Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

Melkrijder 17B, 3861 SG Nijkerk
KVK
81074972
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

10
8 april 2021

"Door de juiste coaching in combinatie met het voedingsschema bereik ik mijn doel om af te vallen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en ben gemotiveerd om door te gaan met afvallen."

Simone Thomassen

Studio Nijkerk
8
8 april 2021

"Door het complete traject, voel ik mij op alle vlakken stukken beter. Ik ben en leef nu al veel gezonder. Dit is een leefstijl die ik altijd kan vast kan blijven houden"

Johanna de Meijer

Studio Nijkerk
10
8 april 2021

"ik heb op mijn eigen tempo het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden en daar pluk ik dagelijks de vruchten van."

Annelies van den Brink

Studio Nijkerk
10
8 april 2021

"Als ik terugkijk op vorig jaar sta ik nu al een stuk positiever en fitter in het leven en kan ik beter met emotionele situaties omgaan."

Maria Struik

Studio Nijkerk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nijkerk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Fitness in Nijkerk jouw pondjes weg

Het wordt tijd om met fitness in Nijkerk aan de slag te gaan. Maar dan moet je dit wel op de goede manier doen. Er liggen namelijk vele obstakels op de loer die je in de weg kunnen zitten op weg naar een beter lichaam. Daarbij is de juiste begeleiding een uitstekende manier om verspilde tijd en moeite te voorkomen. Wij van Personal Fitness Nederland zijn daarbij jouw gids naar een fitter lichaam krijgen aan de hand van fitness in Nijkerk. Aan de hand van onze coaches leer je straks alles over:

● Beweging
● Mindset en coaching
● Voeding

Fitness in Nijkerk in onze hypermoderne fitness studio’s

Wij staan erom bekend dat een personal training in Nijkerk niet in een sportschool, maar op een andere locatie wordt gegeven. Wij beschikken namelijk over hypermoderne fitness studio’s. Daardoor heb je straks samen met je coach toegang tot de beste fitnessapparatuur die je momenteel kunt vinden. Wij vinden dat als je iets doet, je het dan ook meteen goed moet doen. Dit geldt al helemaal voor personal fitness in Nijkerk. Je hebt deze studio’s helemaal voor jezelf, dus wees niet bang en ga helemaal los tijdens jouw trainingen.

Een garantie die je geruststelt

Ben jij nog steeds niet volledig overtuigd? We snappen dat je sceptisch bent. Er zijn immers talloze anderen die hetzelfde beloven. Maar wij zijn zo zeker van onze zaak dat je via de trainingen van Personal Fitness Nederland een fit lichaam krijgt, dat we een garantie hebben. Bij ons wordt namelijk iedereen fitter. En als jij onverhoopt toch de eerste wordt die dit niet voor elkaar krijgt? Maak je geen zorgen, je krijgt immers dan jouw investering terug. Je hebt dus niets te verliezen. Boek daarom nu een sessie bij ons.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?