Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Meppel

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

06 4287 4541
meppel@personalfitnessnederland.nl
Oeverlandenweg 2, 7944 HZ Meppel
KVK
74312855
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Meppel

Een gemiddelde score van 9 uit 1 klantenervaringen

9
1 dag geleden

"Ik kruip uit m"n schulp"

Hans Spraakman

Studio Meppel
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Meppel
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Personal training Meppel, word Fit for Life

Wil jij meer energie? 5, 10 of 15+ kg afvallen of aankomen? Meer zelfvertrouwen krijgen of werken aan een goede weerstand? Of juist je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Meppel de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak gegarandeerd ervoor zorgen dat jij je gezondheidsdoelstellingen nu wél behaald! Bij Personal Fitness Nederland – Meppel kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we laten jou ervaren hoe jij de rest van je leven een gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt en niet voor even!

Resultaat voor het leven – personal training in Meppel

Als je zelf al geprobeerd hebt om 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het erg lastig kan zijn om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je probeert het, maar op de één of andere manier val je altijd weer terug in je oude ongezonde gewoonten. Onze personal trainers weten daar alles van en hebben ruime ervaring om jou te helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe gezonde gewoonten aan te nemen. Dat doen we door ons bij Personal Fitness Nederand – Meppel te richten op drie pijlers die als een rode draad door al onze persoonlijke personal training Fit for Life programma’s lopen.

Drie succespijlers: voldoende bewegen, gezonde voeding en mental coaching

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Meppel gaan samen met jou niet alleen werken aan je fysieke gezondheid want ze zorgen er ook voor dat je ook mentaal goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Meppel stoppen niet tot jij tevreden bent en garanderen 100% garantie op voorafgestelde doelen!

Een intakegesprek en gratis proefweek in Meppel

Kom bij ons langs voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze studio. Je ziet dan onze studio, je maakt kennis met ons team en je huidige situatie en jouw doelstellingen worden besproken. Schrijf je in voor de gratis proefweek en zet de eerste stap richting een fitter, gezonder en gelukkikger leven.

Fitness in Meppel voor een fitter leven

Ben jij op zoek naar een goede fitness school in Meppel die werkt met een persoonlijke en complete aanpak? Dan ben je ons van Personal Fitness Nederland aan het juiste adres! Wij zijn geen standaard fitness studio, want wij werken met ons wetenschappelijk bewezen Fit for Life programma, Hierdoor gaan wij leren hoe jij jouw levensstijl blijvend kan aanpassen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Het doel is een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord. En wij garanderen dat jij hier bij ons in slaagt door onze persoonlijke aanpak en onze wetenschappelijk bewezen Fit for Life methode.

Fitness in Meppel bij Personal Fitness Nederland

Vanaf het moment dat jij bij ons binnenstapt voor een vrijblijvend intakegesprek zal je zien dat wij geen standaard fitness school zijn. Je krijgt een rondleiding, ontmoet het team en we bekijken je huidige gezondheid en fitness niveau. Vervolgens geef jij aan wat je bij ons wilt bereiken. We kiezen een personal trainer voor je uit die daarbij past, onze voedingsdeskundige geeft je op maat gemaakt advies over gezond en gebalanceerd eten en door mental coaching werken we aan je zelfvertrouwen en wilskracht.

Succes gegarandeerd met drie pijlers

Fitnessen bij ons in Meppel betekent dat wij je hoogstpersoonlijk coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Dat doen door drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching te hanteren. Deze pijlers zijn de rode draad door ons Fit for Life programma en helpen je goede gewoonten aan te leren en slechte gewoonten vaarwel te zeggen. Wil je fitnessen in Meppel met persoonlijke begeleiding dan ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres!

100% succesgarantie

Wij zijn overtuigd dat ons programma van jou een fittere, gezondere en gelukkigere versie van jezelf maakt. Een fitter lichaam begint bij ons Fit for Life fitness programma in Meppel. Wij bieden al onze leden een 100% succesgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Waar wacht je nog op? Meld je vrijblijvend aan voor de gratis proefweek en ervaan hoe wij jou kunnen helpen!

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt