Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Hoorn

Een gemiddelde score van 8.9 uit 19 klantenervaringen

De Oude Veiling 70f, 1689 AC Hoorn
KVK
71314598
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Hoorn. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Hoorn staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Hoorn

Wij zijn meer dan een sportschool in Hoorn, bij Personal Fitness Nederland Hoorn train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Hoorn en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Hoorn voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Hoorn

Een gemiddelde score van 8.9 uit 19 klantenervaringen

Studio Hoorn
9
1 november 2021

"Goede, leuke trainingen en begeleiding waar je blij van wordt!"

Karlijn

Studio Hoorn
9
8 oktober 2021

"Door mijn trainingen heb ik meer kwaliteit van leven. Een half jaar geleden kon ik mijn sok niet aan mijn voet doen, door samen en gericht trainen lukt het nu weer en heb minder last van mijn heupklachten."

Mieke Bakker

Studio Hoorn
10
1 oktober 2021

"ik ben gekomen bij personal fitness om me beter te voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Wytze en Petra zijn zulke fijne coaches en begeleiden je met alle rust en geven je de ruimte om de lat voor jezelf te leggen. Ze hebben ontzettend leuke trainingen, alleen of in duo. Sinds ik hier ben voel ik me 10x beter. Goede conditie, beter eten, afvallen is een mooie bijkomstigheid. Ik kan weer trots zijn op mezelf."

Monique

Studio Hoorn
8
6 april 2021

"Ik word goed ondersteund, gemotiveerd en begeleidt door beide coaches."

Charlotte

Studio Hoorn
9
6 april 2021

"Goede begeleiding bij het sporten en persoonlijke aandacht is top"

Studio Hoorn
9
11 maart 2021

"Heb mij sinds jaren niet zijn fit gevoeld en blij met mijzelf"

Judith

Studio Hoorn
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Hoorn
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Jan van Barreveld
Lifestylecoach van Hoorn

Met mijn ervaring in sport, anatomie, voeding en blessure preventie wil ik altijd het maximale uit mensen halen. Ik ben gedreven om resultaat te boeken en doe dit door mijn kennis met jou te delen. Klaar om stappen te zetten? Dan hoop ik je snel te zien!

Wytze Tesselaar
Studiomanager & Lifestylecoach van Hoorn & Alkmaar

Met 22 jaar ervaring in de personal fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, no-nonsens en vooral persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio in Hoorn of Alkmaar!

Personal training in Hoorn; meer energie en vitaliteit met Fit for Life

Wil jij afslanken en tegelijkertijd gezonder worden, sterker worden en beter eten, dan is het Fit for Life personal training programma in Hoorn perfect voor jou. Dit programma richt zich op drie pijlers die vaak de oorzaak zijn van een ongezond en te zwaar lichaam. Beweging, gezond eten en mentale gesteldheid zijn essentieel als jij je leven wilt omdraaien. Daarom bieden wij jou alle steun die je nodig hebt om de oorzaken van overgewicht aan te pakken en die slechte gewoontes nu eindelijk een keer aan de kant te zetten.

Een fitter lichaam met personal training in Hoorn

Crash diëten en shakes helpen met het verminderen van gewicht, maar je lichaam wordt er niet fitter en gezonder van. In veel gevallen is er zelfs sprake van het tegenovergestelde. Fit for Life is een programma dat zich richt op een gezond lichaam. De personal trainer in Hoorn gaat met je beweging aan de slag, de voedingsdeskundige kijkt naar je eetpatronen en de mental coach helpt je om de veranderingen die je maakt door te zetten. Een fit lichaam is een lichaam dat beweging krijgt, dat goed voedsel krijgt en dat rust en geluk voelt. Heb je dat, dan volgt het gewichtsverlies vanzelf.

Boek een intakegesprek

Onze personal trainer in Hoorn laat je graag onze studio zien en stelt je voor aan ons team. Vervolgens gaan ze een gesprek met je aan waarin ze willen weten wat jij met het Fit for Life programma wilt bereiken. Ook vertellen ze wat je van ons kunt verwachten en krijg je een persoonlijk trainingsplan gericht op je huidige situatie en de doelen die je wilt halen. Personal training in Hoorn richt zich op lange termijn resultaten en het aanwennen van goede gewoonten. Ben je hier eenmaal aan begonnen, dan is terugkijken geen optie meer.

Persoonsgericht fitness programma in Hoorn

Ben je op zoek naar een fitness programma in Hoorn waarbij je één op één begeleiding krijgt van een persoonlijke coach? Dan past het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland wellicht bij jou. In dit programma ga je samen met een personal trainer aan de slag om jouw doel te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld afvallen zijn, je conditie opbouwen, meer energie creëren of werken aan je algehele lichamelijke fitheid.

Fitness Hoorn met oog voor voeding, beweging en mindset

Jij bepaalt het doel en bij Personal Fitness Nederland gaan wij er vervolgens alles aan doen om dit samen met jou te behalen. Dit gebeurt met één op één trainingen in onze fitness studio in Hoorn of lekker in de buitenlucht. Naast beweging vormen voeding en mindset de essentiële pijlers van ons Fit for Life programma. Door deze drie elementen te combineren werken we aan duurzame resultaten en lessen die ook in de toekomst hun waarde blijven behouden.

Altijd een resultaatgarantie

Kom je bij ons fitnessen in Hoorn dan mag je rekenen op een resultaatgarantie op de doelen waaraan we samen gaan werken. We gaan voor een blijvend positief effect op je gezondheid en daar zetten onze personal trainers dan ook gericht op in. Juist doordat we maatwerk bieden kunnen we resultaten garanderen en onderscheiden we ons van standaard fitness programma’s. Mocht je je zorgen maken om de kosten van een personal trainer, dat is niet nodig. Wij hebben programma’s voor ieder budget.

Kom langs voor een vrijblijvende intake

Ben je benieuwd of fitnessen in Hoorn met een personal trainer bij jouw doelen past? Kom dan eens langs in onze studio voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan waar jij aan wilt werken en doen een gratis gezondheidscheck. Zo brengen we direct in kaart waar je op dat moment staat en waar je naartoe zou willen. Omgekeerd geeft deze kennismaking jou de kans te ontdekken of ons persoonsgerichte fitness programma bij jou past.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?