Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nieuwegein

Een gemiddelde score van 9 uit 28 klantenervaringen

Weverstedehof 4a, 3431 HR Nieuwegein
KVK
32157706
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Nieuwegein

Een gemiddelde score van 9 uit 28 klantenervaringen

10
1 juli 2021

"na deze 13 weken coaching voel ik mij veel fitter en zit ik lekkerder in mijn vel. Heel goed resultaat gehaald maar kan altijd beter!"

Danielle van Beers

Studio Nieuwegein
10
20 mei 2021

"Ik heb binnen 6 weken al een betere conditie opgebouwd en minder in vetpercentage en meer spiermassa, dat was mijn doel binnen 13 weken en nu binnen 6 weken heb ik al wat meer bereikt, en het is fijn dat je een voeding app achter de hand hebt om alles bij te houden!"

Danielle van Beers

Studio Nieuwegein
9
8 april 2021

"om mij in te laten zien dat bewegen en gezonden voeding juist gezond is voor jezelf waardoor je een gezonde lichaam krijgt en positief blijft daardoor blijf je geloven in jezelf vertrouwen"

Priscilla B;luemink

Studio Nieuwegein
9
24 februari 2021

"ik heb op een haalbaar niveau mijn doelen behaald. goed te doen en eigenlijk niets voor hoeven te laten. ik weet nu hoe ik goed voor mijzelf kan zorgen op gewicht kan blijven maar ook kan genieten van iets lekkers."

Lytske Wesselius

Studio Nieuwegein
9
5 augustus 2022

"Ik begin weer een gevoel van fitheid te voelen."

mariele

Studio Nieuwegein
9
22 april 2022

"Ik zat niet lekker in mijn vel en het lukte me zelf niet om de knop te vinden om de verandering in gang te zetten. Met behulp van Mijn coach Tineke lukte dit wel. Ik wilde afvallen, gezond eten, vet verbranden en spierkracht opbouwen."

Sonja

Studio Nieuwegein
8
13 april 2022

"Het heeft mij een andere kijk op mijn gezondheid gegeven. Om op een leuke en sportieve manier zo met je gezondheid bezig te zijn"

Rosanne

Studio Nieuwegein
10
1 oktober 2021

"Zeer goede begeleiding mijn doel in zestien weken meer dan bereikt een aanrader"

Tine Sleurink

Studio Nieuwegein
10
20 juli 2021

"Door het sporten voel ik mij fitter en dus lekker in mijn vel. Daarbij ook afgevallen, waardoor ik mij ook fijner voel. En fijne coaching met goede tips door Tineke."

Beb Jongerius

Studio Nieuwegein
9
26 mei 2021

"Het bewust worden van mijn eet- en beweeggedrag heeft mij grip gegeven op de keuzes die ik dagelijks maak."

Karen van Dijen

Studio Nieuwegein
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nieuwegein
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Laura Peters
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Nieuwegein

Zoals het leven soms veel verrassingen kent, ben ik ervan overtuigd dat je zelf een positieve wending kan geven aan deze verrassingen. Jouw leven mag vol zitten met jouw doelen, en jíj kunt deze behalen. Ik ondersteun je hierbij!

Pim Posdijk
Studiomanager van Utrecht Noord & Nieuwegein

Ik vind het geweldig te zien hoe onze klanten hard werken aan hun gezondheid en vitaliteit en wat een voldoening het behalen van hun resultaten geeft. Iedereen zo gezond en fit als mogelijk is, daar stop ik al mijn energie in!

Tineke Honkoop
Lifestylecoach van Nieuwegein

Het is mijn doel om mensen, die zelf niet de kennis en motivatie hebben, te helpen naar een gezonde en fittere levensstijl. Dit doe ik al een aantal jaar met heel veel plezier met persoonlijke begeleiding maar ook met de groepslessen die ik daarnaast nog geef.

Roy Eckringa
Lifestylecoach van Utrecht Noord & Nieuwegein

Samen werken we oplossingsgericht aan jouw persoonlijke doelen. Ieder mens heeft eigenschappen met valkuilen en kwaliteiten, ik help je graag bij het vinden van jouw kracht en motivatie.

