Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Nieuw-Vennep

Westerdreef 5b, 2152 CS Nieuw-Vennep
KVK
87971666
Personal Fitness Nederland personal training
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nieuw-Vennep
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Michael Wittenberg
Lifestylecoach van Nieuw-Vennep

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Fitness in Nieuw Vennep met de revolutionaire methode van Personal Fitness Nederland

Fitness in Nieuw Vennep werkt helaas niet voor iedereen. Dit komt doordat je misschien een methode en aanpak gebruikt die niet goed bij je past. Daarom is het tijd voor een andere manier van fitness in Nieuw Vennep, namelijk personal fitness in Nieuw Vennep waar jij wél vooruitgang boekt. Bij Personal Fitness Nederland leren we je onze revolutionaire methodes om jouw lichaam fit te maken. Ook voor afvallen kun je bij ons terecht. Wij hebben al duizenden mensen geholpen, waardoor wij ook jou gegarandeerd op weg kunnen helpen naar een gezonder lichaam.

Fitness in Nieuwe Vennep aan de hand van onze drie pijlers

Onze revolutionaire methode is gebaseerd op drie pijlers. Wanneer jij via onze coaching alle pijlers beheerst, wordt jouw lichaam gegarandeerd fit. Zo beheers jij via onze werkende voedingsschema’s de pijler van voeding compleet. Zeg maar dag tegen hongerige dagen of een teveel aan calorieën. Via onze pijler van mindset en coaching word jij ook mentaal ijzersterk. Daardoor sla jij nooit meer een training over. En natuurlijk zul jij als meester van de pijler van beweging de perfecte techniek hebben bij het uitvoeren van jouw oefeningen.

Een sportschool is overbodig geworden

Wij van Personal Fitness Nederland zijn gestopt met het geloven in sportscholen. Wanneer jij een personal training in Nieuw Vennep volgt van ons, zul je daarom hard aan de slag gaan in onze fitness studio’s. Je hoeft nooit meer te wachten op iemand anders of schaamte te hebben bij een oefening die nieuwe voor je is. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar een fitter lichaam. Begin daarom snel met jouw nieuwe fitness avontuur via Personal Fitness Nederland en neem contact met ons op.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?