Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Lelystad

Een gemiddelde score van 9.2 uit 15 klantenervaringen

Schoepenweg 51G, 8243 PX Lelystad
KVK
65223101
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Aalten

Een gemiddelde score van 9.2 uit 15 klantenervaringen

10
30 oktober 2021

"Ik voel mij beter en fitter. Je staat er sterker in het leven door"

Bas Jongmans

Studio Lelystad
9
29 oktober 2021

"Het helpt mij om regelmaat in sporten en gezonde voeding te implementeren in mijn leefstijl."

Laurens

Studio Lelystad
10
29 oktober 2021

"Ik voel mij fitter, minder last van mijn ziekte"

Studio Lelystad
10
29 oktober 2021

"Ik leer eerlijk naar mezelf te kijken, en ook mezelf op de eerste plaats te zetten."

Studio Lelystad
9
28 oktober 2021

"Door Personal Fitness heb ik mijn plezier in het sporten weer terug gevonden. Begeleiding was super en de afwisseling van de verschillende trainers heeft me veel kennis bij gebracht!"

Jiska Vrijlandt

Studio Lelystad
9
10 juni 2021

"Mij word geleerd een leefpatroon te ontwikkelen waarbij ik in een opwaartse spiraal terecht kom, dir invloed heeft op veel aspecten van mijn leven"

Laurens

Studio Lelystad
9
7 juni 2021

"Lekkerder in mijn vel, betere conditie als voorheen"

Marieke

Studio Lelystad
9
2 juni 2021

"Door de motivatiegesprekken en serieus genomen worden"

Studio Lelystad
10
18 mei 2021

"Erg fijn met alle hulp en advies"

Studio Lelystad
8
7 mei 2021
Studio Lelystad
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Aalten
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Dominique Dudink
Lifestylecoach van Lelystad

Het Fit for Life programma heb ik zelf gevolgd voor ik aan de slag ging als personal coach en het heeft mij enorm vooruit geholpen. Ik sta daarom echt achter ons programma en ik wil nu dolgraag graag jou helpen!

 

 

 

Personal training Lelystad: voor een energiek en gelukkig leven

Personal training Lelystad en Fit for Life is een programma waarbij jij je lichaam fitter maakt. Een gezond lichaam een lichaam is dat beweging krijgt, dat gezond eten verwerkt en dat rustig en gelukkig is. Stress, ongezonde voeding en te weinig eten zijn allen redenen voor overgewicht, een gebrek aan energie, depressie en gezondheidsklachten.

Fit for Life zorgt er met haar programma voor dat jouw lichaam fit en vitaal wordt en dat doet het door drie pijlers te hanteren. Door de hoeveelheid beweging te verhogen, door voorlichting te geven over gezond eten en door mentale coaching aan te bieden, is gewichtsverlies een logisch en automatisch gevolg.

De drie pijlers bij personal training Lelystad

Onze gecertificeerde personal trainer in Lelystad gaat eerst aan de slag en zorgt ervoor dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt. De sessies zijn uitdagend en gevarieerd en deze vinden zowel binnen in onze eigen studio als buiten plaats. Je krijgt voorlichting en steun over gezond eten en over gebalanceerde maaltijden. Hierdoor zet je je trainingssessies ook kracht bij en gaat het gewichtsverlies sneller. Voor een gelukkig leven met minder stress en veel zelfvertrouwen bieden we mental coaching aan. Kom je verleidingen of tegenslagen tegen, dan kun je deze veel beter aan.

Meer energie en een fitter lichaam

Bij personal training in Lelystad en het Fit for Life programma werken we aan een fitter lichaam voor jou. En dat betekent automatisch een lichaam dat op gewicht is en er slank en sterk uit ziet. Met een fitter lichaam voel jij je beter, heb je meer energie, gaan je stresslevels naar beneden en krijg je zelfvertrouwen. De personal trainer in Lelystad vertelt je hier graag meer over, dus boek een intakegesprek, bespreek je doelstellingen en zet de eerste stap richting een energieker en gelukkiger leven.

Fitness in Lelystad begint bij Fit for Life

Fit for Life is een fitness programma in Lelystad dat zich niet alleen richt op beweging, maar dat een totaaloplossing biedt voor alle redenen waarom je fitter wilt worden. Overgewicht, lichamelijke klachten, herstel van ziekte, een hoge bloeddruk en een slechte conditie zijn allen redenen om meer te gaan bewegen. Ons Fit for Life programma gaat verder dan dat en besluit je bij ons te fitnessen in Lelystad dan geven we je alle tools om al je slechte gewoonten voorgoed uit de weg te helpen. Want te weinig beweging, ongezond eten en mentale onstabiliteit zijn de oorzaken van overgewicht en een groot aantal andere lichamelijke klachten.

Fitness in Lelystad met drie essentiële pijlers

Wij geloven dat ieder fitness programma een veel grotere kans van slagen heeft als het complete plaatje wordt beoordeeld en aangepakt. Daarom hanteren wij in ons Fit for Life programma drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching. Onze lifestyle en fitness studio in Lelystad is ingericht voor motiverende en uitdagende sessies met je eigen personal trainer. Er is ook een voedseldeskundige die je op maat gemaakt advies geeft over gezond eten en gebalanceerde voeding. Door te werken aan mental coaching spring je alle hordes over en race je dit keer vol zelfvertrouwen en wilskracht naar de finish line.

Wij garanderen resultaat

Ons programma biedt een totaaloplossing aan en daarmee is het anders dan de meeste fitness programma’s. Kom je fitnessen in Lelystad bij Personal Fitness Nederland, dan bieden wij je een 100% resultaatgarantie aan. We zullen niet opgeven totdat jij je doeleinden hebt bereikt en blijven je motiveren, coachen en aanmoedigen tot je er bent. Boek daarom vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek, zodat je de studio kunt bekijken, het team kunt ontmoeten en zelf kunt zien wat wij jou te bieden hebben. Van opgeven hebben wij nog nooit gehoord.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?