantie is niet gericht op successen op de korte termijn, maar op een gezonder en fitter leven. Fitnessen bij ons is een complete ervaring en dus verre van standaard.

Fit for Life fitness in Nijmegen

Fitnessen in Nijmegen met Fit for Life betekent dat je alle tools krijgt om de slechte gewoonten in je leven aan de kant te zetten en daarvoor goede gewoonten aan te nemen. Je krijgt een personal trainer aangewezen die bij je past en waarmee je uitdagende en gevarieerde sessies doet. Van onze voedingsdeskundigen krijg je op maat gemaakte lijsten. Ook op mentaal vlak zorgen we dat je al deze uitdagingen en veranderingen aan kunt en er een succes van maakt.

100% resultaatgarantie

Na een vrijblijvend intakegesprek krijg je van ons een op maat gemaakt plan. We bieden al onze leden die fitnessen in Nijmegen een resultaatgarantie aan. Dat betekent dat we niet stoppen tot jij je doeleinden hebt bereikt. Is je plan afgelopen en ben je er nog niet, dan gaan we kosteloos door tot je over de finish bent.

Langdurig resultaat

Omdat we met ons Fit for Life fitness programma in Nijmegen de oorzaken aanpakken en niet de gevolgen, kun je rekenen op een langdurig resultaat. Je nieuwe gewoonten worden tweede natuur en gewichtsverlies volgt vanzelf. Het gevolg is een gezonder leven, een fitter lichaam boordevol energie en minder stress en depressie. Kom dus bij ons langs in Nijmegen om onze studio te bekijken, om het team te ontmoeten en word ook de beste versie van jezelf.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt