Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Krommenie

Een gemiddelde score van 8.8 uit 16 klantenervaringen

06 8368 8480
krommenie@personalfitnessnederland.nl
Zuiderhoofdstraat 12, 1561 AL Krommenie
KVK
74309641
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Krommenie

Een gemiddelde score van 8.8 uit 16 klantenervaringen

9
28 mei 2021

"Passende Coaching bij het behalen van mijn doelen"

Burak

Studio Krommenie
9
28 mei 2021

"Door de coaching en training van Personal Fitness Nederland voel ik me 10x beter, fysiek en mentaal."

Jesse

Studio Krommenie
10
4 mei 2021

"Een geweldige stok achter de deur met enorm veel motivatie aan het werk hiermee"

Niels

Studio Krommenie
10
8 april 2021

"betere conditie"

angelo

Studio Krommenie
9
31 maart 2021

"Ben fitter en lichter en vind sport bijna leuk :)"

Jmu

Studio Krommenie
8
24 maart 2021

"Heb overal weer zin in"

Studio Krommenie
9
12 maart 2021

"Ik voel me beter, sterker en gezonder."

Renate

Studio Krommenie
9
11 maart 2021

"Doordat de combinatie van eten en bewegen als een nieuwe maar vol te houden levensstijl voelt."

Daniël

Studio Krommenie
8
11 maart 2021

"Ik zit lekkerder in mijn vel nu ik meerdere kilo s ben afgevallen door behulp van personal fitness"

Stam

Studio Krommenie
8
11 maart 2021

"Veel beter in mijn vel. Vooruitgang boeken en dat zorgt voor meer kwaliteit en geluk."

Elsbeth

Studio Krommenie
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Krommenie
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Marcel Bartels
Studiomanager & Lifestylecoach van Krommenie

Gedrag veranderen en mentaal & fysiek sterker worden hebben mij een gelukkiger mens gemaakt. Dit gun ik iedereen en daarom zal ik mij maximaal inzetten om samen met jou te werken aan het behalen van jouw doelen!

 

 

Cindy Jansen
Lifestylecoach & Voedingsdeskundige van Krommenie

Mijn passie is mensen inspireren en begeleiden naar een gezonde en vitale leefstijl zodat ze meer energie en geluk ervaren in hun leven.

 

 

Personal Training Krommenie

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Krommenie die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Team Personal Fitness Nederland – Krommenie. Kom langs bij Personal Fitness Nederland in Krommenie en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit Krommenie

Bij Personal Fitness Nederland – Krommenie werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Krommenie, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Krommenie daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Waarom trainen bij een personal trainer in Krommenie?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Jouw personal trainer in Krommenie maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Kom je ook trainen in Krommenie?

Onze personal trainers staan te poppelen om met jou aan de slag te gaan. Laat vandaag nog je contactgegevens achter. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Krommenie.

Werk aan een vitalere levensstijl met fitness in Krommenie

Zou jij je graag op dagelijkse basis fitter en energieker willen voelen, overweeg dan eens ons Fit for Life fitness programma in Krommenie. Met dit fitness programma werk je namelijk niet alleen aan je lichaam maar is er ook aandacht voor je mentale fitheid en je bredere levensstijl. Bij Personal Fitness Nederland sturen wij met dit fitness programma aan op een vitalere lifestyle door te werken aan jouw mindset, jouw eetgewoonten en jouw lichaamsbeweging. We zetten in op een totaalaanpak dus, voor duurzaam resultaat.

Fitness Krommenie: aandacht voor voeding, mindset en beweging

De drie pijlers van ons programma – voeding, beweging en mentale coaching – vormen de basis van jouw fitheidsplan. Kom je in onze studio in Krommenie fitnessen, dan vormt de eerste stap naar een gezonder leven een gezondheidscheck. Zo weten waar je op dit moment staat. Vervolgens bespreken we waar je naartoe wilt. Op basis van jouw streefdoel maken wij een persoonlijk trainingsschema, stellen we voedingsadviezen op en begeleiden we je met mentale coaching.

Je staat er niet alleen voor

Een fitness doel behalen is niet eenvoudig. Je zult af en toe een duwtje in de rug nodig hebben en je kunt moeilijk te doorbreken gewoonten op je pad vinden. In ons Fit for Life fitness programma in Krommenie word je altijd gekoppeld aan een personal coach. Deze kan jou adviseren, motiveren en uitdagen het beste uit jezelf te halen. Met deze certificeerde trainer werk je eveneens aan jouw bewegingsschema in een één op één setting. Zo is er alle aandacht voor jouw ontwikkeling en sta je er nooit alleen voor.

Fitnessen in Krommenie met resultaatgarantie

Kies je voor ons programma dan kies je dus voor een gepersonaliseerd alternatief op reguliere fitness. Juist door onze persoonlijke aanpak garanderen wij je resultaat op je fitness doel. Je fitness doel kan voortkomen uit fysieke of mentale overwegingen. Welk doel je ook hebt, samen zetten we in op het gewenste resultaat.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt