Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Leeuwarden

Een gemiddelde score van 8.8 uit 18 klantenervaringen

Zuiderkruisweg 20E, 8938 AP Leeuwarden
KVK
84215240
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Leeuwarden

Een gemiddelde score van 8.8 uit 18 klantenervaringen

10
19 september 2022

"Ik weet nu dat mijn chronische ziektes niet bepalen wie ik ben!"

Miranda

Studio Leeuwarden
9
14 september 2022

"Ik voel me nu echt een stuk beter!"

Catharina

Studio Leeuwarden
8
3 juli 2021

"Ik voel mij nu al fitter, en dat kan alleen maar beter worden."

Melissa

Studio Leeuwarden
8
30 juni 2021

"Doordat je bewuster met je voeding en beweging bezig bent voel je je in het algemeen beter en fitter"

Studio Leeuwarden
10
24 november 2021

"Voel me vrijer en bewegelijker waardoor ik me zeer happy voel . Een echte aanrader voor een ieder."

Bennie Meinsma

Studio Leeuwarden
9
18 november 2021

"Ik heb meer energie gekregen en vind sporten nu leuk om te doen. Voel me nu veel beter."

Chantal

Studio Leeuwarden
7
18 november 2021

"Dankzij het sporten en de coaching zit ik beter in mijn vel en is mijn zelfbeeld gegroeid"

Daphne

Studio Leeuwarden
8
18 november 2021

"Het is een stok achter de deur om te blijven trainen."

Mark

Studio Leeuwarden
8
18 november 2021

"Ik voel me energieker en zit beter in mijn vel, mentaal en fysiek."

Rebecca

Studio Leeuwarden
9
11 november 2021

"Ik heb heel veel steun aan de begeleiding van Daan, Motiveert en stimuleert"

Marlinde

Studio Leeuwarden
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Leeuwarden
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Daan de Vleeschouwer
Lifestylecoach van Leeuwarden

Naast mijn kwaliteiten als Lifestyle Coach pas ik ook mijn kennis en vaardigheden als diëtist toe om jouw doelen te bereiken. Ik kan niet wachten om hier samen mee aan de slag te gaan!

Nynke Oud
Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeute en ik heb 5 jaar als professioneel volleybalster in het buitenland gespeeld. Nu werk ik met veel plezier met onze klanten naar hun mooie doelen in mijn eigen stadje Sneek (& Leeuwarden)! ????????????

Mart Jansma
Studiomanager & Lifestylecoach van Sneek & Leeuwarden

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Personal training Leeuwarden, word Fit for Life

Wil jij meer energie? Een aantal kilo’s afvallen en meer zelfvertrouwen? Wil jij je conditie verbeteren, sterker worden, meer spiermassa, je slechte gewoontes gedag zeggen en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Leeuwarden de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland – Leeuwarden kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden. Onze doelstelling is dat jij fit voor het leven wordt!

Resultaat voor het leven – personal training in Leeuwarden

Als je zelf al geprobeerd hebt om gezonder te worden of 5, 10 of 15 kilo’s af te vallen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het lastig is om bepaalde slechte gewoonten af te leren. Je spant je in, maar op de één of andere manier val je altijd weer terug in je oude gewoontes. Onze personal trainers weten daar alles van en willen je helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons bij Personal Fitness Nederand – Leeuwarden te richten op drie pijlers die als een rode draad door al onze persoonlijke personal training Fit for Life programma’s lopen.

Voldoende bewegen, gezonde voeding en mental coaching voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezonde voeding en mental coaching. Wij geloven dat deze drie pijlers samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Leeuwarden gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en als voedingsdeskundige zorgen zij ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. Door de mental coaching sessies krijg je bovendien de mentale kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal coaches in Leeuwarden stoppen niet tot jij tevreden bent!

Uniek Fit for Life fitness programma in Leeuwarden

Van alle fitness programma’s in Leeuwarden hanteert Personal Fitness Nederland met het Fit for Life programma de meest complete en persoonlijke aanpak. Wij zijn uniek omdat we ons niet alleen richten op beweging, maar ook op gezond eten en mental coaching. Door deze drie pijlers te combineren met een op maat gemaakt programma dat perfect past bij jou doelen kunnen wij een 100% succesgarantie aanbieden aan al onze leden. Door bij ons te fitnessen in Leeuwarden krijg je gegarandeerd een fitter en gezonder lichaam voor de rest van je leven.

Fitness in Leeuwarden begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een gezonder en vitaler lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek met de personal trainer in onze personal fitness studio. We geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Leeuwarden, je wordt voorgesteld aan het team en we beoordelen je huidige gezondheid, bloeddruk en conditie. Ook bespreken we mogelijke blessures en jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen wilt bereiken.

Altijd een persoonlijke aanpak

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk beweegplan en voedingsplan. Onze drie pijlers staan centraal en alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de persoonlijke trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Mentale kracht is namelijk essentieel voor succes!

Wij zijn tevreden als jij dat bent

Voor al onze leden hanteren wij een 100% resultaatgarantie. Dat betekent dat we er samen voor zorgen dat jij de voorafgestelde doelstellingen ook daadwerkelijk behaalt. Indien dat niet lukt binnen de gestelde tijd, dan gaan we kosteloos verder met trainen en coachen tot je wel over de finishlijn komt. Bij Personal Fitness Nederland – Leeuwarden weten we niet wat opgeven is en helpen we iedereen aan een gezonder en fitter lichaam.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?