 

 

Voorgoed een fitter lichaam met personal training in Nieuwegein

Met het personal training Nieuwegein Fit for Life programma krijg jij een fitter lichaam en dat bedoelen we dan in de breedste zin van het woord. Als je veel beweegt maar slecht eet, dan ziet je lichaam er wel fit uit, maar is dit van binnen eigenlijk niet. Mentale gezondheid komt hier ook bij kijken, want als je veel stress hebt of depressief bent, dan is je lichaam niet fit. Een fitter lichaam bij het Fit for Life programma betekent dat je zowel van binnen als van buiten gezond bent en dat je mentaal en fysiek sterk bent. En dat realiseren we door drie pijlers te handhaven.

Drie pijlers bij personal training in Nieuwegein

De pijlers uit ons Fit for Life programma kunnen niet zonder elkaar en vormen samen een krachtige methode waarmee jij slechte gewoonten doorbreekt en je doelstellingen bereikt. Bewegen, gezond eten en mentale gezondheid zijn dan essentieel bij personal fitness en dat is precies waar we ons op richten. Onze personal trainer in Nieuwegein neemt je door een uitdagend en gevarieerd trainingsprogramma waarmee je lichaam zichtbaar sterker en beter gevormd wordt. We gebruiken een voedingsdeskundige die ervoor zorgt dat je ook gezond eten in je lichaam doet en deze de juiste brandstoffen geeft. Onze mental coach geeft je de mentale kracht om verleidingen, terugvallen en tegenslagen te weerstaan. Hier heb je wat aan tijdens het programma, maar ook in het dagelijkse leven.

Je doelstellingen worden bereikt met personal fitness

Wij van Personal Fitness Nederland kunnen met trots zeggen dat we zeker weten dat wij samen jouw doelstellingen kunnen bereiken. Jij geeft aan wat je van ons verwacht en wij maken een plan waarmee dat te realiseren is. Bij personal training in Nieuwegein is jouw inzet natuurlijk ook vereist, maar de kans van slagen is veel groter. Maak eindelijk korte metten met jouw slechte gewoontes en zet samen met je personal trainer in Nieuwegein, je voedingsdeskundige en je coach de eerste stap richting een fitter lichaam.

Fitness in Nieuwegein: bewegen, gezond eten en mental coaching

Ons Fit for Life fitness programma in Nieuwgein is gebaseerd op het feit dat een fit lichaam niet alleen een lichaam is dat beweging krijgt. Voldoende bewegen is belangrijk, maar heeft veel meer effect als je daarbij ook gezond en gebalanceerd eet. Daarnaast heb je de mentale kracht nodig om je grenzen te verleggen, om verleidingen te weerstaan en om stress en depressies de baas te kunnen. Voor iedereen die komt fitnessen in Nieuwegein is een fitter lichaam ons doel, en dan bedoelen we fit van binnen en van buiten evenals mentale- en fysieke fitheid.

Fitness in Nieuwegein met drie pijlers

Om een volledig fit lichaam te hebben moet je dus voldoende bewegen, gebalanceerd eten en mentaal gezond zijn. Dat zijn dan ook de drie pijlers die wij hanteren in ons Fit for Life fitness programma in Nieuwegein. Hiermee zijn we anders dan andere fitness programma’s want wij bieden je een totaaloplossing voor een gezonder leven op de lange termijn. Gewichtsverlies en vermindering van gezondheidsklachten volgen dan vanzelf.

Onze specialisten staan voor je klaar in Nieuwegein

In onze lifestyle en fitnessstudio staat een team voor je klaar dat jou helpt je doeleinden te bereiken. Je krijgt een gecertificeerde personal trainer voor uitdagende en afwisselende sessies, binnen en buiten. De ervaren voedingsdeskundige stelt op maat gemaakte voedingslijsten voor je op waarmee je direct naar de supermarkt kunt. Mental coaching wordt gedaan op zo’n manier dat jouw drempels worden verlaagd en de weg naar de eindstreep zichtbaar wordt.

Onze resultaatgarantie

Wij hebben zo veel vertrouwen in ons Fit for Life programma dat we iedereen die bij ons komt fitnessen in Nieuwegein een resultaatgarantie aanbieden. We hebben nog nooit van opgeven gehoord en dat betekent dat jij bij ons je doelen haalt. Schrijf je daarom nu in voor een vrijblijvend intakegesprek en je zet de eerste stap richting een fitter lichaam en een energieker leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?