Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio IJmuiden

Een gemiddelde score van 9.1 uit 30 klantenervaringen

Marktplein 48, 1972 GC IJmuiden
KVK
85480754
Personal Fitness Nederland personal training
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in IJmuiden

Een gemiddelde score van 9.1 uit 30 klantenervaringen

8
28 februari 2022

"Personal Fitness heeft mij inzicht gegeven in mijn leef gewoontes en deze inzichten hebben geresulteerd in een andere en bewustere levensstijl."

Danny

Studio IJmuiden
8
3 augustus 2021

"Fitter gevoel, consequenter trainen en bewuster met voeding bezig zijn"

Marieke

Studio IJmuiden
10
3 augustus 2021

"Een beter gevoel over mezelf. En een beter beeld in de spiegel"

Kimberly

Studio IJmuiden
9
3 augustus 2021

"Leuke coaching. Leuk matriaal om mee te trainen. Leuke uitgebreide voedings app."

Kim Rietveld

Studio IJmuiden
8
3 augustus 2021

"Fitheid"

Studio IJmuiden
9
3 augustus 2021

"Doorzettings vermogen en fitheid. Andere gezonde leefstijl"

Yvonne

Studio IJmuiden
10
3 augustus 2021

"Door de begeleidimg krijg ik meer zelfvertrouwen en leer ik anders kijken naar dingen"

Wendy

Studio IJmuiden
10
2 augustus 2021

"Meer energie en meer fitheid. Nog lang niet waar ik wil zijn maar ben zeker goed onderweg door jullie"

Timo

Studio IJmuiden
10
7 juni 2021
Studio IJmuiden
10
8 mei 2021

"Enog goede stok achter de stoktober achter de deur om vol te houden doorganisatie de mentale coaching"

Studio IJmuiden
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in IJmuiden
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Fardien Kakozi
Lifestylecoach van IJmuiden

Praktische kennis is top, maar pas als je die kennis ook in theorie begrijpt, kun je levenslang genieten van mooie (fysieke) resultaten. Naast de wetenschap te vertalen naar de praktijk, vind ik het daarom ook gaaf en vooral belangrijk die kennis op de juiste persoonlijke manier te verwoorden.

Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Personal Training IJmuiden

Gaat het sporten je niet altijd even makkelijk af of is de motivatie even ver te zoeken? Onze bevlogen personal coaches zitten vol enthousiasme en positiviteit. Zij zijn gecertificeerde personal trainers, die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal Coach Mitchel Bosch. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – IJmuiden en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Blijvend resultaat met personal trainer uit IJmuiden

Bij Personal Fitness Nederland werken we met het Fit for Life programma. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen. Ons concept is dus geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Door onze professionele begeleiding behaal je maximaal resultaat, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in IJmuiden, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in IJmuiden daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!

Kom je ook trainen in IJmuiden?

De locatie is zeer goed bereikbaar. In de Lange Nieuwstraat vind je kledingwinkel C&A. Personal Fitness Nederland – IJmuiden bevindt zich 100 meter achter deze C&A. De studio is gelegen rechts naast de groenteboer en links naast dierenwinkel Discus.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – IJmuiden.

Fitness IJmuiden voor een leven lang resultaat

Wil jij ook meer energie? Wil je je overtollige kilo’s kwijt en zelfverzekerder in het leven staan? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan onze lifestyle en fitness studio in IJmuiden. Wij zijn geen standaard fitnessschool, maar bieden al onze leden een compleet programma aan waarmee alle ongezonde gewoontes worden aangepakt en vervangen door gezonde gewoontes. De drie pijlers die we hanteren zijn beweging, gezond eten en mental coaching. Deze combinatie levert een totaaloplossing op voor iedereen die een fitter lichaam en een energieker leven wil.

Fitness in IJmuiden begint nu

Onze personal trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen staan voor je klaar om jou gezonder en gelukkiger te maken. Gewichtsverlies volgt dan meestal vanzelf. Het begint allemaal met een vrijblijvend intakegesprek waarbij je het team leert kennen en onze lifestyle en fitness studio in IJmuiden kunt bekijken. Vervolgens beoordelen we wat je huidige situatie is en geef jij aan wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt traject voor jou op waarmee succes wordt gegarandeerd.

Een fitter lichaam

Wij geloven dat beweging goed voor je is, maar wil je een fitter lichaam in de breedste zin van het woord, dan hoort gezond eten en mentale kracht hier ook bij. Daarom hanteren wij de drie pijlers als je komt trainen in IJmuiden die al deze factoren aanpakken. Dit zijn de tools die jij nodig hebt om af te vallen en daarna gezond te blijven, voor de rest van je leven lang. Bewegen geeft je kracht, gezond eten geeft je de juiste brandstoffen en mentale gezondheid helpt je verleidingen te weerstaan en je gelukkig te voelen.

Iedereen succesvol

Fitnessen in IJmuiden bij Personal Fitness Nederland betekent gegarandeerd succes. Wij bieden iedereen een 100% resultaatgarantie aan en stoppen niet totdat jij tevreden bent. Wij zijn er voor jou met een totaaloplossing dus zet ook de eerste stap richting een gezonder en gelukkiger leven.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?