Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Houten

Een gemiddelde score van 8.9 uit 14 klantenervaringen

Peppelkade 17, 3992 AL Houten
KVK
72839678
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Houten

Een gemiddelde score van 8.9 uit 14 klantenervaringen

10
22 april 2021

"Inmiddels is het 13 weken geleden dat ik begonnen ben bij Personal Fitness Houten en ik ben echt super blij met dat besluit. Je werkt met een ontzettend professioneel en leuk team. Nico en Elysa zijn ontzettend enthousiast en energievol en dat werkt aanstekelijk! Mijn trainer Nico Vos weet mij goed te motiveren om mijn doelen te behalen. Het resultaat tot nu toe mag er dan ook zijn want ben na 13 weken 20 kilo vet kwijt en oo de weegschaal 16 kilo lichter. Voel mij sterker en fitter!"

Siham

Studio Houten
10
17 maart 2021

"Dankzij de fantastische coaching door Nico heb ik sprongen vooruit gemaakt en zit nu veel beter in mijn vel, kan ik alles in een ander perspectief zien en kan ik weer genieten!!"

Joyce

Studio Houten
9
24 november 2022

"Samen met mijn vrouw anderhalf jaar bij Personal Fitness Houten het programma gevolgd. Enthousiaste coaching en een goed uitgebalanceerde combinatie van training, voedingsadvies en begeleiding hebben gezorgd voor een verandering naar een gezonde levensstijl. Absoluut een aanrader voor iedereen die aan zichzelf wil werken en gezonder wil leven."

Rindert

Studio Houten
9
18 november 2022

"Dankzij Elysa ben ik in anderhalf jaar 30 kg kwijt en ben ik enorm gegroeid in fitheid en energie. Elysa heeft elke week een ander programma neergezet, waardoor het elke week een leuke training was."

Cindy

Studio Houten
10
16 november 2022

"Ben beter gaan eten/ bewegen. Maarcwat ik niet had verwacht is dat mn mindset totaal veranderd is waardoor ik lekkerder in mn vel zit en nu de dingen doe waar ik gelukkig v wordt! En juist van dat punt dacht ik in begin: ja ja zal wel ik kom om te sporten hoor."

Studio Houten
8
11 februari 2022

"Door het resultaat ben ik ervan overtuigd dat ik meer kan dan ik had gedacht, ik heb nuttige dingen geleerd over voeding en ik heb motivatie gekregen om zo door te gaan."

Kim

Studio Houten
10
7 mei 2021

"Elysa laat mij zien dat het niet alleen maar goed hoeft te gaan altijd, ze laat me stukje voor stukje weer in mezelf geloven."

Melissa

Studio Houten
7
7 mei 2021

"Personal Fitness maakt bewegen weer leuk"

Studio Houten
9
9 maart 2021

"Het is heerlijk dat mijn lichaam weer is wat het was, fitter, lichter, gezonder en meer conditie"

Hilde

Studio Houten
9
9 maart 2021

"De coaching is heel goed en stimuleert tot betere prestaties."

Anneke Buitendijk

Studio Houten
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Houten
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Bonnie Aalders
Lifestylecoach van Tiel & Houten

Ik heb van mijn passie voor voeding, sport en het creëren van de juiste mindset mijn werk gemaakt. Ik ben gediplomeerd Lifecoach en heb een academy gevolgd wat zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Mijn focus ligt op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Samen gaan wij opzoek naar de beste versie van jou! Tot snel!

Elysa Breugelmans
Studiomanager & Lifestylecoach van Houten

Ik vind het belangrijk dat iemand zich weer gelukkig gaat voelen in zijn of haar lichaam. Vitaliteit is iets waar altijd aan gewerkt kan worden en ik ben ontzettend blij als ik jou mag helpen!

Personal Training Houten

Struin jij het internet af omdat je een betere conditie, een strakker figuur, meer spierkracht of minder lichamelijke klachten wilt? Dan ben jij op de juiste website terechtgekomen. Bij Personal Fitness Nederland – Houten stellen onze professionals alles in het werk om jouw doelen – groot en klein – te behalen. Met personal training, duotrainingen en groepstrainingen bieden we voor ieder wat wils, dus ook voor jou. Jij bepaalt jouw doelen, wij draaien!

Don’t wish for a good body, work for it

Woon jij in de omgeving van Houten en sta jij in de startblokken om een gezondere levensstijl aan te nemen? Dan heb je aan ons een heel goede. Onze personal trainers begeleiden jou met uitdagende trainingen, gezonde voedingsschema’s en mental coaching naar de eindstreep. Lukt het jou niet om binnen het vooraf afgesproken tijdsbestek je doelen te behalen, dan trainen wij gratis met je door, want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Geen resultaten voor even, maar voor de rest van je leven

Het trainen met een personal trainer brengt veel voordelen met zich mee:
✔️ Je traint effectiever doordat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.
✔️ De kans op blessures is kleiner.
✔️ Je weet waarom je bepaalde oefeningen uitvoert.
✔️ Je hebt altijd een stok achter de deur.
✔️ Personal training is voor iedereen geschikt.
✔️ Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

Tijdelijke actie: gratis proefweek Personal Fitness Nederland – Houten

Ben jij er klaar voor om jouw leven drastisch te veranderen? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen.

Het meest complete en persoonlijke fitness programma in Houten

Ons fitness programma in Houten is anders dan de standaard programma’s bij fitness scholen. Hoe vaak heb jij je lidmaatschap van een sportschool opgezegd, heb je je gezonde eetgewoonten weer verslapt en is het je niet gelukt om het afslanken door te zetten? Wij bieden je een totaaloplossing aan voor een gezonder leven. Met ons Fit for Life programma richten we ons op de oorzaken voor overgewicht en krijg je alle tools die je nodig hebt om je lichaam fitter en gelukkiger te maken. En dat leidt weer naar een energieker en voller leven.

Fitness in Houten met drie pijlers

Fitnessen bij ons in Houten is meer dan trainen alleen. In onze lifestyle en fitnessstudio zijn meerdere specialisten aanwezig die met jou werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. Onze gecertificeerde personal trainers stellen een gevarieerd en uitdagend fitnessprogramma voor je samen en motiveren je tijdens elke sessie. De voedingsdeskundigen kijken naar je eetpatronen en geven je op maat gemaakte voedingslijsten waarmee je deze eindelijk voor goed kunt doorbreken. Met mental coaching kijken we naar de redenen waarom je in het verleden niet bent geslaagd en helpen we die barrières voor goed uit de weg.

Alles draait om jou

Het Fit for Life fitness programma in Houten hanteert deze drie pijlers voor iedereen, maar het plan dat je van ons krijgt is volledig gericht op jou. Je persoonlijke trainer is nauwkeurig uitgezocht, je voedingsadvies is relevant voor jouw situatie en jouw mentale blokkades worden aangesproken. Het resultaat is een fitter lichaam in de breedste zin van het woord. Je krijgt weer energie, stress en depressie verdwijnt, je komt op een gezond gewicht en je bent ster, zowel mentaal als fysiek. Kom fitnessen in Houten en word ook de beste versie van jezelf.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?