Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

06 2952 3412
nijkerk@personalfitnessnederland.nl
Melkrijder 17B, 3861 SG Nijkerk
KVK
81074972
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Nijkerk

Een gemiddelde score van 9.5 uit 4 klantenervaringen

10
8 april 2021

"Door de juiste coaching in combinatie met het voedingsschema bereik ik mijn doel om af te vallen. Hierdoor zit ik beter in mijn vel en ben gemotiveerd om door te gaan met afvallen."

Simone Thomassen

Studio Nijkerk
8
8 april 2021

"Door het complete traject, voel ik mij op alle vlakken stukken beter. Ik ben en leef nu al veel gezonder. Dit is een leefstijl die ik altijd kan vast kan blijven houden"

Johanna de Meijer

Studio Nijkerk
10
8 april 2021

"ik heb op mijn eigen tempo het vertrouwen in mijn lichaam terug gevonden en daar pluk ik dagelijks de vruchten van."

Annelies van den Brink

Studio Nijkerk
10
8 april 2021

"Als ik terugkijk op vorig jaar sta ik nu al een stuk positiever en fitter in het leven en kan ik beter met emotionele situaties omgaan."

Maria Struik

Studio Nijkerk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nijkerk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Personal Training Nijkerk

Ben je op zoek naar een sportschool omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kies voor onze studio in Nijkerk in plaats van een massale sportschool. Bij Personal Fitness Nederland – Nijkerk geloven we in je en geven we je een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven kan. Doorbreek dan jouw ingesleten, slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl.

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Nijkerk hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. Dit in combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsschema, staat er niets meer in de weg om jouw einddoel te behalen. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en levenslustige nieuwe jij. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland – Nijkerk maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij telkens een high five als je weer een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Nijkerk

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een sportschool in Nijkerk? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness Nijkerk: een duurzame boost voor je gezondheid

Kan jouw gezondheid wel een boost gebruiken én streef je naar blijvend resultaat, dan past ons Fit for Life fitness programma in Nijkerk heel goed bij jou. Bij Personal Fitness Nederland helpen we dagelijks mensen die niet alleen een fitter lijf willen maar een gezondere levensstijl wensen. Ons fitness programma richt zich precies daar op door niet alleen te werken aan beweging maar ook aan voeding en mindset. Deze drie pijlers vormen de ruggengraat van onze gepersonaliseerde fitness programma’s.

Werken aan jouw streefdoel met fitness in Nijkerk

Kies je ervoor om bij ons te fitnessen in Nijkerk dan kies je niet voor een standaard fitness programma in de sportschool. Bij ons krijg je één op één begeleiding van een personal trainer. Samen met deze coach stel jij jouw streefdoel vast. Vervolgens werken jullie als team samen om dit doel te behalen. Jouw doel kan te maken hebben met afvallen, aankomen, nieuwe energie krijgen, werken aan stress klachten of blessures; wij zorgen voor een passend programma in onze fitness studio in Nijkerk.

Boek een duurzaam resultaat

Juist doordat wij beweging combineren met voeding en mindset werken we toe naar permanente resultaten. We willen dat jij je blijvend gezonder, fitter en gelukkiger voelt. Bij ons krijg je naast bewegingsschema’s daarom ook persoonlijke voedingsadviezen en mentale coaching. Door deze persoonlijke en totale aanpak garanderen we jou het gewenste resultaat op je streefdoel.

Fitnessen Nijkerk: wanneer wil je beginnen?

Wil jij je graag fitter en gezonder voelen en spreekt ons programma je aan? Plan dan een gratis intake en gezondheidscheck bij ons in. We kijken dan meteen hoe je gezondheid er op dit moment voor staat en waar je naartoe wilt werken. Wil je liever eerst eens kennismaken met onze personal trainers en de fitnessruimte bekijken? Wees welkom in onze studio in Nijkerk.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt