Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Leidschendam

06 15373586 (Marco) | 06 21523736 (Winod)
info@pf4l.nl
Damlaan 15A, 2265 AL Leidschendam
KVK
75376733
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Leidschendam
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Winod Bansi
Studiomanager van Leidschendam

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Laat jouw fitness in Leidschendam eindelijk haar vruchten afwerpen met Personal Fitness Nederland

Voel jij dat het tijd is om iets te veranderen met jouw fitness in Leidschendam? Dan heb je goed instincten. Jouw lichaam vertelt je namelijk dat je iets extra’s moet doen om een fitter lichaam te krijgen. Wij van Personal fitness hebben een methode ontwikkeld waarmee jij gegarandeerd succes behaalt wat betreft fitter worden. Fitness in Leidschendam is nooit meer hetzelfde wanneer jij bij ons langs komt, dus waar wacht je nog op?

Een sportschool is niet langer nodig voor jouw fitness in Leidschendam

Je hebt bij ons namelijk nooit meer een sportschool nodig voor fitness. Personal fitness in Leidschendam is zeker te doen zonder sportschool, en naar onze mening zelfs beter. In de sportschool heb je namelijk altijd last van mensen. Heb je weleens gehad dat je midden in een oefening zat en mensen je in de weg zaten? In onze fitness studio’s kom je dit probleem nooit tegen. Je hebt namelijk de hele studio voor jezelf, samen met onze coaches. Zo kun je volledig geconcentreerd met jouw lichaam bezig, en echte resultaten boeken. Klinkt dit niet als muziek in je oren?

Drie pijlers die het verschil maken

In onze fitness studio’s, maar ook daarbuiten, ga je aan de slag met de drie pijlers van ons systeem waarmee je fitter wordt. Zo ben jij straks haast een diëtiste door de hoeveelheid kennis die je over voeding hebt. Daarnaast neem jij nooit meer cheat meals en sla jij nooit meer een training over door jouw mentale weerbaarheid aan de hand van onze mindset en coaching. Tot slot til jij straks meer en heb jij minder blessures door de oefeningen die onze coaches aan je gegeven perfect te hebben beheerst.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt