Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Kampen

Een gemiddelde score van 9 uit 3 klantenervaringen

06 4202 0799
kampen@personalfitnessnederland.nl
Industrieweg 3i, 8263 AA Kampen
KVK
78402840
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf
Dit vinden onze klanten in Kampen

Een gemiddelde score van 9 uit 3 klantenervaringen

8
22 april 2021

"Zit beter in mijn vel waardoor je je zekerder gaat voelen"

Studio Kampen
10
22 april 2021

"meer eigenwaarde, meer fitheid, meer energie!"

Berry Wagterveld

Studio Kampen
9
22 april 2021

"Brendon weet mij altijd weer op te beuren en te motiveren als ik niet lekker in mijn vel zit."

Monique van Gelder

Studio Kampen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Kampen
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020!
Matthijs Martens
Studiomanager & Lifestylecoach van Emmen, Kampen & Zwolle

Ik vind het werken met mensen die echt een doel hebben zowel lichamelijk maar ook mentaal ontzettend leuk. Ik ben gespecialiseerd in afvallen, functioneel trainen en spiermassa opbouwen.

 

 

 

 

Brendon Scheepers
Studiomanager van Kampen

Ik vind het fantastisch om met een hands-on-mentaliteit deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. Door de juiste beweging, voeding en coaching help ik jou je persoonlijke doelen te behalen.

 

 

 

 

Personal Training Kampen

Wil jij afvallen, sterker worden of beter in je vel zitten omdat je je al een tijdje slap en futloos voelt? Doorbreek dit patroon en kom naar onze studio in Kampen. Wij geloven in je en geven je leven een gezonde boost zodat jij weer fit door het leven gaat. Doorbreek jouw slechte gewoontes en kies nu voor een gezonde levensstijl! Onze personal coaches staan te popelen om je hierbij te helpen!

Jouw nieuwe ik

In onze studio in Kampen hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke aanpak centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die voor jou is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde en lekkere gerechten. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe jij. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik.

Feel good vibes en sta sterker in je schoenen

Bij Personal Fitness Nederland – Kampen maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen totdat je bij jouw einddoel bent.

Ga ervoor bij Personal Fitness Nederland – Kampen

Wil jij veranderen in een nieuwe jij en ben jij op zoek naar een een personal trainer in Kampen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen. Waar wacht je nog op?! Let’s do this.

Fitness in Kampen met ons Fit for Life programma

Van alle fitness programma’s in Kampen hanteert Fit for Life de meest complete en persoonlijke aanpak. Wij richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Door deze te combineren met een op maat gemaakt programma specifiek voor jouw persoonlijke doeleinden kunnen wij een 100% succesgarantie aanbieden aan al onze leden. Door bij ons te fitnessen in Kampen krijg je een fitter en gezonder lichaam en dat voor de rest van je leven.

Fitness in Kampen begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een fitter lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek. We geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Kampen, je wordt voorgesteld aan het team en we beoordelen je huidige gezondheid en conditie. Jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen in Kampen wilt bereiken.

Een persoonlijke aanpak

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk fitness- en voedingsplan. De drie pijlers staan centraal, maar alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Lichamelijke en mentale kracht zijn essentieel voor je kans van slagen.

Pas tevreden als jij dat bent

Voor al onze leden hanteren wij een 100% resultaatgarantie. Dat betekent dat je je doelstellingen haalt, wat er ook gebeurt. Lukt het je niet om dit binnen de gestelde tijd te doen, dan gaan we kosteloos verder met trainen en coachen tot je wel over de finishlijn komt. Bij Personal Fitness Nederland weten we niet wat opgeven is en helpen we iedereen aan een gezonder en fitter lichaam.

Lees meer

Ga jij hier je doel halen?

Al meer dan 17.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt