Al meer dan 19.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Studio Hoogezand-Sappemeer

Een gemiddelde score van 9 uit 41 klantenervaringen

Hoofdstraat 67, 9601EB Hoogezand-Sappemeer
KVK
80549039
bedrijfsreportageper_wUJfG
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Afvallen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Hoogezand-Sappemeer

Een gemiddelde score van 9 uit 41 klantenervaringen

10
11 juni 2022

"Voor mij geen diëten meer en ik vind sporten leuk nu!"

Rosalie

Studio Hoogezand-Sappemeer
9,5
17 maart 2022

"Het is me gelukt om eindelijk weer te gaan hardlopen en mountainbiken!"

Emile

Studio Hoogezand-Sappemeer
9,5
15 maart 2022

"Ik heb naast het sporten ook aandacht gekregen voor het mentale deel! "

Jose

Studio Hoogezand-Sappemeer
10
15 maart 2022

"Ik heb de regie over mijn leven weer terug in handen!"

Melanie

Studio Hoogezand-Sappemeer
9
10 augustus 2021

"Het klonk te mooi om waar te zijn, maar het werkt echt!"

Corianne

Studio Hoogezand-Sappemeer
10
10 augustus 2021

"De weegschaal gaf 87.1 kg aan en dat betekent dat ik de -15,3kg heb gehaald."

Patricia

Studio Hoogezand-Sappemeer
10
4 juni 2021

"Toen ik begon met sporten, had ik geen motivatie en doorzettingsvermogen, een laag zelfbeeld en geen zelfvertrouwen... enz... Maar heb al binnen 5 weken bijna 10 kilo eraf gesport en al meerdere doelen die ik mijzelf gesteld had bereikt!"

Norma Scholten

Studio Hoogezand-Sappemeer
8
12 mei 2021

"Ik ben blij dat ik ben gaan sporten voel mij toch weer beter in mijn lichaam passen ik heb nog wat te doen maar dat gaat zeker lukken met Personal training"

Jolinda

Studio Hoogezand-Sappemeer
8
3 maart 2021

"De begeleiding is erg professioneel, het spiegelen van jezelf doen ze erg goed, ook de boeken voor thuis laten jezelf goed stil staan waarom je dit doet en hoe je het vol kunt houden."

Corrianne Wielinga

Studio Hoogezand-Sappemeer
10
25 februari 2021

"Door het sporten en vooral het mentale gedeelte geeft mij dit een betere kwaliteit van leven"

Daniëlla

Studio Hoogezand-Sappemeer
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Hoogezand-Sappemeer
Awards voor Beste Personal Trainer in 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021!
Marion van der Schuur
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer & Roden

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

Carl Lilienthal
Studiomanager van Hoogezand-Sappemeer & Roden

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Personal training Hoogezand-Sappemeer, word Fit for Life

Wil jij meer energie? 5, 10 of 20 kilo afvallen en meer zelfvertrouwen? Wil je je conditie verbeteren, sterker worden, je slechte gewoontes vergeten en een fitter en vitaler lichaam? Dan is het Fit for Life personal training programma van Personal Fitness Nederland in Hoogezand-Sappemeer de oplossing. Zelfs als je alles al hebt geprobeerd, zal deze alles-in-één aanpak jou wel over de finish halen. Bij Personal Fitness Nederland kijken we niet alleen naar de korte termijn resultaten, we geven jou de tools waarmee je ook nadat je doelstellingen zijn bereikt je gezonde levensstijl kan vasthouden. Hierdoor wordt je fit voor het leven!

Resultaat voor het leven – personal training in Hoogezand-Sappemeer

Als je zelf al geprobeerd hebt om gewicht te verliezen of om gezonder worden, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat het soms nog lastig is om slechte gewoonten af te leren. Je spant je in, maar op de één of ander manier val je altijd weer terug in je oude en vertrouwde sleur. Onze persoal trainers weten daar alles van en willen je helpen om oude gewoonten te laten vervallen en nieuwe aan te nemen. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers die als rode draad door al onze personal training programma’s in Hoogezand-Sappemeer lopen.

Drie pijlers voor 100% succes

De drie pijlers die we hanteren zijn bewegen, gezond eten en mentale coaching. Wij geloven dat deze drie samen een perfecte combinatie zijn zodat jij je doelen kan behalen. Onze personal trainers in Hoogezand-Sappemeer gaan met je fysieke gezondheid aan de slag en onze voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je ook daar buiten goed voor je lichaam zorgt. De mentale coach geeft je de kracht om het proces af te maken en elke verleiding, terugval of twijfel aan de kant te zetten. Onze personal trainers in Hoogezand-Sappemeer stoppen niet tot jij tevreden bent!

Fitness in Hoogezand-Sappemeer met ons Fit for Life programma

Van alle fitness programma’s in Hoogezand-Sappemeer hanteert Fit for Life de meest complete en persoonlijke aanpak. Wij richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Door deze te combineren met een op maat gemaakt programma specifiek voor jouw persoonlijke doeleinden kunnen wij een 100% succesgarantie aanbieden aan al onze leden. Door bij ons te fitnessen in Hoogezand-Sappemeer krijg je een fitter en gezonder lichaam en dat voor de rest van je leven.

Fitness in Hoogezand-Sappemeer begint met een intakegesprek

Door je aan te melden voor ons Fit for Life programma werk je richting een gezonder en vitaler lichaam, zowel van binnen als van buiten en zowel mentaal als fysiek. Het begint allemaal met een intakegesprek. We geven je een rondleiding door onze lifestyle en fitness studio in Hoogezand-Sappemeer, je wordt voorgesteld aan het team en we beoordelen je huidige gezondheid, bloeddruk en conditie. Ook bespreken we mogelijke blessures en jij vertelt ons wat je door bij ons te fitnessen wilt bereiken.

Altijd een persoonlijke aanpak

Na het intakegesprek gaan we aan de slag en maken we voor jou een persoonlijk beweeg- en voedingsplan. Onze drie pijlers staan centraal en alles daar omheen is gericht op jouw doelstellingen. Tijdens de trainingssessies besteden we aandacht aan de mentale drempels die je moet overwinnen om je leven voor goed te veranderen. Mentale kracht is namelijk essentieel voor succes.

Wij zijn tevreden als jij dat bent

Voor al onze leden hanteren wij een 100% resultaatgarantie. Dat betekent dat we er samen voor zorgen dat jij de voorafgestelde doelstellingen ook daadwerkelijk behaalt. Indien dat niet lukt binnen de gestelde tijd, dan gaan we kosteloos verder met trainen en coachen tot je wel over de finishlijn komt. Bij Personal Fitness Nederland weten we niet wat opgeven is en helpen we iedereen aan een gezonder en fitter lichaam.

Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 20.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?