Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Naaldwijk

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

06 1818 3575
naaldwijk@personalfitnessnederland.nl
Dreesplein 1, 2672 EA Naaldwijk
KVK
73559768
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Naaldwijk

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

9
20 maart 2021

"Ik voel me fitter en meer energie! Zie dat m'n lichaam verandert en voel me daarom ook zekerder."

Sandra

Studio Naaldwijk
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Naaldwijk
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Tom van Hattem
Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Met mijn achtergrond in de vechtsport, heb ik een echte winnersmentaliteit. Ik denk graag met mensen mee; oplossingsgericht. Waar jij zelf al jaren tegen de muur loopt, open ik een ander perspectief. Samen vinden we de weg.

 

 

 

 

Isabel da Cruz
Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Anderen omschrijven mij als gevoelsmens, want ik ben bijzonder geïnteresseerd in elk individu. Mijn missie is jouw doel en ik zal alles op alles zetten om jou hierin te coachen.

 

 

 

 

Macy Winkler
Studiomanager en Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Wanneer je je hart volgt, ontdek je dat alles binnen handbereik ligt. Met de juiste mindset en de WIL om je doel te bereiken, ga je 100% slagen!

 

 

 

 

Melangelo Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

Met ongekende discipline heb ik op jonge leeftijd het roer omgegooid. De combinatie van sporten, voeding en de juiste mindset heeft mij zowel fysiek als mentaal fit gemaakt. Nu jij nog!

 

 

 

 

Anouschka Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Naaldwijk en Poeldijk

De combinatie van topsporter en psycholoog, maakt mij een ervaren coach die graag speels te werk gaat. Geen doel is voor mij te gek, ik ga de uitdaging graag aan!

 

 

 

 

Personal Training Naaldwijk

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen.

Blijvend resultaat met personal trainer

Bij Personal Fitness Nederland – Naaldwijk werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige​ en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

De voordelen van een personal trainer

✔ Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige​. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Ja, ik wil alle startinformatie ontvangen ↓

Start nu met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland op weg naar een gezond, fit en energiek lichaam. Maak gebruik van onze tijdelijke actie waarbij je GRATIS een week bij ons kunt sporten. Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op.

Fitness Naaldwijk: blijvend jouw persoonlijke fitheid verbeteren

Zit je niet goed in je vel en zou je willen werken aan je lichamelijke en mentale fitness, dan bieden we jou een persoonlijk fitness programma in Naaldwijk. Bij Personal Fitness Nederland werken we heel gericht aan jouw doelstellingen door je te koppelen aan een persoonlijke coach. Je conditie verbeteren? Werken aan mentale klachten? Een sterker lichaam krijgen? Of de energie meer voelen stromen? Wij gaan je helpen dit op duurzame wijze te bereiken. Hoe? Met ons Fit for Life programma.

Fit for Life fitness programma in Naaldwijk

In onze Fit for Life programma’s zetten we zoals de naam al weggeeft in op levenslange resultaten. We gaan niet voor snelle oplossingen maar het creëren van een blijvend vitale levensstijl. Dit doen we door ons te richten op drie belangrijke pijlers: voeding, beweging en mindset. Deze drie elementen vormen de succesformule achter onze programma’s. De totaalaanpak zorgt ervoor dat je geen kortstondige succesjes boekt maar je blijvend gezonder en fitter zult voelen.

Goed alternatief op de sportschool

Kom je bij ons fitnessen in Naaldwijk dan kies je voor een alternatief op de reguliere sportschool. Onze studio’s zijn niet ingericht met zware apparatuur. Bij Personal Fitness Nederland werken we met functioneel fitnessmateriaal waarvan je direct de voordelen in je dagelijks leven ondervindt. Daarbij vinden de trainingen altijd in één op één settingen plaats, in de studio of lekker in de buitenlucht. Zo is er altijd volledige aandacht voor het behalen jouw persoonlijke doelstellingen.

Resultaat is gegarandeerd

Juist door de hoge mate van persoonlijke begeleiding en een totaalaanpak waarin voeding, beweging en mentale coaching hand in hand gaan, is de slagingskans jouw doel te behalen heel erg groot. We geven dan ook een 100% resultaatgarantie wanneer je bij ons in Naaldwijk komt fitnessen. Wil je ook direct beginnen met werken aan een fitte geest in een fit lichaam, kies dan voor ons unieke programma in onze fitness studio in Naaldwijk.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt